Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas, III dalis

QUOTE(Renatulyte @ 2008 04 18, 23:03)
Tikiuosi juokaujat? user posted image

Nu kad ne, nejuokaujam. Gi straipsnį čia keliolika žinučių aukščiau buvau įdėjusi
Atsakyti
Tada "oi"... Bt dristu nesutikt su tokiais ekstremaliais eksperimentais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 17, 21:55)
Aš irgi niekaip nesuprantu-kokia ten balta pudra (ar kas ten tokio) aplink lūpas

Nu Nomyte baisumu uzrodei biggrin.gif Kai delfyje pasirode tas straipsnis negalejau susilaikyt jo nepakomentavus doh.gif Lupytems isryskint, paputlint ir isvis kad grazios butu, sviesinama virsutines lupytes viduriukas (virs "v") ir po apatine lupa, tik tai neturetu taip akivaizdziai matytis, turetu atrodyt lyg ten naturaliai kiek sviesesne oda. Kitas dalykas, ta visaziste nelabai pataike su makiazo pagrindo spalvomis modeliams ir dar prastai islygino, nes kai kur matosi gabalais pudra stovi, jau nekalbu kad spuogus prastai uzmaskavo doh.gif O dar vienoj foto modelis ranka prie veido laiko doh.gif va jums ir musu profesionaliu visazistu darbas...Liudna daros ir tiek unsure.gif

QUOTE(Kacera @ 2008 04 18, 07:45)
bet blakstienu ilgumas pas panele geltona, ar gali buti natyralios tokios bigsmile.gif

Priaugintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 17, 23:51)
Kodėl šitai merginai niekas ūsų nenupešė?  blink.gif  Antakiai irgi geri  lotuliukas.gif

user posted image

Ir kas čia per apsiseilėjimo efektas?  blink.gif

user posted image

doh.gif kas čia per cirkas laugh.gif
Atsakyti
[quote=Renatulyte,2008 04 18, 20:38]

O zinot, kiek darbo ideta, kd jos naturaliai grazios atrodytu? Juk toki efekta sunkiausia isgaut rolleyes.gif Nes podiumui tikrai daug makiazo reikia "uztept"

zinau,kad naturalu makijaza sunkaiusiai padaryt, na bet sunku paneigti , kad ir modeliai cia naturaliai grazios merginos biggrin.gif , as ta ir turejau omenyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 04 19, 11:59)

Priaugintos mirksiukas.gif

O blakstienos ten priklijuotos... schmoll.gif Ir, deja, negraziai... verysad.gif
Atsakyti
[quote=Kacera,2008 04 19, 12:35]
[quote=Renatulyte,2008 04 18, 20:38]

O zinot, kiek darbo ideta, kd jos naturaliai grazios atrodytu? Juk toki efekta sunkiausia isgaut rolleyes.gif Nes podiumui tikrai daug makiazo reikia "uztept"

zinau,kad naturalu makijaza sunkaiusiai padaryt, na bet sunku paneigti , kad ir modeliai cia naturaliai grazios merginos biggrin.gif , as ta ir turejau omenyje blush2.gif
[/quote]

Na, taip. Bruozai lb grazus... bigsmile.gif
Atsakyti
man tai pastarieji du makiažai baisūs smile.gif
Atsakyti
Man gražu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 04 19, 16:42)
ir spalvos vsisskai nederancios  schmoll.gif  Nu prie ko tas oranzinis "lupaaadazis"?!  doh.gif Nu lb "pigiai" atliktas darbas... O tokie grazus paneles bruozai (turiu omeny antraja) bigsmile.gif

Ir taip žiūrėjau, ir anaip į tuos makiažus...
Na tiesiog nesupratau, kas čia buvo norėta pasakyti.
O juk "meistrė" ir "trenerė" darė. Čto to ja tut nedoponimaju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 20, 11:31)
Man gražu wub.gif
user posted image

idomiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 19, 18:31)
Priklijuotos,nes priaugintos atrodo biski kitaip... rolleyes.gif

man irgi atrodo kad priaugintos kazkaip lens.gif
Atsakyti