Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 29, 21:05)
O kodel jus taip priestaraujat kad vaikas miegotu teveliu lovoje(zinoma juk ne amzinai).Argi saugumo jausmo,meiles yra per daug,kam tie remai,kad va nemiegosi kartu ir viskas.Kuo seimoje yra i viska ziurima tolerantiskiau,kuo vaikui parodoma meiles daugiau tuo jis augs labiau pasitikedamas savimi.Ateina laikas ir vaikas pats suvokia save kaip asmenybe,suvokia savo erdve smile.gif tada ir pats savo noru persikels miegoti i savo lova.

Konkretaus, griežto ne nėra, nes yra ir pas mus šeimoj tokių naktų, kai lovoje miegame visi keturi, ar ligos atveju, tačiau tai nėra dažnas reiškinys, nes aš turiu net keletą pvz. kurie ir verčia mane skiepyti vaikams savarankiškumą. Pirmasis tai yra gan toks įdomus, pažystu tokia šeima, kur kaip sakote nenormavo vaiko miego kartu (aš nepasakyčiau, kad ir aš normuoju, tiesiog mano vaikai ir patys nesiveržia labai jau kartu miegoti, nes nuo mažų dienų jie turejo savo loveles, gal dėl to taip ir yra) taigi jam šiuo metu 17 metų (vaikinukui) o jis miega pas tevus lovoje, pasirodo taip ir nesugebėjo susiprasti, kad jis jau turetu senokai miegoti savo lovoje g.gif kitas pvz. jauna šeima, ir jų 2,5m dukryte, mieganti kartu su mama, o tėtis pasak jos yra nevertas miegoti šalia mamos, nes mama yra jos ir tik jos blink.gif Nežinau gal ka ne taip parašiau, na tiesiog mano pozcija yra tokia, kad vaikui reikia skiepyti ir savarankiškuma, ypač tokiame pasaulyje, koks jis yra dabar, kai tavęs neapsaugos niekas, tik tu pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 29, 20:05)
O kodel jus taip priestaraujat kad vaikas miegotu teveliu lovoje(zinoma juk ne amzinai).Argi saugumo jausmo,meiles yra per daug,kam tie remai,kad va nemiegosi kartu ir viskas.Kuo seimoje yra i viska ziurima tolerantiskiau,kuo vaikui parodoma meiles daugiau tuo jis augs labiau pasitikedamas savimi.Ateina laikas ir vaikas pats suvokia save kaip asmenybe,suvokia savo erdve smile.gif tada ir pats savo noru persikels miegoti i savo lova.

thumbup.gif o mes miegam kartu..
Atsakyti
Mano mergytė miega savo lovelėje nuo gimimo, keletą kartų miegojo su mumis, tačiau ir jai pačiai nepatogu ir mes likome be miego, nes malėsi visą naktį, mus stumdė smile.gif
o savo lovelėje ji miega visą naktį, ir dienos miegą, neskaitant kai mama kartu lūžta biggrin.gif
mano nuomone vaikas turi suprasti, kad jisai turi savo lovelę.
Atsakyti
QUOTE(burbba @ 2007 11 29, 00:45)
nesusiduriau su tokia situacija bet manau kad uztektu mieganti isnesti i lovyte g.gif tuomet nubustu vienas ir gal palaipsniuj atprastu 4u.gif

geriau nereikia - vaikai labai išsigąsta, kai užmiega šalia mamos/tėčio, o nubunda vieni kitame kambaryje.
Atsakyti
mes taip pat miegam kartu biggrin.gif
Atsakyti
musiskei jau metukaio dar miega su mumis,net neisivaizduoju kaip reiks atpratinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2007 11 29, 17:15)
Mes su pirmąja dukryte ilgai labai miegojom kartu ir labai ilgai vargom kol atpratinom miegot atskirai, antrosios tikrai niekada nemigdysim savo lovoj nebent ryte galima įsikelti į lovą, kai jau nebemiega, o šiaip gulinėja.Niekam nepatariu ilgai su vaikučiais miegot vienoj lovoj nes žinau iš patirties, kad labai daug vargelio bus vėliau...

O mano patirtis visiškai priešinga smile.gif Miegojom iki dukrytei suėjo 3 metai kartu visi viename kambaryje, ant didelio čiužinio su mažiuku, o šalia dar su čiužinukai vyresniems.
Ir galiausiai mano merginai šovė į galvą mintis, kad ji miegos savo kambaryje. Ir išėjo ten miegoti. Jokių problemų, jokio pratinimo, jokio vargo. dabar paskaitau vakare pasaką, padainuoju lopšinę, uždarau kambario duris ir miega. Ir sūnus ta proga išsikraustė į savo kambarį. Tai likom miegamajame ti su mažiuku ir dviem tuščiais čiuzinukais. Ir taip tuščia... smile.gif
Manau, kad užauga vaikai ir patenkinę artumo poreikį patys išeina smile.gif Su mažiuku irgi miegosim tol, kol jam pačiam bus gana smile.gif
Atsakyti
Maniskis , nuo kokios 4 val ryto pradeda kniurzeti, tada paimu i lova, ramus ax.gif pabandau nunest i jo lovyte koncertai doh.gif taip jau miegam pora savaitciu, bet galvoju kol 7,5 men reikia atpratinti, kad bedos netureciau.Gal geriau kelias naktis pavagt?
Atsakyti
mano mazius nuo 2 sav miega savo lovytej, bet aisku musu kambary, o i lova isikeliu tik ryte, kai jis jau nemiega, o as dar noriu pamiegot
smile.gif
Atsakyti
Mano mergaitei menesis. kanagi musu tetis nusipirko ciuzini ir issikrauste i svetaine, tai miegam dviese dideleje lovoje. ja guldau kitoje lovos puseje. kaip sakoma prie papo ji nemiega blush2.gif bet problema, jog iprato miegoti minkstai ir guldant i jos lovyte, kur specialus kietesnis ciuzinys ji is karto nubunda ir rekia doh.gif tenka tiesti kazka minksto, kartais net pagalve. net nesuprantu kaip ji spejo iprast prie minkstumo, ir kur, nes ir mano ciuzinys nera minkstas
Atsakyti
Miegojom ir mes kartu, o kai perkėliau į lovytę nebuvo jokių nesusipratimų
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 01 11, 03:03)
Miegojom ir mes kartu, o kai perkėliau į lovytę nebuvo jokių nesusipratimų

o as kaip tik perkeliu taip ir atsielia verysad.gif
Atsakyti