Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas, III dalis

QUOTE(Stichija @ 2008 01 11, 10:40)

o jau lupos blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 11, 10:47)
o jau lupos blink.gif  doh.gif

Jooo. Lūpytės tai tragiškai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 11, 12:11)
Jooo. Lūpytės tai tragiškai atrodo  doh.gif

Tokia rusiška Svetačka man ji lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,makiažo subtilybių žinovės 4u.gif
dažnai ateinu paskaityti ax.gif pati kasdien dažytis dėl alergiškos odos nelabai galiu,tai nors į jus pasižiūriu bigsmile.gif
turiu tokį techninį klausimą...numečiau biškį svorio.o jis,rupūžė,kaip visada pirmoj eilei nutirpo ne ten,kur reikia doh.gif dėl to nukentėjo veido išvaizda verysad.gif labai išryškėjo skruostai,o šypsotis išvis bijau,nes atrodau kaip išsišiepęs skeletas (na,aišku,nėra jau taip visai baisiai cool.gif ,bet man ,kol dar nepripratau, biškį žiaurokai atrodo unsure.gif ) tai va...kaip aš galėčiau skaistalų ar dar ko,pagalba, tai pakeisti? g.gif įdėsiu nuotrauką,prašau labai pomidorais nesimėtyti-kaip moku taip ir dažausi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 01 11, 11:50)

Graži tavo šukuosena, bet siųlyčiau atidengti kaktą, nes toks kirpimas labai išplatina veidą, o tau reikia jį pasiaurinti ir pailginti. 4u.gif
Bet apskritai tai šauniai atrodai. thumbup.gif
O dėl skaistalų panaudojimo tai gal kitos ką patars, nes aš labiau praktiškai linkus bandyti įvairius variantus, kol gaunu geriausią rezultatą.
Žinau tik tiek, kad labiausiai atsikišusias vietas reikia tamsinti, o įdubimus, norint juos "iškelti" - šviesinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 10, 15:48)
mergaites, kaip zinoti koks siltas ar saltas tipas esu?

Turėtum matyti šiek tiek - ar oda balta i rausvumą arba melsvumą - šaltas tipas, ar į rusvumą, persiko - šiltas tipas. Strazdanėlės, "ryži" plaukai - šiltas. Kiek teko kažkada skaityti - reikia žiūrėti odos, akių ir plaukų spalvą - jie arba šilto, arba šalto atspalvio.

Čia radau "ant greičio" (bet info apie tai nemažai yra):

Ar žinote savo spalvinį tipą?
Jų yra keturi:
1.Pavasaris
2.Vasara
3.Ruduo
4.Žiema

PAVASARIS
Pavasariniam tipui būdingi požymiai:švelni šviesi oda su aukso ir persikų spalvos rožiniu atspalviu.Plaukai lengvo auksinio atspalvio.Blakstienos ir antakiai šviesūs. Darant makiažą vengiama visko kas atrodytų kaip kaukė. Makiažo spalvos pavasariniam tipui : pačios šviesiausios šiltos spalvos.
PUDRA : Reikia rinktis gelsvus veido odos dažus ir tepti juos kuo plonesniu sluoksniu, tokiu kad net strazdanelės persišviestų.
LŪPOS : Lūpas ir skruostus reikia dažyti rožine spalva, vokus – pastelinėm spalvom. Pavasario tipo moteris atrodys gražiau, jei dažydamasi pabrėš
savo švelnumą ir lengvas natūralias spalvas.
VOKAI-BLAKSTIENOS :
Blakstienom tiks spalvotas tušas.Švelniai rožiniai švelniai geltoni.

VASARA
Vasariniam tipui būdingi požymiai : dažniausiai labai šviesi,
Melsvo atspalvio oda.Plaukų spalva nuo šviesiai geltonos iki rudos.Visada su pelenų spalvos atspalviu.
PUDRA : Prie melsvos odos geriausiai tiks neutralios smėlio spalvos ar lengvo rožinio atspalvio veido odos dažai.
LŪPOS : Pagrinde rožiniai su sidabriniu perlamutru
Vasariniam tipui tinka šaltos ir švelnios spalvos.
VOKAI-BLAKSTIENOS : Akių makiažui tiks : šaltų pilkų,mėlynų,žydrai žalių ir violetinių atspalvių derinys.Tušas-juodai pilkas.

