Manau rezultatas jau nepasikeis taigi noriu pasveikinti laimejus
Na tai kas gi savininkas ''Vakarelio pazibos'' ? 
Galvojat man lengva buvo visiems nepasidziaugti?
Nu prisipraset patys 
...fotografija gavau is Desiree
Nekantravau pamacius atgalini adresa
Desiree rasei, kad dvejojai, kuria nuotrauka pasirinkti, bet noriu nuraminti - nezinau ar koks kitas tavo darbas butu buves didesnis dziaugsmas. Del to, kad kiek ju maciau, visi tavo darbai isskirtiniai, dziaugciausi turedama kiekviena is ju
Del autografo taip pat nieko tokio - tikiuosi susitiksim kada ne online, va tada ir paprasysiu
Aciu ar karteli, dabar jau viesai
Zmones ir patikekit, tai, kaip matot darba cia ir kaip atrodo ant poprieriaus - du skirtingi dalykai - ant porpieriaus darbas gyvas, erdvinis
Zodziu
...fotografija gavau is Desiree
Aciu ar karteli, dabar jau viesai
Zmones ir patikekit, tai, kaip matot darba cia ir kaip atrodo ant poprieriaus - du skirtingi dalykai - ant porpieriaus darbas gyvas, erdvinis
Zodziu
o kokia gavai?
parodysit?
QUOTE(latoya @ 2007 12 19, 13:33)
cia as raudonuot tureciau
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 19, 13:39)
aha, aš irgi noriu jau sužinoti..
nors stilius toks lyg ir ne mano skonio, labai sentimentalus, bet.. tikrai labai nudžiugino būtent toks vaizdelis..
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 19, 13:23)
Kada nors turbūt pasakysi
Man tai labai įdomu bus pamatyti visų dovanas
Gal sudėsim tas nuotraukas į atskirą folderiuką prie ND?
oi tik ne tai
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 19, 13:40)
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 19, 13:23)
. Buvau įdėjus nuotrauką dienelei, bet persigalvojau. Tiesiog, kaip sakė Sillwio, reikia mokėti nuotraukas atrinkti.
na manau butent sioje vietoje ne atsirinkime klausimas... na siek tiek atsirinkimo reikia, kad ir pvz tarp triju vienodu svogunu ar triju vienodu bokstu, bet, kad neidet ne vienos nuotraukos tai jau ne atsirinkimo problema tikrai.... galima ideti ir ne tobulybe, juk NDarbuose mokomasi.. jei kazkokia foto paciam atrodo nieko (pabreziu - nieko, o ne tobula), tuomet kaip tik idomu sulaukti kritikos ar graziu zodziu, juk tai namu darbai o ne konkursas...
o siaip labai vertinu sugebancius atsirinkti.... tai tikrai mokslas, menas ir tiesiog zmogaus nerealus sugebejimas
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 19, 13:24)
maniske negavo ne vieno balso
taigi nemanau, kad ji kam nors patiko (isskyrus mane
) na, bet jau tikrai gana apie tai, kita karta atsirinksiu tokia nuotrauka kurios tikrai neisimsiu 
o gal dar butu gavus....
bet siaip juk ne balsuose esme, o komentaruose, kuriu tikrai butum sulaukus
jei as viena karta laimejau tai ka man dabar isiminet visas foto, kurios kazkam pasirodys nieko vertos, t.y. neuzims pirmos vietos?
viskas
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 19, 13:39)
ir as nekantrauju suzinoti.... be galo svelni foto.....
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 19, 13:40)
ech....... kaip tau smagu..........
Na, ar jau turim namų darbų nugalėtoją????
Itariu ND ''vakarelio pazibos'' autoriu, ziuresim ar pasitvirtins spejimas
Del nuotraukos, neturiu scanerio, negaliu uskanuot, bet jei pasakysiu, kad rudenejantis parkas... upelis... tiltas... krentantys lapai..., manau visi suprasit apie kuri as
Del nuotraukos, neturiu scanerio, negaliu uskanuot, bet jei pasakysiu, kad rudenejantis parkas... upelis... tiltas... krentantys lapai..., manau visi suprasit apie kuri as
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 19, 14:09)
na manau butent sioje vietoje ne atsirinkime klausimas... na siek tiek atsirinkimo reikia, kad ir pvz tarp triju vienodu svogunu ar triju vienodu bokstu, bet, kad neidet ne vienos nuotraukos tai jau ne atsirinkimo problema tikrai.... galima ideti ir ne tobulybe, juk NDarbuose mokomasi.. jei kazkokia foto paciam atrodo nieko (pabreziu - nieko, o ne tobula), tuomet kaip tik idomu sulaukti kritikos ar graziu zodziu, juk tai namu darbai o ne konkursas...
Nereikia dėti į ND nuotrauką tam , kad tik būtum kažką įdėjęs. Ir jei aš manau, kad mano nuotrauka nėra verta dėmesio, neįdomi, tai aš ir nededu ir nenoriu, kad iš jos būtų mokomasi.
Prie pradėdama mokytis fotografuoti, tiek šiame skyrelyje, tiek kursuose, aš turėjau nemažai savo nuotraukų, kurias laikiau puikiomis, tačiau įgyjus žinių, kitaip išmokusi pažvelgti pro vaizdo ieškiklį, aš supratau, kad tos mano favoritės yra visai ne tokios, kokios atrodė. Va čia ir yra mokėjimo atrinkti gerą nuotrauką klausimas.
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 19, 14:16)
Nereikia dėti į ND nuotrauką tam , kad tik būtum kažką įdėjęs. Ir jei aš manau, kad mano nuotrauka nėra verta dėmesio, neįdomi, tai aš ir nededu ir nenoriu, kad iš jos būtų mokomasi.
na nesakau kad reikia deti neidomia... bet jei radai kazka visai gero dryzuoto ir tinkamai iamzinai kodel gi neidet.. jei jau bandei det vadinasi galvojai, kad ji tinkama ir manau butu mokesi ne kiti, o tu pati
sveikinam dryžuotos vakaro žvaigždės autorių
nors šį kartą aš gavau daug mažiau balų už ND, visgi nesigailiu, kad dalyvavau ir tikrai neimsiu foto lauk
.. gavau ir pastatbų ir gerų atsiliepimų..
.. paskata judėt toliau..
o labiausiai man ,,patinka" , kad jau antram konkurse niekas nesupranta, ką nufotografavau
laukiu naujų ND
beje dėl to ar dėt ar ne foto... ar patinka ar ne.. va mano mažieji dryžuoti vaikai... gi galėjau dėt tą foto į konkursą, bet nusprendžiau, kad ji nebus įdomi
.. o dabar atrodo, kad ji būtų sulaukus daugiau dėmesio nei dabar įdėtos
nors šį kartą aš gavau daug mažiau balų už ND, visgi nesigailiu, kad dalyvavau ir tikrai neimsiu foto lauk
o labiausiai man ,,patinka" , kad jau antram konkurse niekas nesupranta, ką nufotografavau
laukiu naujų ND
beje dėl to ar dėt ar ne foto... ar patinka ar ne.. va mano mažieji dryžuoti vaikai... gi galėjau dėt tą foto į konkursą, bet nusprendžiau, kad ji nebus įdomi