tai gal kas nors jau atradot kur galima butu pasidaryti kalendoriu su lietuviskom dienom (t.y. kad prasidetu nuo pirmadienio ir butu lietuviski uzrasai?
) noretusi kiekvieno men ant atskiro lapo....

va tokius daro kalendorius

Papildyta:
o programa vadinas "Uliad Photo Express"

Papildyta:
o programa vadinas "Uliad Photo Express"

super! ir jei dar galima daryti po men ant lapo tai isvis
p.s. tai nepasakysi su kokia programa taip pavyksta?
aa, jau matau

p.s. tai nepasakysi su kokia programa taip pavyksta?

aa, jau matau

QUOTE(dzeine @ 2006 12 14, 09:16)
Labai grazus jusu kalendorius,as irgi noreciau toky pasidaryti,tik niekur negaliu rasti minetos programels.Per emule neranda.Kur as ja galeciau rasti?Is anksto dekoju
QUOTE(kristukss @ 2006 12 14, 18:58)
Labai grazus jusu kalendorius,as irgi noreciau toky pasidaryti,tik niekur negaliu rasti minetos programels.Per emule neranda.Kur as ja galeciau rasti?Is anksto dekoju
aciu

šia programa as pirkau kartu su skaitmeniniu fotoaparatu

o gal kas gerai mokate Ulead Photo express naudotis ir galite pamokelem pasidalinti?
mane domina kaip ir iskur galima gauti template? nes pacioj programojneradaug variantu....
ar imanoma padidinti dienu skaiciaus srifta? ta prasme kaip kokiam worde srift size imanoma?

mane domina kaip ir iskur galima gauti template? nes pacioj programojneradaug variantu....
ar imanoma padidinti dienu skaiciaus srifta? ta prasme kaip kokiam worde srift size imanoma?

dzeine, tas tinklapis liuks. as viska kaip ir perpratau, tik nemoku pakeisti i lietuviskas raides menesiu. yra kazkoks heroglifas vietoj lietuvisku. kaip panaikinti?
QUOTE(Gada @ 2006 12 18, 01:53)
dzeine, tas tinklapis liuks. as viska kaip ir perpratau, tik nemoku pakeisti i lietuviskas raides menesiu. yra kazkoks heroglifas vietoj lietuvisku. kaip panaikinti?
na pas mane komjuteris "sulietuvintas", tai tokia problema neiskilo...

o dėl didesnio srifto, tai kalendoriu galima uzmesti ant pacios nuotraukos, gaunas 2in1

seip tai as pati dar neseniai ja naudojuos, tai nesu jau tokia visazinė...

QUOTE(Gada @ 2006 12 17, 23:53)
O gal galite pasakyti koks tai tinklapis?

QUOTE(Gada @ 2006 12 18, 00:53)
o koks cia tinklapis?

QUOTE(dzeine @ 2006 12 18, 13:47)
na pas mane komjuteris "sulietuvintas", tai tokia problema neiskilo...
o dėl didesnio srifto, tai kalendoriu galima uzmesti ant pacios nuotraukos, gaunas 2in1

as cia savaitgali kankinau ta programa tai nemazai dalyku atradau... Jei vietoj lietuvybes rodo simbolius tai reikia pakeisti sifra. jis pakeiciamas paspaudus su kitu peles klavisu ir pasirinkus "select font". size irgi ten galima pasirinkti...
ir atradau kaip padaryti kad ant nuotraukos butu kalendorius, tik kai kurias nuotraukas kai netinkamas formatas labai iskraipo

bet dabar mano tokie klausimai:
is kur galima parsisiusti daugiau templat'u?
ar imanoma kaip nors padaryti kad atspausdinus nebutu balto remelio. nes dabar nors ir faile jo nerodo, bet atspausdinus jis matosi
QUOTE(Elzė @ 2006 12 18, 17:44)
1.o koks cia tinklapis?
2.is kur galima parsisiusti daugiau templat'u?
3.ar imanoma kaip nors padaryti kad atspausdinus nebutu balto remelio. nes dabar nors ir faile jo nerodo, bet atspausdinus jis matosi

2.is kur galima parsisiusti daugiau templat'u?
3.ar imanoma kaip nors padaryti kad atspausdinus nebutu balto remelio. nes dabar nors ir faile jo nerodo, bet atspausdinus jis matosi
1.koki tinklapi turėjo galvoj, nezinau. as turiu cd tos programos
2. to taip pat nezinau
3. pas mane balto fono nėr

o kad nuotraukos nesikraipytu daryk gulscia arba stacia kalendoriu...

SIUO ADRESU DAR GALIMA SUSIKURTI IR ATSIPRINTINTI KALENDORIU SU VAIKU MEGIAMAIS PERSONAZAIS
KALENDORIUS
KALENDORIUS