Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

QUOTE(sweety123 @ 2008 05 29, 12:36)
koks grozis wub.gif

rinkausi mac puslapyje, ten geras ju aprasymas
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 29, 12:51)
rinkausi mac puslapyje, ten geras ju aprasymas

Jau pasigiriai... spalvites labai geros, tikrai tiks tau. O meginuku ar idejo i meiseli? (aktualus klausimas ax.gif )
Atsakyti
niekur neberandu artdeco savo megstamiausios spalvos doh.gif apejau jau visas sarmas ir kristianas, ar gali but kad iseme is gamybos unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 29, 18:00)
niekur neberandu artdeco savo megstamiausios spalvos doh.gif  apejau jau visas sarmas ir kristianas, ar gali but kad iseme is gamybos unsure.gif  ?

Koks seselio pavadinimas- nr?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 29 gegužės 2008 - 17:55
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 29, 19:55)
Koks seselio pavadinimas- nr?

214 numeriukas, be pavadinimo, toks pilksvai violetinis atspalvis, nieko panasau toj paletej daugiau neradau schmoll.gif arba per tamsus arba per ryskus arba dar kas netinka g.gif
Atsakyti
man art deco nebepatinka, labai prastai laikosi pastaruoju metu.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 29, 11:28)
mano seseliukai va tokiu spalvyciu

user posted image

Kaip idomu butu gyvai paciupint sepetukus tavo bigsmile.gif man reik taip vadinamos kugio formos sepetuko, pas tave cia kazkas panasaus g.gif O seseliu spalvos labai mielos wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš tuo išgirtuosius RUBY ROSE. Spalvos tikrai geros ir laiko gerai, bet namie pabandžiau ir daugiau bijau bandyti. Kokia gali būti kosmetika už 6lt g.gif
Prieš pusmetį rinkausi šešėlius ir bandžiau vos ne visus iš eilės Kosmadoj, Sarmoj ir Kristianoj. Tai iš karto gavau akių uždegimą, o kai nešioju kontaktinius lęšius, tai didelių nepatogumų turėjau 3 svaites. Įtariu, kad čia buvo nuo Make up, nes labai dulkėjo. Apsistojau ties kreminiais Shiseido. Esu labai patenkinta, tik jau norisi kitų spalvų. Todėl ir pirkau Ruby Rose, tik iš smalsumo. Norėjau spalvas pažiūrėti. Ne karvę kainuoja.
Dabar nusipirkau Manhatan ružavus, nes už pusę kainos buvo. tik 10lt kainavo. jei patiks ružavos spalvos tada šituos nusipirksiu.
user posted image
Atsakyti
Na, dabar man geriausi Kanebo. Pirkau is Oliukes ir galvoju kad reiketu daugiau spalvu nusipirkti, tikrai liuksiški šešėliai
Atsakyti
Mano kada nors bandyti geriausieji ir mylimiausieji lieka kol kas Dior The Detective Chic Eye Palette thumbup.gif
Atsakyti
O man patys geriausi šešėliai yra iš Clinique smile.gif pirkau būdama Airijoje. ir spalvos gražios ir laikosi puikiai visą dieną, ar naktį biggrin.gif paprastai ir tolygiai užsitepa, netrupa ir nedulka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 05 31, 11:09)
Tai iš karto gavau akių uždegimą, o kai nešioju kontaktinius lęšius, tai didelių nepatogumų turėjau 3 svaites.

Pas mane irgi tokia pati beda,seselius beveik nebenauduoju,man nuo Chanel buna tokios alergijos ir siaip nuo visu seseliu su blizguciais.Perku gerus piestukus,pravedimus ir viskas ciki smile.gif
Atsakyti