RUDUO
Rudenstipui būdingi požymiai : šviesi,auksinio atspalvio strazdanota oda.
Plaukai raudoni, auksinio atspalvio arba rudi.Blakstienos ir antakiai rudi.
PUDRA : Tinka tamsesnio smėlinio atspalvio šiltos pudros,gali būti su auksiniu blizgesiu (šlapio smėlio)
LŪPOS : Lūpoms tiks visos rusvo ir gelsvo atspalvio raudonod spalvos.
Rudens tipui tinkašiltos ir ryškios spalvos.Tik rudens tipo moterims tinka
oranžinė ir vario spalvos.
VOKAI-BLAKSTIENOS : Vokai dažomi chaki,alyvuogių,
garstyčių arba abrikosų spalvomis.

ŽIEMA
Žiemos tipas kitaip dar vadinamas snieguolės tipu.Plaukai juodi.Oda balta kaip porcelianas,su melsvu atspalviu.Šiam tipui reikia stiprių akcentų
Žiemos tipo spalvos - šaltos ir ryškios.
PUDRA : Rinktis pačią šviesiausią pudrą,gali būti su sidabriniu blizgesiu
Ir veido bruožus paryškinti raudonais skaistalais.
LŪPOS : Lūpas dažyti kuo ryškiau,tinka ryškiai raudonos
ir ryškiai rožinės spalvos lūpų dažai.
VOKAI-BLAKSTIENOS : Vokus reikia dažyti tamsiais šešėliais,kontūrus taip pat tamsiai ,blakstienas-juodai.
Akims tinka šalta mėlyna,žalia ar violetinė.
Žiemos tipo spalvos-šaltos ir ryškios.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 11, 13:01)
Graži tavo šukuosena, bet siųlyčiau atidengti kaktą, nes toks kirpimas labai išplatina veidą, o tau reikia jį pasiaurinti ir pailginti.  4u.gif
Bet apskritai tai šauniai atrodai.  thumbup.gif
O dėl skaistalų panaudojimo tai gal kitos ką patars, nes aš labiau praktiškai linkus bandyti įvairius variantus, kol gaunu geriausią rezultatą.
Žinau tik tiek, kad labiausiai atsikišusias vietas reikia tamsinti, o įdubimus, norint juos "iškelti" - šviesinti.  4u.gif

čia aš apaugusi,kaip mauglis jau doh.gif mano kirpėja sesijoje,o pas kitus prieš šventes eiti nelabai norėjau.šiap esu užsirašiusi pas kažkokį super-duper kirpėją ,kuris atseit labai gerai moka šukuosenas parinkti,tad jau nesikrpsiu iki sausio 24 dienos (tada mano eilė ateis),3 mėnesius jos laukiau blink.gif . nujaučiu,kad gali ir nesamonę kokią padaryti doh.gif lotuliukas.gif
bet dabartinėje šukuosenoje yra vienas pliusas: nesimato mano baisūs antakiai blush2.gif visiškai nemoku jų pati sutvarkyti (be to žiauriai nekenčiu šį užsiėmimą)

lauksiu patarimų dėl skaistalų ar dar ten ko bigsmile.gif
o su kuo šviesinti g.gif šiap nelabai ką ir turiu gal doh.gif egipto žemę ir meteoritus Mythic.gal su jais apseisiu g.gif
va dar klausimėlis: gundausi užsisakyti mineralinę pudrą Bare Escentuals, bet gal yra ir pas mumis mineralinės pudros pirkti,o aš,tundra,ir nežinau g.gif
o gal kas naudoja jau iš jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 01 11, 12:23)
Turėtum matyti šiek tiek - ar oda balta i rausvumą arba melsvumą - šaltas tipas, ar į rusvumą, persiko - šiltas tipas. Strazdanėlės, "ryži" plaukai - šiltas. Kiek teko kažkada skaityti - reikia žiūrėti odos, akių ir plaukų spalvą - jie arba šilto, arba šalto atspalvio.

