Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Tesiam mirksiukas.gif

Sena tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 14 gruodžio 2007 - 17:00
kazkaip niekas neraso smile.gif matyt dovaneliu iesko biggrin.gif

nustojau epiliuoti pazastis su epiliatoriumi. nes pradejo iaugineti, o beto laiko tik 3-4 dienas. vel grizau prie skutimo.

apskritai atsisakiau epiliatoriaus. nuo jo naudojimo atsirado plaukuciu iauginejimas. dabar tik vaskas kojoms, bikini. ir skustimosi peiliukas - pazastims.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 12 16, 16:09)
apskritai atsisakiau epiliatoriaus. nuo jo naudojimo atsirado plaukuciu iauginejimas. dabar tik vaskas kojoms, bikini. ir skustimosi peiliukas - pazastims.

kazkaip keista, kad nuo epiliatoriaus iauga plaukeliai, o nuo vasko ne g.gif Juk toks pat rovimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 12 16, 16:36)
kazkaip keista, kad nuo epiliatoriaus iauga plaukeliai, o nuo vasko ne  g.gif  Juk toks pat rovimas  g.gif

Man kosmetologė sakė, kad epiliatorius pakeičia plaukelių augimo kryptį, dėl to jie ir pradeda įauginėti. Panašu į tiesą, nes kai kurie matosi taip keistai į priešingas puses išsikraipę... g.gif Nors blauzdas ir toliau epiliuosiu, kažkaip nebaisiai man ten ir atauga jau po 10 metų intensyvaus šienavimo epiliatoriumi biggrin.gif
Bet bikinį tvarkysiu tik vašku (ir pincetu), o pažastis - vašku ir peiliukais.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 12 17, 13:50)
Man kosmetologė sakė, kad epiliatorius pakeičia plaukelių augimo kryptį, dėl to jie ir pradeda įauginėti. Panašu į tiesą, nes kai kurie matosi taip keistai į priešingas puses išsikraipę... g.gif  Nors blauzdas ir toliau epiliuosiu, kažkaip nebaisiai man ten ir atauga jau po 10 metų intensyvaus šienavimo epiliatoriumi biggrin.gif
Bet bikinį tvarkysiu tik vašku (ir pincetu), o pažastis - vašku ir peiliukais.

o jaučiasi, kad jau tikrai plaukeliai susilpnėję nuo epiliatoriaus? man tai pvz ir dabar jau jaučias, nors dar neilgai naudoju, bet gal čia tik tokia saviįtaiga lotuliukas.gif
aš plaukelius nuo bikini srities irgi pincetu šalinu ir jau pakankamai ilgai, tai db turiu daug randelių... doh.gif bet kitaip kol kas nesiryžtu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 17, 15:55)
o jaučiasi, kad jau tikrai plaukeliai susilpnėję nuo epiliatoriaus? man tai pvz ir dabar jau jaučias, nors dar neilgai naudoju, bet gal čia tik tokia saviįtaiga  lotuliukas.gif

man jau po pirmo epiliavimo plaukeliai labai susiplnejo, isretejo ir pasviesejo (ant blauzdu) smile.gif Nors siaip skutant augo juodi ir stori doh.gif
Atsakyti
As tai pazastis vis skutu.. Kazkaip kiti budai itin arsus man atrodo, skauda ir pan. Bet tenka skusti vos ne kasdien, na, dazniasuiai kasdien.. verysad.gif Kaip jus dorojates su tais plaukeliais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitchita @ 2007 12 18, 12:23)
As tai pazastis vis skutu.. Kazkaip kiti budai itin arsus man atrodo, skauda ir pan. Bet tenka skusti vos ne kasdien, na, dazniasuiai kasdien.. verysad.gif Kaip jus dorojates su tais plaukeliais? blush2.gif

As skutau tol (tik ne kasdiena blink.gif ) kol nesukaupiau visos drasos ir nenuejau nusidepiliuoti cool.gif dabar esu labai patenkinta, eisiu antra karta pakartotinei depiliacijai, o poto depiliuosiuos pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 17, 14:55)
o jaučiasi, kad jau tikrai plaukeliai susilpnėję nuo epiliatoriaus? man tai pvz ir dabar jau jaučias, nors dar neilgai naudoju, bet gal čia tik tokia saviįtaiga  lotuliukas.gif

Jaučiasi, ant blauzdų jie ploteliais visai nebeauga, o kur auga - ploni ir šviesūs, nors šiaip tai brrr kokie juodi būdavo ir tankūs...

QUOTE(bitchita @ 2007 12 18, 11:23)

Aš pažastis vašku nudepiliuoju, tai jau 2 savaites laiko, nors taip depiliuojuosi tik nuo šios vasaros. Tikiuosi, iki kitos vasaros visai prapliks tos pažastys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 12 18, 22:25)
Jaučiasi, ant blauzdų jie ploteliais visai nebeauga, o kur auga - ploni ir šviesūs, nors šiaip tai brrr kokie juodi būdavo ir tankūs...
Aš pažastis vašku nudepiliuoju, tai jau 2 savaites laiko, nors taip depiliuojuosi tik nuo šios vasaros. Tikiuosi, iki kitos vasaros visai prapliks tos pažastys biggrin.gif

Reik ir man uzsiimt drinks_cheers.gif O pirma karta salone darot ar pacios? ax.gif Siaip tie plaukeliai kietoki, kazin, ar pati israuciau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitchita @ 2007 12 19, 08:10)
Reik ir man uzsiimt drinks_cheers.gif O pirma karta salone darot ar pacios? ax.gif Siaip tie plaukeliai kietoki, kazin, ar pati israuciau.. g.gif

Kojas tai visada pati tvarkiausi, tik kartą išbandžiau vašką pas kosmetologę, ale man pačiai kažkaip greičiau gaunasi tongue.gif
O pažastis ir bikinį patikiu kosmetologei vašku nudepiliuot, pati nelabai sugebėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 12 19, 10:47)
Kojas tai visada pati tvarkiausi, tik kartą išbandžiau vašką pas kosmetologę, ale man pačiai kažkaip greičiau gaunasi tongue.gif
O pažastis ir bikinį patikiu kosmetologei vašku nudepiliuot, pati nelabai sugebėčiau...

Aisku. O kas kiek mazdaug reikia lankytis pas kosmetologe del pazastu depiliacijos? Ir ar neiauga plaukeliai? ax.gif
Atsakyti