Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas, III dalis

As tai kazkaip nesiparinu, dazausi tokiom spalvom, kokiom sugalvoju biggrin.gif Mano akys melynai zaliai pilkos ar kazkokios tokios, tai turiu ir roziniu seseliuku, ir melynu, ir zaliu, ir geltonu, ir turkio spalvos, ir baltu, ir pilku... Vienzo, visokiu, ir kazkaip nederinu labai prie akiu spalvos ax.gif Nors kai tokia spalva, tai ka cia ir bepriderinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 04 12, 18:01)
Isbandziau "Madonnos visazisto" Jan Thomas patarima vietoj skaistalu naudoti rausvos spalvos seselius ir galiu pasakyt merginos - super thumbup.gif Rekomenduoju pabandyti 4u.gif  As naudojau metallic blizgesio Shu Uemura rozinius seselius - skruostai atrodo ypac gaiviai ir idomiai svyti ax.gif  nei su vienais skaistalais toks efektas nesigaudavo - kazkas tarp meteoritu ir Isadora trispalves biggrin.gif  wub.gif

tai kad as taip darau jau gerus metus... blush2.gif pati sugalvojau - niekur neskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 14, 00:26)
Na, ištiesų tai nėra taip kad labai derinčiau. Bet jei rengiuosi baltai tai nesidažau ružavai, o tik prie raudonų atspalvių dažausi ružavai, o prie visų kitų - pilkai. Kitokių spalvų net šešėlių neturiu...
O prie tokių mėlynai žalių akių, kokie atspalviai tinka? tokie daugiau rudi, ružavi atspalviai tinka? Kažkada dažydavausi tik rudai, bet kažkaip atėjo ir praėjo  ax.gif

F_A jau ne kartą dėjo spalvų ratą kokios spalvos kokiom akim tinka, nors aš šiuo klausimu kiek kitos nuomonės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elida @ 2007 12 14, 00:27)
Mano vokai užkritę, išbandžiau nemažai kosmetikos priemonių... Idealių neradau dar.. Gal kuri galėtų rekomenduoti šešėlius akims, pieštukus specialiai tokioms probleminėms akims? smile.gif Gal truput ir ne į temą... Tačiau jeigu šitame skyrelyje kalbam apie gudrybes  ax.gif

"Uzkritusius" vokus "pakelti galima seseliu pagalba. Tiesiog juos tepti reikia siek tiek auksciau nei yra akiu idubimas. Tai, zinoma, lengviau pademonstruoti vizualiai, nei teoriskai. Neutralu, seseliavimui skirta (tamsiai pilksva ar ruda) seseli reikut tepti beveik ant to voko. Tik nepadauginkit, kd nesigautu tamsi ir purvina deme. Patogiausia tai padaryt bus su ploksciu naturaliu sereliu sepeteliu user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 14, 01:26)
Na, ištiesų tai nėra taip kad labai derinčiau. Bet jei rengiuosi baltai tai nesidažau ružavai, o tik prie raudonų atspalvių dažausi ružavai, o prie visų kitų - pilkai. Kitokių spalvų net šešėlių neturiu...
O prie tokių mėlynai žalių akių, kokie atspalviai tinka? tokie daugiau rudi, ružavi atspalviai tinka? Kažkada dažydavausi tik rudai, bet kažkaip atėjo ir praėjo  ax.gif

Nepatarciau tokiu deriniu g.gif Per daug raudonas bendras vaizdas user posted image
Prei raudonos spalvos geriau tiktu pilki arba rusvi atspalviai. Zinoma, ju galeciau ir daugiau pasiulyt, bt tam reikia Jus matyt. Juk daug priklauso nuo odos, plauku, akiu spalvos. Nors bendrai laikausi nuomones, jog visos spalvos tinka kiekvienai jei moket jas teisingai pritaikyt user posted image
Papildyta:
QUOTE(naure @ 2008 03 25, 17:19)
graži spalva akių  wub.gif
išpešiot antakius, pariest blakstienas  ax.gif
daugiau vietinės profės patars, aš diletantė-mėgėja  biggrin.gif

