QUOTE(_laura_ @ 2007 08 20, 18:20)
Aš tai griežtai prieš vaiko miegojimą su tėveliais. neraikia pratinti, nebus nuo ko ir atpratinti! suprantu jei vaikui pilvuką skauda ar šiaip vakarais prieš miegą pagulėt lovutėj suprantu. o štai mūsų šaunuolis nuo mažų dienų taip ir auga: vakaraisliovytėj su tėveliu pažaidžia, tada aš vedu miegot ir skaitau pasaką, dainuojam lopšinę a-a pupa( kurią dainuoju jau nuo mažų mažų dienų) , bučkis, myliu-myliu ir miegot. kažkur skaičiau, kad tokie ritualai labai padeda vaikui
Kiekvienas vaikas skirtingas.Sunus labai gretai miegojo pats savo kambaryje,ne poros menesiuku nebuvo,jau nebeatmenu tiksliai,o vat dukryte manes nepaleido nuo pat gimimo,net gimdymo namuose prisiglaudusi miegojo,neduok dieve perkelsiu,nebus miego nei jai nie man.Tad nereikia stereotipu taikyti,ateis laikas ir vaikutis pereis miegoti i savo lovyte.kam draskyti ir bandyti ne laiku atpratinti.
Cia lydiai taip pat mums su puoduku buvo,sunus jau sededavo nuo 6 menesiu,o dukryte 1metuku budama nesisesdavo,jokios priemones nepadejo ir ka 1,4 metuku staigiai atsisedo ir jau va 2 menesius bedu neturim per 3 dienas vaikas ismoko tustintis i puoduka.Pampersu nebenaudojam nei naktimis nei diena

Reikia jausti savo vaika