kai mazesne dukra buvo-teko vartot kelis kartus.tai
padejo

Mums forlax vaistukas gerai tinka kiekviena karta kai turim problemikiu su pilvuku ji naudojame

As irgi naudoju Forlax vaista ,tai man jis gerai tinka
,dar daug info yra cia apie uzkietejima http://www.uzkietejo.lt/kazkaip landziojau ir radau sita adresiuka.

a savaitgali kazkas buvo nutike mano Martynui viduriai uzkietejo, ispradziu nepasisake, tik pastebejau kad tuolete sedi po puse valandos, klausiu kas yra tai prisipazino kad negali prakakinti
nesupratau nuo ko lyg ir nevalgem nieko tokio, gal mokykloje ka suvalge,tai vel is vaistineles traukiau Forlaxa

Kaip tik landziojau visur ir ieskojau info apie si vaista ir radau tai, kad pavartojus jis veikia neiskart, o po 24-48 val. http://www.medicine....e...&strid=6513

O gal galite parasyti nuo kokio amziaus savo vaikuciams pradejote duoti forlax? Nes mano maziukui dar tik trys menesiukai, bet jau turime viduriu uzkietejima. Gydytojas maziukui skyre duphalac, bet vos pradejus ji girdyti maziukas pradejo klykti, tapo labai neramus, matesi kad pilveliui tas vaistas visai netinka
... Tai ieskau kito vaisto ir galvoju ar dar nepermazas mano kleckas siam vaistui?

QUOTE(vilite9 @ 2010 02 13, 20:18)
O gal galite parasyti nuo kokio amziaus savo vaikuciams pradejote duoti forlax? Nes mano maziukui dar tik trys menesiukai, bet jau turime viduriu uzkietejima. Gydytojas maziukui skyre duphalac, bet vos pradejus ji girdyti maziukas pradejo klykti, tapo labai neramus, matesi kad pilveliui tas vaistas visai netinka
... Tai ieskau kito vaisto ir galvoju ar dar nepermazas mano kleckas siam vaistui? 

Pasiskaitykit Forlax vaisto anotacijoj,bet manai jei duphakacą leidžia naudoti,tai forlaxas analogiškas.Mums irgi nuo duphalaco pilvą siaubingai skaudėjo.

QUOTE(ramirėja @ 2010 02 14, 10:46)
Pasiskaitykit Forlax vaisto anotacijoj,bet manai jei duphakacą leidžia naudoti,tai forlaxas analogiškas.Mums irgi nuo duphalaco pilvą siaubingai skaudėjo. 

Anotacijoje parasyta nuo 6 men. bet gal mamytes bande duoti ir anksciau?