Įkraunama...
Įkraunama...

FORLAX nuo vidurių užkietėjimo

Bent jau mums tai superinis vaistas FORLAX tik jis mums padeda su uzkietejusiais viduriais tiek vaikui tiek man:), tai pirmaeilis vaistukas nuo viduriu uzkietejimo, plius nuima visus putimus pilvo, pavartojam apie savaite ir viskas mums gerai thumbup.gif
Atsakyti
kai mazesne dukra buvo-teko vartot kelis kartus.tai thumbup.gif padejo
Atsakyti
Mums forlax vaistukas gerai tinka kiekviena karta kai turim problemikiu su pilvuku ji naudojame rolleyes.gif
Atsakyti
Musu seimoje tai irgi naudojamas vaistas Forlax mums jis veiksmingas visiems jeigu prireikia ir man ir vyrui ir vaikui, nedarau jokiu klizmu o pageriam forlaxa ir susitvarkom su visais uzkietejimais thumbup.gif
Atsakyti
As irgi naudoju Forlax vaista ,tai man jis gerai tinka rolleyes.gif ,dar daug info yra cia apie uzkietejima http://www.uzkietejo.lt/kazkaip landziojau ir radau sita adresiuka.
Atsakyti
veiksmingas thumbup.gif
Atsakyti
a savaitgali kazkas buvo nutike mano Martynui viduriai uzkietejo, ispradziu nepasisake, tik pastebejau kad tuolete sedi po puse valandos, klausiu kas yra tai prisipazino kad negali prakakinti blink.gif nesupratau nuo ko lyg ir nevalgem nieko tokio, gal mokykloje ka suvalge,tai vel is vaistineles traukiau Forlaxa rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi visuomet forlax vartoju nuo uzkietejimo,geras vaistas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tik landziojau visur ir ieskojau info apie si vaista ir radau tai, kad pavartojus jis veikia neiskart, o po 24-48 val. http://www.medicine....e...&strid=6513
4u.gif
Atsakyti
O gal galite parasyti nuo kokio amziaus savo vaikuciams pradejote duoti forlax? Nes mano maziukui dar tik trys menesiukai, bet jau turime viduriu uzkietejima. Gydytojas maziukui skyre duphalac, bet vos pradejus ji girdyti maziukas pradejo klykti, tapo labai neramus, matesi kad pilveliui tas vaistas visai netinka schmoll.gif ... Tai ieskau kito vaisto ir galvoju ar dar nepermazas mano kleckas siam vaistui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite9 @ 2010 02 13, 20:18)
O gal galite parasyti nuo kokio amziaus savo vaikuciams pradejote duoti forlax? Nes mano maziukui dar tik trys menesiukai, bet jau turime viduriu uzkietejima. Gydytojas maziukui skyre duphalac, bet vos pradejus ji girdyti maziukas pradejo klykti, tapo labai neramus, matesi kad pilveliui tas vaistas visai netinka  schmoll.gif ... Tai ieskau kito vaisto ir galvoju ar dar nepermazas mano kleckas siam vaistui?  g.gif

Pasiskaitykit Forlax vaisto anotacijoj,bet manai jei duphakacą leidžia naudoti,tai forlaxas analogiškas.Mums irgi nuo duphalaco pilvą siaubingai skaudėjo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 02 14, 10:46)
Pasiskaitykit Forlax vaisto anotacijoj,bet manai jei duphakacą leidžia naudoti,tai forlaxas analogiškas.Mums irgi nuo duphalaco pilvą siaubingai skaudėjo. unsure.gif

Anotacijoje parasyta nuo 6 men. bet gal mamytes bande duoti ir anksciau?
Atsakyti