QUOTE(akviliux_ @ 2010 02 08, 18:40)
sveikos
Pirmas man buvo ekstrinis CP. Dėl antro vaikelio siūlė CP, kadangi pgl viską įtarė, akd bus dičkis. Nuvažiavus į AK gydytojas pasiūlė pabandyt gimdyti pačiai, nors turėjau planinam CP siuntimą. Be didelių pastangų pagimdžiau pati. Kadangi turiu patirties ir vienu ir kitu atveju, tai galiu drąsiai iš patirties sakyti- jeigu tik yra galimybė ir mediciniškai gydytojas leidžia, gimdykite pačios. Nesusigadinsite dvieju vietų, nepergyvenkit

Aš asmeniškai irgi labai džiaugiausi, kad nereiks nei vargt, nei pergyvent, kaip čia kas bus... Atvažiuosiu, išoperuos ir valio. Bet ypač gimdant antrą vaikelį (namie juk laukia pirmasis ir nerimauja, kur dingo mama) norisi greičiau namo... O pogimdyminis laikotarpis 100000 kartų lengvesnis nei po cezario. Na, bet čia tik mano patirtis... Lemiamas žodis manau gydytojo
Pavydziu, dziaugiuos ir sveikinu, kad taip pasiseke, neisivaizduoju, kas gali noreti sau cezario, zinoma, jei gimdymas vyksta sklandziai, nebent tos, kurios nezino, ka tai reiskia......
Papildyta:
[quote=herbarija,2010 02 19, 22:16]
Tikriausiai reiktu su daktariuku kokiu tartis, bent ramu butu tada. As irgi ieskau, ka manai apie R.Jursena ?
[/quote]
o pirmais nesitarei? AK buvo?
jursenas, kiek domejaus, labai megsta babkes, bet isgimdo puikiai

visgi vedejas.dar daunoravicius liux, drauges gimde, tik visos be patologiju buvo....
Papildyta:
visgi skyriaus vedejas, tai turi but geras. kiek zinaum kai taries tai babkes labai myki.. nors kuris nemyli....
[/quote]
Daunoravicius super, jei norite tartis ir dvigubai moketi AK (daktarui ir i kasa), bet mano vienai draugei 3 cezarius padare;) Nors ji labai ptenkinta.....
Jursenas kiek zinau nelabai patikimas del vaziavimu ne darbo metu......
Papildyta:
QUOTE(Gute7 @ 2010 02 20, 11:47)
Mergaites, galiu pasidalinti patirtimi. Abu leliukus gimdziau Vilniuje RK, abu cezaris

Pirmas cezaris buvo neplaninis, operavo kai atsidarymas buvo jau 10 cm, o leliukas i dubeni netilpo

Su antru ejau pas keleta gydytoju, vieni primygtinai siule cezari, kiti sake sulauk saremiu, viska issprende gamta...Saremiai prasidejo 38 savaite ir kol nuvaziavom i ligonine jau vel buvo 8 cm atsidarymas, o laliukas ne is vietos, taigi gydytoja dare CP. Po operacijos sake, kad CP buvo teisingas sprendimas, nes senas randas stipriai isretejas buvo ir visaip galejo baigtis stumiant... Taigi mano nuomone, galima leisti leliukui pasirinkti gimimo data paciam, tik svarbiausia nebuti Marytem Melnikaiten ir laiku sutikti su operacija.
Sekmes visom
Liudna, kai gamta neduodas sanso..... tikiuosi man duos;)