QUOTE(eglute91 @ 2011 08 20, 18:30)
Nežinau ar aš čia pataikiau, bet kad jau užėjau tai paklausiu
Artėja gimdymas, visai pasimečiau tarp įstaigų ir gimdymo metodų, visi gyd skirtingai kalba, nežinau ar vokelių tikisi ar ten tvarka ligoninėse skirtinga.
Mano vaikiuko padėtis - sėdmeninė pirmeiga, mano gydytoja teigė kad turėtų paskirti planinį CP, bet Antakalny (kur ta pati gydytoja nusiuntė) pasakė, kad čia jokia patologija, viskas normalu, jokių čia planinių, kai pradėsi gimdyt atvažiuok. Gal kam buvo panaši situacija? Buvo planinis su tokia padėtim ar važiavot tik pradėję gimdyt??
ziuriu kiek gydytoju tiek skirtingu nuomoniu

bet pirma karta girdziu kad butu sedmenine pirmeiga ir nedarytu CP
man paciai buvo tokia pati situacija musu panelyte visa laika pilvelyje sedejo tad gydytoja pasake kad jei padetis nepasikeis teks daryti planini cezari, o kadangi ji sedejo kaip sedejus ir net nezadejo apsiversti tai buvo paskirta data kada darys operacija ir net 5 dienomis anksciau pagulde i patologijos skyriu jei kartais gimdymas anksciau prasidetu

nes kaip paaiskino vaiko padetis netaisyklinga ir jei kartais nubegtu vandenys vaikiukas gali ir uzdusti, todel ir guldo anksciau kad to isvengti
tai vat nelaukit paskutines dienos, kreipkites geriau i kita gydytoja kuris paaiskintu jusu situacija