As irgi galvoju kad visiska nesamone,kad tipo dar nesusiformave.Bet kazkaip nenorejau gincytis as su ta daktare,nes mano manymu buvo nekokios nuotaikos. O vistiek buciau nieko nepesus,tik susibarus.Nors dauguma pazistamu sake kad ji labai faina ir lb gera daktare.Bet man nepasitvirtino,DEJA.
QUOTE(mazutesaule @ 2009 01 28, 12:23)
As irgi galvoju kad visiska nesamone,kad tipo dar nesusiformave.Bet kazkaip nenorejau gincytis as su ta daktare,nes mano manymu buvo nekokios nuotaikos. O vistiek buciau nieko nepesus,tik susibarus.Nors dauguma pazistamu sake kad ji labai faina ir lb gera daktare.Bet man nepasitvirtino,DEJA.
oi,kaip tave suprantu 
man irgi tokia ziezula papuole,tai nieko nemate ir nenorejo matyti

todel ryt vaziuoju privaciai

QUOTE(~EdAn~ @ 2009 01 28, 14:33)
oi,kaip tave suprantu

TAI PARASYK KAI GALESI,KA SAKE.O AS PIRMADIENI EISIU,TAI TIKIUOSI KA NORS SUZINOT

QUOTE(mazutesaule @ 2009 01 28, 15:03)
TAI PARASYK KAI GALESI,KA SAKE.O AS PIRMADIENI EISIU,TAI TIKIUOSI KA NORS SUZINOT IR SEKMES PAS DAKTARUS,NES MANAU TEN KUR PRIVACIAI JIE LABIAU SUSIDOMEJE,VISGI MOKAM PINIGUS
dekui 
be rezultato neliksiu,nes ten raso,jei nemato lyties,isleidzia pasivaikscioti,duoda vandenuko pagerti,na,zodziu bando bando...o jei leliukas vistiek nesirodo,tada skiria kita susitikima uz ta pacia kaina

ir tau sekmes

o cia kokioj klinikoj?
QUOTE(French @ 2009 01 28, 16:07)
o cia kokioj klinikoj?
jei cia manes klausi,tai as londone 

QUOTE(~EdAn~ @ 2009 01 28, 17:57)
dekui
be rezultato neliksiu,nes ten raso,jei nemato lyties,isleidzia pasivaikscioti,duoda vandenuko pagerti,na,zodziu bando bando...o jei leliukas vistiek nesirodo,tada skiria kita susitikima uz ta pacia kaina
suprantu,kad tas zinojimas nieko nekeicia,bet smalsumas...smalsumas
ir tau sekmes

ir tau sekmes

Gal pasirodysiu keistoka,bet as dar nieko nenusipirkus savo leliui,nes laukiu kada pasakys kas bus.Nes vis delto noriu zinot kokios spalvos viska susipirkt.Nes vakar buvau parduotuvej,ir pamaciau zirklutes naguciam karpyt,ir ka jus manot,nenusipirkau nes buvo 2 spalvu:zydros ir ruzavos.Taip kad pirkt pradesiu kai zinosiu kas ten pas mane pilvelyje gyvena.

Tikiuosi suzinot kuo greiciau,nes laaaaaaaaaaaabai jau sunku atsispirt ko nors nenupirkus

QUOTE(mazutesaule @ 2009 01 28, 20:56)
Gal pasirodysiu keistoka,bet as dar nieko nenusipirkus savo leliui,nes laukiu kada pasakys kas bus.Nes vis delto noriu zinot kokios spalvos viska susipirkt.Nes vakar buvau parduotuvej,ir pamaciau zirklutes naguciam karpyt,ir ka jus manot,nenusipirkau nes buvo 2 spalvu:zydros ir ruzavos.Taip kad pirkt pradesiu kai zinosiu kas ten pas mane pilvelyje gyvena. 
Tikiuosi suzinot kuo greiciau,nes laaaaaaaaaaaabai jau sunku atsispirt ko nors nenupirkus

bet ir gydytojai kartais klysta, jie gi tik nuprognozuoja, bet 100 % kazi as patvirtina, as tai siuo metu ka perku vaikuciui, tai universaliu spalvu, zalsvos, gelsvos

QUOTE(organizatore @ 2009 01 29, 08:39)
bet ir gydytojai kartais klysta, jie gi tik nuprognozuoja, bet 100 % kazi as patvirtina, as tai siuo metu ka perku vaikuciui, tai universaliu spalvu, zalsvos, gelsvos 

Bet matai per pirma apziura,kai mum buvo 16 savaiciu, daktare pasake kad bus berniukas,nes viskas puikiai matesi,nes buvo tokioj padeti kad matyt(issisketes ir kojas pakeles aukstai).Bet kai nuejau pas kita daktare jau nesu tuo tikra,nes is jos norejau tik patvirtinimo,kad bus tikrai berniukas,o ji man pasako kad dar neissivyste,kazkokia nesamone 24 savaiciu o ne issivyste.Ka gi jei per kita echo nebus matyt,tikriausiai ir as pasinaudosiu tavo patarimu ir pirksiu viska universaliu spalvu.
QUOTE(~EdAn~ @ 2009 01 28, 19:11)

buvau skano...sako mergyte

QUOTE(~EdAn~ @ 2009 01 30, 01:30)
Sveikinimai