Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas, III dalis

labai grazu, tik cia akys tokios i ruda labiau mastau.gif bet atrodo graziai.. good.gif
Atsakyti
oi koki idomu straipsniuka radau bigsmile.gif paskaitykite 4u.gif

Makiažo psichologija: kaip perprasti moterį iš pirmo žvilgsnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 05 vasario 2008 - 14:00
QUOTE(biscuit @ 2008 02 05, 15:00)

Perskaiciau visus apibudinimus, gal kiek tiesos ir yra smile.gif
Cia patiko biggrin.gif
Priežasčių, dėl kurių moteris kas rytą ant veido užtepa karo kaukę, kurios pavydėtų net indėnų vadas, gali būti nemažai
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 05 vasario 2008 - 22:58
Sveikos, radau daug filmuku apie makiazus, tik jie vokieciu kalba, bet svarbiausia vaizdas. Gal rasite kazka naudingo.
http://www.douglas.d...adkZacxNzAzNzIx
Atsakyti
Nerandu tos spalvu lenteles blush2.gif .Koki lupdazi patartumet blondinei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 01 28, 12:20)
Kaip susiaurtinti platų veidą
user posted image

blush2.gif g.gif atsiprašau, nesupratau paveiksliuko? tai kaip visgi jį susiaurinti g.gif nes jau nusibodo tos platumos doh.gif

dar klausimėlis- vakar išėjau į kiemą su vaiku pasivaikščiot, šalia tokia moterytė atėjo su vaiku, akys mėlynu pieštuku ir violetinisi šešėliais labai ištepliotos....aš kažkaip pasižiūrėjau, o ji kažkaip užkalbino mane, sakau, gal į kokį balių susiruošėt...oj ne, sako...tiesiog derinu šešėlius, pieštukus prie dėvimų rūbų g.gif buvo ji su žydra žydra striuke, tai va todėl ir akys tos mėlynai nuteptos g.gif
tai paaiškinkit man- ar čia reikia derinti, ar mada nauja.... mastau.gif
greit turėsiu dalykinį susitikimą- busiu su pilkom kelnem, pilkšvu megztuku ir baltais marškinukais....tai ką čia prie ko derinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 13, 16:22)
blush2.gif  g.gif atsiprašau, nesupratau paveiksliuko? tai kaip visgi jį susiaurinti g.gif nes jau nusibodo tos platumos doh.gif

dar klausimėlis- vakar išėjau į kiemą su vaiku pasivaikščiot, šalia tokia moterytė atėjo su vaiku, akys mėlynu pieštuku ir violetinisi šešėliais labai ištepliotos....aš kažkaip pasižiūrėjau, o ji kažkaip užkalbino mane, sakau, gal į kokį balių susiruošėt...oj ne, sako...tiesiog derinu  šešėlius, pieštukus prie dėvimų rūbų g.gif buvo ji su žydra žydra striuke, tai va todėl ir akys tos mėlynai nuteptos g.gif
tai paaiškinkit man- ar čia reikia derinti, ar mada nauja.... mastau.gif
greit turėsiu dalykinį susitikimą- busiu su pilkom kelnem, pilkšvu megztuku ir baltais marškinukais....tai ką čia prie ko derinti? unsure.gif

tepti bronzantą ar skaistalus ten, kur parodyta paveikslėlyje mirksiukas.gif

Na, aš įsivaizduoju, akd ta mamytė nekaip atrdodė lotuliukas.gif

Derinti manau reikia ne tik prie rūbų, bet ir prie akių spalvos, galų gale atsižvlegti, kokia proga daromas makiažas.
O tavo apranga labai dėkinga, gali naudoti pilkus, juodus, baltus šešėlius, smėlinius ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Ačiū Baltija 4u.gif paskutinėse foto, gal tavo akytės? 4u.gif mano spalva irgi panaši, gal tamsesnė šiek tiek blush2.gif

bandysiu maliavotis, bet šiandien dažiausi ir eilinį kartą nukreivinau su eye lineriu doh.gif jau n kartų bandžiau neišeina nubrėžti lygiai, arba nubrėžiu kreivai arba nevienodo storio verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnutėlė: 13 vasario 2008 - 16:48
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 13, 16:45)
Ačiū Baltija 4u.gif paskutinėse foto, gal tavo akytės? 4u.gif mano spalva irgi panaši, gal tamsesnė šiek tiek blush2.gif

bandysiu maliavotis, bet šiandien dažiausi ir eilinį kartą nukreivinau su eye lineriu doh.gif jau n kartų bandžiau neišeina nubrėžti lygiai, arba nubrėžiu kreivai arba nevienodo storio verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

aga, paskutinėse mano 4u.gif

Man irgi su šlapiu pravedimu neina, tai aš iš pradžių su juodu pieštuku nusibrėžiu ir tik tada ant pieštuko brėžiu skystą pravedimą, tada gaunasi lygiai ir ryškiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 13 vasario 2008 - 16:47
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 13, 16:22)

čia offtopic biški, bet jei jau parašei, tai pakomentuosiu blush2.gif
megztukas yra netinkamas rūbas dalykiniam susitikimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 13, 17:27)
čia offtopic biški, bet jei jau parašei, tai pakomentuosiu  blush2.gif
megztukas yra netinkamas rūbas dalykiniam susitikimui  ax.gif

matai, jis nera super oficialus, nes pvz mano dirikas (uzsienietis) leidzia apsivilkti melynus dzinsus ir svarka i ta susitikima, tai manau, kad megztukas, toks klasikinis persagstomas ir po juo matskinukai su kvarbatkiukais turetu tikti blush2.gif ir siaip- nenoriu atroidyt kaip balta varna, bo susitikimas su uzsienieciais, o tos salies zmones, kad ir verslininkai leidzia sau net su treningais ateit i susirinkima blush2.gif

persiprasau uz off topic mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 13, 18:27)
čia offtopic biški, bet jei jau parašei, tai pakomentuosiu  blush2.gif
megztukas yra netinkamas rūbas dalykiniam susitikimui  ax.gif

Na, as irgi ne i tema, blush2.gif bet jei jau pradejom, tai ir pabaikim. Ziurint, koks megztukas. Kartais megztas rūbas net labai tinka dalykiniams susitikimams(pvz., masina megztas smulkus rastas). O ir spalvos labai tinka tokiam susitikimui. Balta ir pilka-amzina klasika. Tikrai viskas labai dera ir labai grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balandėlė30: 13 vasario 2008 - 17:45