labai grazu, tik cia akys tokios i ruda labiau
bet atrodo graziai..
oi koki idomu straipsniuka radau
paskaitykite
Makiažo psichologija: kaip perprasti moterį iš pirmo žvilgsnio
QUOTE(biscuit @ 2008 02 05, 15:00)
oi koki idomu straipsniuka radau
paskaitykite
Perskaiciau visus apibudinimus, gal kiek tiesos ir yra
Cia patiko
Priežasčių, dėl kurių moteris kas rytą ant veido užtepa karo kaukę, kurios pavydėtų net indėnų vadas, gali būti nemažai
Sveikos, radau daug filmuku apie makiazus, tik jie vokieciu kalba, bet svarbiausia vaizdas. Gal rasite kazka naudingo.
http://www.douglas.d...adkZacxNzAzNzIx
http://www.douglas.d...adkZacxNzAzNzIx
QUOTE(Baltija @ 2008 01 28, 12:20)
Kaip susiaurtinti platų veidą

dar klausimėlis- vakar išėjau į kiemą su vaiku pasivaikščiot, šalia tokia moterytė atėjo su vaiku, akys mėlynu pieštuku ir violetinisi šešėliais labai ištepliotos....aš kažkaip pasižiūrėjau, o ji kažkaip užkalbino mane, sakau, gal į kokį balių susiruošėt...oj ne, sako...tiesiog derinu šešėlius, pieštukus prie dėvimų rūbų
tai paaiškinkit man- ar čia reikia derinti, ar mada nauja....
greit turėsiu dalykinį susitikimą- busiu su pilkom kelnem, pilkšvu megztuku ir baltais marškinukais....tai ką čia prie ko derinti?
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 13, 16:22)
dar klausimėlis- vakar išėjau į kiemą su vaiku pasivaikščiot, šalia tokia moterytė atėjo su vaiku, akys mėlynu pieštuku ir violetinisi šešėliais labai ištepliotos....aš kažkaip pasižiūrėjau, o ji kažkaip užkalbino mane, sakau, gal į kokį balių susiruošėt...oj ne, sako...tiesiog derinu šešėlius, pieštukus prie dėvimų rūbų
tai paaiškinkit man- ar čia reikia derinti, ar mada nauja....
greit turėsiu dalykinį susitikimą- busiu su pilkom kelnem, pilkšvu megztuku ir baltais marškinukais....tai ką čia prie ko derinti?
tepti bronzantą ar skaistalus ten, kur parodyta paveikslėlyje
Na, aš įsivaizduoju, akd ta mamytė nekaip atrdodė
Derinti manau reikia ne tik prie rūbų, bet ir prie akių spalvos, galų gale atsižvlegti, kokia proga daromas makiažas.
O tavo apranga labai dėkinga, gali naudoti pilkus, juodus, baltus šešėlius, smėlinius

Ačiū Baltija
paskutinėse foto, gal tavo akytės?
mano spalva irgi panaši, gal tamsesnė šiek tiek
bandysiu maliavotis, bet šiandien dažiausi ir eilinį kartą nukreivinau su eye lineriu
jau n kartų bandžiau neišeina nubrėžti lygiai, arba nubrėžiu kreivai arba nevienodo storio
bandysiu maliavotis, bet šiandien dažiausi ir eilinį kartą nukreivinau su eye lineriu
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 13, 16:45)
Ačiū Baltija
paskutinėse foto, gal tavo akytės?
mano spalva irgi panaši, gal tamsesnė šiek tiek
jau n kartų bandžiau neišeina nubrėžti lygiai, arba nubrėžiu kreivai arba nevienodo storio

aga, paskutinėse mano
Man irgi su šlapiu pravedimu neina, tai aš iš pradžių su juodu pieštuku nusibrėžiu ir tik tada ant pieštuko brėžiu skystą pravedimą, tada gaunasi lygiai ir ryškiai
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 13, 16:22)
čia offtopic biški, bet jei jau parašei, tai pakomentuosiu
megztukas yra netinkamas rūbas dalykiniam susitikimui
QUOTE(DODA @ 2008 02 13, 17:27)
matai, jis nera super oficialus, nes pvz mano dirikas (uzsienietis) leidzia apsivilkti melynus dzinsus ir svarka i ta susitikima, tai manau, kad megztukas, toks klasikinis persagstomas ir po juo matskinukai su kvarbatkiukais turetu tikti
persiprasau uz off topic
QUOTE(DODA @ 2008 02 13, 18:27)
Na, as irgi ne i tema,