QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 29, 21:05)
O kodel jus taip priestaraujat kad vaikas miegotu teveliu lovoje(zinoma juk ne amzinai).Argi saugumo jausmo,meiles yra per daug,kam tie remai,kad va nemiegosi kartu ir viskas.Kuo seimoje yra i viska ziurima tolerantiskiau,kuo vaikui parodoma meiles daugiau tuo jis augs labiau pasitikedamas savimi.Ateina laikas ir vaikas pats suvokia save kaip asmenybe,suvokia savo erdve
tada ir pats savo noru persikels miegoti i savo lova.

Konkretaus, griežto ne nėra, nes yra ir pas mus šeimoj tokių naktų, kai lovoje miegame visi keturi, ar ligos atveju, tačiau tai nėra dažnas reiškinys, nes aš turiu net keletą pvz. kurie ir verčia mane skiepyti vaikams savarankiškumą. Pirmasis tai yra gan toks įdomus, pažystu tokia šeima, kur kaip sakote nenormavo vaiko miego kartu (aš nepasakyčiau, kad ir aš normuoju, tiesiog mano vaikai ir patys nesiveržia labai jau kartu miegoti, nes nuo mažų dienų jie turejo savo loveles, gal dėl to taip ir yra) taigi jam šiuo metu 17 metų (vaikinukui) o jis miega pas tevus lovoje, pasirodo taip ir nesugebėjo susiprasti, kad jis jau turetu senokai miegoti savo lovoje