QUOTE(Bajm @ 2007 05 14, 07:54)
jei plaukai įauginėja grįžkit prie skutimo
kito būdo nėr
Oi, ne, tik ne tai...
Vakar pati pabandžiau su pincetu pasiskabyti save ten... O, vargeli
Kiek prisikentėjau... Viršutinėje dalyje, kur dabar tik juostelė likusi, jau senai su pincetu praeita, dar janystėje pasidarbavau, po truputį, po truputį ir neliko nieko. Net nebeauga
O vat dabar man reikia, kad ir visur būtų plika, tik juostelė viršuje liktų. Skutant negerai, toks nemalonus ežiukas būna, reiktų skusti kiekvieną dieną, kad nei man, nei jam nebadytų...
Iki elastinio vaško niekaip nenukeliauju. Ir tai vis problemų yra su pastoviu jo nebuvimu. Bet vistiek artimiausiu metu bandysiu jo įsigyti.

Nuostabus dalykėlis atmetus skausmą.
Tik, kad man linkę plaukeliai įauginėti

Kai prakrapštau juos, tai skylė lieka, šašas paskui užsideda, po to dėmelė lieka...
Bet vistiek negryšiu prie skutimo. Galvojau ir į saloną eiti, bet va vis dėlto skausmo (jau rašiau, kad matyt pabėgčiau iš kosmetologinio, jeigu neištverčiau, pusiau lupta...) neprisiruošiau. O kai jau susikaupiau, numatyta mano pirmoji procedūra taip ir neįvyko, nes išėjo Akvilė... Ech...
Tai va, skabiau aš vakar save, skabiau, bet tik kokį trečdalį gal ir nusiskabiau... Skamba tai tikrai labai mazochistiškai, bet tai buvo tiesa. Daugiau nepajėgiau taip savęs kankinti ir likau pusiau pešta... Vaje vaje, gryš maniškis iš komandiruotės ir pamatys mane tokią
Oi, kad išsiliejau

Bet geriau pasidarė.