Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

QUOTE(editana @ 2009 05 27, 16:07)
o jus ir pasitikite 100proc kad tikrai gims tas ka gydytojas pamate? as kazkaip nepriimu to uz gryna piniga blush2.gif

Ir aš linkusi manyti, kad laikas parodys. Man darė echo 21 sav., pasakė, kad mergaitė. Net parašė pažymoj. Pirmą laaabai apsidžiaugiau, nes su pirmu vaiku iš karto sakė, kad berniukas, ir gimė berniukas. Bet dabar vis ateina mintys, kad reikėtų laukti tikrojo patvirtinimo. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane abi panos, ir per echo gana anksti pasake, kad bus mergaites, nors as ir pati jauciau, kad mergas nesioju, kazkaip nuojauta stipri buvo. O dabar tai nuojauta tyli, nes vyras ir vyresnele labai brolio nori, tai as jau su tom savo nuojautom bijau ka ir nujaust ne i ta puse ax.gif Tai vat irgi butu smalsu suzinot, nes jei brolis bus, tai ok, o jei dar viena sese, tai reiks suspet moraliskai paruost seimyna g.gif . O del drabuzeliu, tai leliukam visos spalvos tinka, ir negalvokit, kad jei rengsit melynais rubeliais, tai visi is tolo zinos, kad berniukas, ir atvirksciai. Mano panos budavo rengiamos ruzavai nuo galvos iki koju, ir batukai su gelytem, ir sijoneliai ar suknutes (nors kai sedi vezime, tai nelabai matosi), bet abiem kasos ilgai neaugo, tai vis tiek praeiviai sakydavo "oi koks lialiukas, cia kas, berniukas?" doh.gif
Atsakyti
Man jau 29 savaite ir niekaip nemato,kas lotuliukas.gif slapukas,arba slapuke 4u.gif
Pirma karta sake berniukas, paskui mergyte, vakar buvau jau nesimato, na svarbiausia sveikutis thumbup.gif
Atsakyti
man pamate tik 22 savaite, o vat mano draugei kuri gyvena graikijo jau 12 savaite pasake kad bus mergaite, po to 20 savaite tik patvirtino
Atsakyti
mums 12 savaiciu ir siandien suzinojom,kad laukiam berniuko. daktaras sake jokiu abejoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 06 01, 18:21)
mums 12 savaiciu ir siandien suzinojom,kad laukiam berniuko. daktaras sake jokiu abejoniu tongue.gif

oho kaip greiati sužinojai smile.gif aš ir labai nekantrauju greičiau sužinoti.
mums 9 savaitėlės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 03 birželio 2009 - 11:58
QUOTE(Esha @ 2009 06 03, 11:57)
oho kaip greiati sužinojai  smile.gif  aš ir labai nekantrauju greičiau sužinoti.
mums 9 savaitėlės smile.gif

ir as buvau labai nustebus,nesitikejau isgirst, juolab ,kad su pirma dukra nezinojau iki kol gime. smile.gif
dar net normaliai nescia nesijauciu ir pilvukas vos vos pasikeites, o jau zinau ,kad berniukas gims cool.gif blush2.gif na tikiuos taip ir bus.
dabar viena svajone,kuo greiciau is darbo istrukt, i dekreta noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
suzinojom 29 sav. kad laukiames mergytes wub.gif
Atsakyti
o mums jau 30-a savaite ir vis niekaip negali pamatyti...zinoma svarbiausia, kad butu sveikas
Atsakyti
Kaip laukiu aš kol sužinosiu ką pilvely turiu....
Atsakyti
Na, kai laukiausi nestuke.gif pirmą kartą, Klinikose p. Gintautas apie 17 sav pasakė, kad gims dukra. Ultragarso daugiau iki 30 sav nedarė, o tada jau mane prižiūrinti gydytoja iš 2 ligoninės nustebino pasakydama, kad sugalvokit Ievutei vyrišką vardą, ten berniukas smile.gif.
Gimė berniukas wink.gif.
Kaip laukiausi antrojoleliuko, apie 25 sav pasakė mergytė ir neapsiriko.

Tai va tokia mano istorija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, kai laukiausi nestuke.gif pirmą kartą, Klinikose p. Gintautas apie 17 sav pasakė, kad gims dukra. Ultragarso daugiau iki 30 sav nedarė, o tada jau mane prižiūrinti gydytoja iš 2 ligoninės nustebino pasakydama, kad sugalvokit Ievutei vyrišką vardą, ten berniukas smile.gif.
Gimė berniukas wink.gif.
Kaip laukiausi antrojoleliuko, apie 25 sav pasakė mergytė ir neapsiriko.

Tai va tokia mano istorija drinks_cheers.gif
Atsakyti