Čia radau "ant greičio" (bet info apie tai nemažai yra):

Ar žinote savo spalvinį tipą?
Jų yra keturi:
1.Pavasaris
2.Vasara
3.Ruduo
4.Žiema

Šiap, pagal sezoniškumą sunku nustatyti žmogaus tipą, kadangi duagelis nėra tipiniai kurio nors sezono, tačiau nebūna ir vieno ir kito, gali būti "ant ribos".
Aš pavyzdžiui esu žiemos tipo. Man reikalingos šaltos, ryškios ir kontrastingos spalvos. Bet mano oda nėra šviesi, esu pakankamai tamsaus gymio, bet odos spalava yra ne rusva, o daugiau rausva. Akys žalios, plaukai tamsūs.

Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2008 01 11, 12:38)
lauksiu patarimų dėl skaistalų ar dar ten ko  bigsmile.gif
o su kuo šviesinti  g.gif šiap nelabai ką ir turiu gal  doh.gif egipto žemę ir meteoritus Mythic.gal su jais apseisiu  g.gif
va dar klausimėlis: gundausi užsisakyti mineralinę pudrą Bare Escentuals, bet gal yra ir pas mumis mineralinės pudros pirkti,o aš,tundra,ir nežinau  g.gif
o gal kas naudoja jau iš jūsų?

Apie mineralinę pudrą yra atskira tema. Aš tavo vietoj su jautria oda nerizikuočiau, nes ji dažnai sukelia alergijas verysad.gif
EŽ labai gerai tinka tamsinti "atsikišusias" veido vietas, o mythic meteoritais "iškelti" įdubusias, nes jie pašviesina. Bet reikia nemažai bandyti, kad viską gerai padarytum. Ir svarbiausia viską sulyginti, kad nesimatytų perėjimų tarp šviesios ir tamsios splavos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 11 sausio 2008 - 12:44
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 11, 13:44)
Apie mineralinę pudrą yra atskira tema. Aš tavo vietoj su jautria oda nerizikuočiau, nes ji dažnai sukelia alergijas  verysad.gif
EŽ labai gerai tinka tamsinti "atsikišusias" veido vietas, o mythic meteoritais "iškelti" įdubusias, nes jie pašviesina. Bet reikia nemažai bandyti, kad viską gerai padarytum. Ir svarbiausia viską sulyginti, kad nesimatytų perėjimų tarp šviesios ir tamsios splavos  4u.gif

buvau aš ten,dėl to ir gundausi dabar doh.gif o dėl alergijos tai š..... kaip tik galvojau,kad jinai natūrali,tai neturėtų būti problemų g.gif o klausiu čia,kad gal daugiau nuomonių išgirsčiau mirksiukas.gif čia gi lankosi ases,kuriuos apie visas naujienas ir senienas viską žino doh.gif o aš kosmetikos pardėse tik pasimetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2008 01 11, 11:48)
Tokia rusiška Svetačka man ji  lotuliukas.gif

Dekui 4u.gif Eksperimentas pavyko thumbup.gif Jei buciau sakiusi - kad cia as - visos butumet gyre, kai idejau kaip svetima zmogu - suvartet verysad.gif
Nu ka as galiu pasiteisinti del tu lupu? Tai buvo , kai man buvo 30 metu...... Taigi manau pries 5 metus taip gal ir buvo madinga dazytis ax.gif Dabar taip nebesidazau, isvis nededu lupu konturo ax.gif
P.S. O del Svetockos - nu beveik pataikei, as 25% baltaruse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 01 11, 14:15)
Dekui  4u.gif Eksperimentas pavyko  thumbup.gif Jei buciau sakiusi - kad cia as - visos butumet gyre, kai idejau kaip svetima zmogu - suvartet  verysad.gif
Nu ka as galiu pasiteisinti del tu lupu? Tai buvo , kai man buvo 30 metu...... Taigi manau pries 5 metus taip gal ir buvo madinga dazytis  ax.gif Dabar taip nebesidazau, isvis nededu lupu konturo  ax.gif
P.S. O del Svetockos - nu beveik pataikei, as 25% baltaruse  lotuliukas.gif

Kažkodėl aš ir pagalvoaju ,kad ten tu bigsmile.gif Gražūs plaukai ,akys ,dantukai wub.gif O lūpos man kartais atrodo tokios pat tų ,kur pasidariusios permanentinį makiažą g.gif
Atsakyti
spam.gif Larissa, o kaip svorio tiek numetei ? 4u.gif
Atsakyti