temukė tikrai liuks  thumbup.gif  pritariu - šaunuolės merginos  ax.gif

Butinai patvarkyt antakiukus reikia user posted image
Akiu spalvyte puikiai isryskint galima su auksiniais, persiko spalvos, saltu zaliu atspalviu seseliais. Dazant siulyciau meginti "pakelti" virsutini voka tamsesnio atpalvio seseliu (tik neutraliu spalvu-pilkas, rudas) ir nepadaugint, labai atidziai daykti perejimus, kd nesigaut "purvinas" efektas. Pasimokykit namie, kai niekur nesiruosit user posted image
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 17, 12:56)
nesimato 4u.gif
Papildyta:
Paneles, reikia jusu patarimo 4u.gif
Kokia antra (ir trecia) spalva tiktu prie tokiu ryskiu zydru seseliu?
user posted image

Labai graziai, derint su svelniai rausva, auksine, geltona, persiku. Melyna seseli siulau tepti prie isorinio akies kampelio bigsmile.gif Tokia salta spalva visuomet graziai isryskina akis, kai derinama su siltais atspalviais wink.gif Taigi viena is minetu spalvu tiktu dengti aki mazdaug nuo vidurio iki vidinio kampo. O smeliniu seseliu tepkit perejima prie antakio. Tik nepadauginkit melynumo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2007 12 19, 10:22)
Neisivaizduoju chaki ir violetines spalvos derinio  hihihi.gif

Galimas derinukas, tik truksta sidabriniai baltos arba auksines spalvytes perejimams ir atskiru spalvu akcentavimui mirksiukas.gif
Papildyta:
Kai prisedau, tai prisedau... Visuomet to darbo daug, bt noris ir Jums pakuzdet grozio "paslapciu", pasidalint patirtimi bent kartais blush2.gif Saunuoles, kd stengiates ir ieskot pacios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 15 balandžio 2008 - 20:50
sveikos smile.gif paskaitinėjau temą, radau daug naudingų patarimų aciuks.gif
Man labai gražu šviesūs vidiniai akių kampučiai, bet nežinau kokiomis priemonėmis ir kokiu būdu reikia juos taip padažyti doh.gif gal galite kas nors patarti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2008 04 15, 23:07)
sveikos smile.gif paskaitinėjau temą, radau daug naudingų patarimų aciuks.gif
Man labai gražu šviesūs vidiniai akių kampučiai, bet nežinau kokiomis priemonėmis ir kokiu būdu reikia juos taip padažyti  doh.gif  gal galite kas nors patarti..  4u.gif

Baigiant makiaza baltu perlamutriniu piestuku-lengviausias variantas. Daugiau variaciju galima isgaut su bet kokiu sviesiu seseliu, velgi, baigiant makiaza akcentuojant vidinu kampuka graziai iskirstot seseli link virsutinio voko vidurio (bet ne per toli) ir apatinio voko lb nedaug ir lb neisryskinant (ypac jei jau turit kokia raukslyte ax.gif ), kd nesigautu ryskus taskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 14, 10:23)
F_A jau ne kartą dėjo spalvų ratą kokios spalvos kokiom akim tinka, nors aš šiuo klausimu kiek kitos nuomonės  rolleyes.gif

Man baisiai nepatinka mėlyna ir žalia spalvos, apskritai. Nebent švelni žalai, bet kai akys turi tokio atspalvio tai gal nelabai tinka tokios pat spalvos? ax.gif
Atsakyti
Renatulyte> labai ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 16 balandžio 2008 - 21:38
jooo, bet jos naturaliai grazios moterys, todel tie makijazai tik truputi ir paryskina, ka turi, bet vistiek grazu labai biggrin.gif
Atsakyti
Nu blin, Apvalute, ar sunku kiekvieną nuotrauką įdėti iš naujos eilutės - visas puslapis ištampytas, pusės lango ir nuotraukų nesimato doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ir man išsitampė, nei atsakyt negaliu, nei cituot, į prieš tai esantį lapą reikėjo eit, kad atsakyt doh.gif nono.gif
Atsakyti