As tai kazkaip nesiparinu, dazausi tokiom spalvom, kokiom sugalvoju
Mano akys melynai zaliai pilkos ar kazkokios tokios, tai turiu ir roziniu seseliuku, ir melynu, ir zaliu, ir geltonu, ir turkio spalvos, ir baltu, ir pilku... Vienzo, visokiu, ir kazkaip nederinu labai prie akiu spalvos
Nors kai tokia spalva, tai ka cia ir bepriderinsi
QUOTE(F_A @ 2008 04 12, 18:01)
Isbandziau "Madonnos visazisto" Jan Thomas patarima vietoj skaistalu naudoti rausvos spalvos seselius ir galiu pasakyt merginos - super
Rekomenduoju pabandyti
As naudojau metallic blizgesio Shu Uemura rozinius seselius - skruostai atrodo ypac gaiviai ir idomiai svyti
nei su vienais skaistalais toks efektas nesigaudavo - kazkas tarp meteoritu ir Isadora trispalves

tai kad as taip darau jau gerus metus...
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 14, 00:26)
Na, ištiesų tai nėra taip kad labai derinčiau. Bet jei rengiuosi baltai tai nesidažau ružavai, o tik prie raudonų atspalvių dažausi ružavai, o prie visų kitų - pilkai. Kitokių spalvų net šešėlių neturiu...
O prie tokių mėlynai žalių akių, kokie atspalviai tinka? tokie daugiau rudi, ružavi atspalviai tinka? Kažkada dažydavausi tik rudai, bet kažkaip atėjo ir praėjo
O prie tokių mėlynai žalių akių, kokie atspalviai tinka? tokie daugiau rudi, ružavi atspalviai tinka? Kažkada dažydavausi tik rudai, bet kažkaip atėjo ir praėjo
F_A jau ne kartą dėjo spalvų ratą kokios spalvos kokiom akim tinka, nors aš šiuo klausimu kiek kitos nuomonės
QUOTE(elida @ 2007 12 14, 00:27)
Mano vokai užkritę, išbandžiau nemažai kosmetikos priemonių... Idealių neradau dar.. Gal kuri galėtų rekomenduoti šešėlius akims, pieštukus specialiai tokioms probleminėms akims?
Gal truput ir ne į temą... Tačiau jeigu šitame skyrelyje kalbam apie gudrybes 
"Uzkritusius" vokus "pakelti galima seseliu pagalba. Tiesiog juos tepti reikia siek tiek auksciau nei yra akiu idubimas. Tai, zinoma, lengviau pademonstruoti vizualiai, nei teoriskai. Neutralu, seseliavimui skirta (tamsiai pilksva ar ruda) seseli reikut tepti beveik ant to voko. Tik nepadauginkit, kd nesigautu tamsi ir purvina deme. Patogiausia tai padaryt bus su ploksciu naturaliu sereliu sepeteliu

Papildyta:
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 14, 01:26)
Na, ištiesų tai nėra taip kad labai derinčiau. Bet jei rengiuosi baltai tai nesidažau ružavai, o tik prie raudonų atspalvių dažausi ružavai, o prie visų kitų - pilkai. Kitokių spalvų net šešėlių neturiu...
Nepatarciau tokiu deriniu

Prei raudonos spalvos geriau tiktu pilki arba rusvi atspalviai. Zinoma, ju galeciau ir daugiau pasiulyt, bt tam reikia Jus matyt. Juk daug priklauso nuo odos, plauku, akiu spalvos. Nors bendrai laikausi nuomones, jog visos spalvos tinka kiekvienai jei moket jas teisingai pritaikyt

Papildyta:
QUOTE(naure @ 2008 03 25, 17:19)
graži spalva akių
išpešiot antakius, pariest blakstienas
daugiau vietinės profės patars, aš diletantė-mėgėja
temukė tikrai liuks
pritariu - šaunuolės merginos 
išpešiot antakius, pariest blakstienas
daugiau vietinės profės patars, aš diletantė-mėgėja
temukė tikrai liuks
Butinai patvarkyt antakiukus reikia

Akiu spalvyte puikiai isryskint galima su auksiniais, persiko spalvos, saltu zaliu atspalviu seseliais. Dazant siulyciau meginti "pakelti" virsutini voka tamsesnio atpalvio seseliu (tik neutraliu spalvu-pilkas, rudas) ir nepadaugint, labai atidziai daykti perejimus, kd nesigaut "purvinas" efektas. Pasimokykit namie, kai niekur nesiruosit

Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 17, 12:56)
nesimato 
Papildyta:
Paneles, reikia jusu patarimo
Kokia antra (ir trecia) spalva tiktu prie tokiu ryskiu zydru seseliu?

Papildyta:
Paneles, reikia jusu patarimo
Kokia antra (ir trecia) spalva tiktu prie tokiu ryskiu zydru seseliu?
Labai graziai, derint su svelniai rausva, auksine, geltona, persiku. Melyna seseli siulau tepti prie isorinio akies kampelio
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2007 12 19, 10:22)
Galimas derinukas, tik truksta sidabriniai baltos arba auksines spalvytes perejimams ir atskiru spalvu akcentavimui
Papildyta:
Kai prisedau, tai prisedau... Visuomet to darbo daug, bt noris ir Jums pakuzdet grozio "paslapciu", pasidalint patirtimi bent kartais
sveikos
paskaitinėjau temą, radau daug naudingų patarimų
Man labai gražu šviesūs vidiniai akių kampučiai, bet nežinau kokiomis priemonėmis ir kokiu būdu reikia juos taip padažyti
gal galite kas nors patarti..
Man labai gražu šviesūs vidiniai akių kampučiai, bet nežinau kokiomis priemonėmis ir kokiu būdu reikia juos taip padažyti
QUOTE(lambie @ 2008 04 15, 23:07)
sveikos
paskaitinėjau temą, radau daug naudingų patarimų
gal galite kas nors patarti.. 
Baigiant makiaza baltu perlamutriniu piestuku-lengviausias variantas. Daugiau variaciju galima isgaut su bet kokiu sviesiu seseliu, velgi, baigiant makiaza akcentuojant vidinu kampuka graziai iskirstot seseli link virsutinio voko vidurio (bet ne per toli) ir apatinio voko lb nedaug ir lb neisryskinant (ypac jei jau turit kokia raukslyte
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 14, 10:23)
F_A jau ne kartą dėjo spalvų ratą kokios spalvos kokiom akim tinka, nors aš šiuo klausimu kiek kitos nuomonės 
Man baisiai nepatinka mėlyna ir žalia spalvos, apskritai. Nebent švelni žalai, bet kai akys turi tokio atspalvio tai gal nelabai tinka tokios pat spalvos?
Renatulyte> labai ačiū už patarimą
jooo, bet jos naturaliai grazios moterys, todel tie makijazai tik truputi ir paryskina, ka turi, bet vistiek grazu labai
Nu blin, Apvalute, ar sunku kiekvieną nuotrauką įdėti iš naujos eilutės - visas puslapis ištampytas, pusės lango ir nuotraukų nesimato
ir man išsitampė, nei atsakyt negaliu, nei cituot, į prieš tai esantį lapą reikėjo eit, kad atsakyt