Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

QUOTE(Oliukė @ 2008 06 16, 20:36)
Papildžiau savo Dior kolekciją...nusipirkau Dior 5-Colour Eyeshadow - Sky Glow 009 ir Petal Shine 809

user posted image

user posted image

o jau spalvu groooozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 16, 18:36)
Papildžiau savo Dior kolekciją...nusipirkau Dior 5-Colour Eyeshadow - Sky Glow 009 ir Petal Shine 809

user posted image

Šita paletė pasakiško grožio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 17 birželio 2008 - 09:30
Finna, patinka ir man, bet tą violetinę ryškią pakeisčiau slyvų splavą, tokia daugiau į rudumą, ir būtų tobulos šešėlių spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 06 17, 15:38)
Finna, patinka ir man, bet tą violetinę ryškią pakeisčiau slyvų splavą, tokia daugiau į rudumą, ir būtų tobulos šešėlių spalvos smile.gif

Ten ne violetinė rolleyes.gif ten tokia į mėlynumą,bet tokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 16, 18:02)
pasiulykit kokiu nors rudu matiniu seseliu  4u.gif
Papildyta:

o jie matiniai?

aha 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 16, 19:36)
user posted image

dieviskos spalvytes wub.gif man gal tik vidurinioji nelabai... idomu kokia ji realybeje?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 16, 19:36)
Petal Shine 809
user posted image

isbandziau sian kristianoje juos, na spalvytes grazios truputi skiriasi nei sioj nuotraukoj bet graziai mane padaze tai db labai ju noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 18, 22:22)
isbandziau sian kristianoje juos, na spalvytes grazios truputi skiriasi nei sioj nuotraukoj bet graziai mane padaze tai db labai ju noriu wub.gif

thumbup.gif spalvos gražesnės realybėje wub.gif
Atsakyti
Norėčiau jūsų patarimo dėl šešėlių, nusižiūrėjau labai gražią Collistar spalvytę su blizgučiu, o nėra taip,kad nunaudojus viršutinį sluoksnį nusinaudoja ir blizgutis, o toliau kaip ir paprasta spalvytė be jokių blizgučių?Kai pasitepiau šešėlį, tai tas blizgutis toks gražus ir spalva laab idera, viena spalva be blizgučio būtų ne tas, tai gal kas naudojote ir žinote,kaip yra? smile.gif
Atsakyti
Laukiu parvaziuojant ax.gif
MAC Shadestic Royal Hue (4tas nuo virsaus) kreminiu piestukiniu seseliu:
user posted image
Ir tokiu pat tamsiai pilkos spalvos "Sharkskin":
user posted image
Shu Uemura vasarines limituotos paletes:
user posted image

Po geros savaiteles jau turesiu, laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 06 15, 23:05)
Labai graziai zeri  wub.gif
Papildyta:
Kazkuri (gal kitoj temoj g.gif ) klause apie Shiseido kreminius seselius. Turiu H10 - tepasi labai smagiai, yra ryskus, taciau jie tokie kaip perregimi  smile.gif  ta prasme tam tikru kampu ziurint matosi akiu voku oda, nemoku paaiskint  g.gif  Visgi blizgesys ju laaaabai intensyvus ax.gif Viena minusa galeciau pazymeti - ant seseliu pagrindo jie nelabai graziai tepas, gabalais tokiais ir laikos ne stebuklingai schmoll.gif O siaip 8/10, antru matyt nepirksiu blush2.gif
user posted image

sitie tikrai geri seseliai, as turiu baltus ir labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egidijanarg @ 2008 06 24, 19:33)
sitie tikrai geri seseliai, as turiu baltus ir labai patenkinta smile.gif

O kur pirkai...noriu H11.
Atsakyti