Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Miaška @ 2008 04 15, 12:52)
Aš tepu Avon kremu po depiliacijos, arba bet kokiu, skirtu tepti po depiliacijos, o jei jau jokio nėra - tiesiog drėkinančiu kūno kremu. Pylingas + kremas man geriausiai panaikino visokius įauginėjimus, bėrimus ir niežėjimus.

jokie kremai nepadeda schmoll.gif o pylinga namie darei (kaip ji daryti, nezinau blush2.gif ) ?
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 04 15, 10:58)
tai kad man užpakaliuką mažiausiai ir skaudėjo  g.gif  (praktiškai išvis neskaudėjo  blush2.gif ) ir manęs irgi neklausė noriu ar ne  ax.gif  bet ir džiaugiuos tuom  blush2.gif

drinks_cheers.gif man, tiesa sakant, irgi praktiskai neskaudejo ax.gif
as irgi dziaugiuosi, kad neklause, nes itariu, kad nebuciau drisus pasakyt, kad nudepiliuotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 15, 13:04)
jokie kremai nepadeda  schmoll.gif o pylinga namie darei (kaip ji daryti, nezinau  blush2.gif ) ?

Pylingas - tai gali nušveisti odą specialia dušo žėle su granulėmis, kurios padeda pašalinti suragėjusį odos sluoksnį ir prasimušti dygstantiems plaukučiams. Arba panaudoti tam šiurkščią masažinę pirštinę ar plaušinę. Žinoma, nereikia persistengti, kad paskui nebūtų kaip švitriniu popierium išdraskyta...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 15, 16:30)
Pylingas - tai gali nušveisti odą specialia dušo žėle su granulėmis, kurios padeda pašalinti suragėjusį odos sluoksnį ir prasimušti dygstantiems plaukučiams. Arba panaudoti tam šiurkščią masažinę pirštinę ar plaušinę. Žinoma, nereikia persistengti, kad paskui nebūtų kaip švitriniu popierium išdraskyta...

blush2.gif ačiū, reiks bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 15, 16:30)

o tu kokia zele naudoji pylingui? ar tu tiesiog su kempine? Noriu koki nauja isbandyt, bet nezinau kokia pasirinkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Artogeia @ 2008 04 16, 10:46)
o tu kokia zele naudoji pylingui? ar tu tiesiog su kempine? Noriu koki nauja isbandyt, bet nezinau kokia pasirinkt  blush2.gif

Anksčiau naudodavau žėlę, bet pasirodė per silpnas šveitimas - na, gal aš kokia storaodė biggrin.gif - tai dabar tiesiog nusišveičiu muiluota pirštine, skirta pylingui, tuo pačiu ir masažiukas šlaunims ir užpakaliukui neblogas... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust ar nieko jei depiliuosiuosi vasku (bikini , kojas) pacioje nestumo pradzioje (iki to taip pat depiliuodavau vasku).
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 16, 12:49)
Anksčiau naudodavau žėlę, bet pasirodė per silpnas šveitimas - na, gal aš kokia storaodė biggrin.gif  - tai dabar tiesiog nusišveičiu muiluota pirštine, skirta pylingui, tuo pačiu ir masažiukas šlaunims ir užpakaliukui neblogas... biggrin.gif

aciuks.gif

QUOTE(pupa1 @ 2008 04 16, 15:31)
Sveikos, norejau paklaust ar nieko jei depiliuosiuosi vasku (bikini , kojas) pacioje nestumo pradzioje (iki to taip pat depiliuodavau vasku).

kaip tik pries pora savaiciu skaiciau visokius prietarus apie nestuma ir ju pagristuma.
Dabar neatsimenu kuom ten buvo pagrista, bet ginekologe nepatare daryt depiliacijos (vasku, depiliatorium) nestumo metu. Jei noresi, as namuose dar karteli perskaitysiu ir atrasysiu mirksiukas.gif
Bet galima naudoti skustuka ar kremus.
Atsakyti
Dabar neatsimenu kuom ten buvo pagrista, bet ginekologe nepatare daryt depiliacijos (vasku, depiliatorium) nestumo metu. Jei noresi, as namuose dar karteli perskaitysiu ir atrasysiu mirksiukas.gif
[/quote]
Kiek aš pamenu, skausminga depiliacija vašku ir depiliatorium gali sukelti gimdos spazmus ir išprovokuoti persileidimą, o depiliaciniai kremai nėštumo pradžioje irgi nelabai tinka, į juos visokios agresyvios cheminės medžiagos įeina blink.gif . Aš pati, kai buvau nestuke.gif naudojau vyro barzdaskutę lotuliukas.gif lotuliukas.gif , joje yra atskira galvutė kaip grėbliukas ir nuskuta plaukus prie pat šaknų. Plaukeliai atauga greitai, bet už tai jokio skausmo depiliuojantis ir jokio plaukelių įauginėjimo, o procedūrą galima pakartoti kas savaitę mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon: 17 balandžio 2008 - 11:18
[quote=Moon,2008 04 17, 12:17]
[/quote]
Kiek aš pamenu, skausminga depiliacija vašku ir depiliatorium gali sukelti gimdos spazmus ir išprovokuoti persileidimą, o depiliaciniai kremai nėštumo pradžioje irgi nelabai tinka, į juos visokios agresyvios cheminės medžiagos įeina blink.gif . Aš pati, kai buvau nestuke.gif naudojau vyro barzdaskutę lotuliukas.gif lotuliukas.gif , joje yra atskira galvutė kaip grėbliukas ir nuskuta plaukus prie pat šaknų. Plaukeliai atauga greitai, bet už tai jokio skausmo depiliuojantis ir jokio plaukelių įauginėjimo, o procedūrą galima pakartoti kas savaitę mirksiukas.gif .
[/quote]
skutant tektu kartoti kas antra diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2008 04 17, 12:17)
Kiek aš pamenu, skausminga depiliacija vašku ir depiliatorium gali sukelti gimdos spazmus ir išprovokuoti persileidimą, o depiliaciniai kremai nėštumo pradžioje irgi nelabai tinka, į juos visokios agresyvios cheminės medžiagos įeina blink.gif . .

visiskai teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nuo gruodzio pradzios vaikstau pas kosmetologe depiliuotis vasku pazastu smile.gif Bet kadangi jau cia pat vasara, negaliyu laukti, kol ataugs ilgi plaukeliai ir lekti depiliuoti doh.gif Ji man patare su epiliarorius pasidarbuoti unsure.gif Bet man baisuuuuuuu blink.gif Kaip prisiversti? ir kokia dar alternatyva galima? g.gif
Atsakyti