Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Twiggy @ 2008 05 21, 16:55)
Nemaziau kaip 1cm, tada gerai uzkabina ir israuna  thumbup.gif

Bet kaip su tais ne maziau 1 cm vaiksciot? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 21, 21:24)
Bet kaip su tais ne maziau 1 cm vaiksciot? g.gif  doh.gif

O va cia ir pasirodo sunkiausia dalis... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(just mamukass @ 2008 05 21, 17:47)
O AS DEPILIUOTIS EINU PAS VIENA FORUMIETE bikini zona, o kojytes su depiliatorium thumbup.gif

O pas ka, jei ne paslaptis? Kuriam mieste? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2008 05 18, 14:38)
Sveikos merginos, nusprendžiau aš pabandyti vaško juosteles kojom depiliuoti, nes nusibodo skutinėtis jau.Nuėjau į Drogą dar ten akcija joms, gryžau namo pasiskaičiau instrukciją ir pirmyn.Prasikeikiau aš su jom doh.gif Atodo viską dariau kaip parašyta patryniau ir užlipinau ir ka manot visa ta žalia košė liko man ant kojos doh.gif Kaip aš ja tryniau nuo tos kojos, vos ne iki ašarų.Patarkit kaip su jom nusidepiliuoti gal ką aš ne taip padariau g.gif Prašyta kad Šalto vaško juostelės smile.gif

Svarbu yra staigiai nuplėšti, kuo ilgesnė, tuo tai padaryti yra sunkiau. Todėl aš tas drogines juosteles perkerpu per pusę.
Atsakyti
Tataigi su tom juostelem nieko gero nesigavo. Na isrove dali plaukeliu, bet dar toli grazu biggrin.gif Nemoku as matyt su jom zaist.

Dabar gal reikia isbandyti vaska g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caylee: 23 gegužės 2008 - 10:17
žinau, kad einant depiliuotis vašku plaukeliai turi buti bent MINimum 1 cm. Tad mano klausimas - o ar gali būti tie plaukeliai labai ilgi? ar yra koks nors MAXimumas?
Atsakyti
QUOTE(tiponeva @ 2008 05 23, 19:05)
žinau, kad einant depiliuotis vašku plaukeliai turi buti bent MINimum 1 cm. Tad mano klausimas - o ar gali būti tie plaukeliai labai ilgi? ar yra koks nors MAXimumas?

Kaip ir nera smile.gif Bet nejau tu uzsiauginsi ten miskus? g.gif Juk ir taip laiko uztektinai praeina kol tas 1cm pasirodo... Jau geriau labai ilgi, nei toki kuriu net uzkabint neimanoma smile.gif
Atsakyti
Merginos, sakykit ar tikrai neverta eiti depialicijai i salona pries menesines? girdejau kad labiau skauda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 21, 20:24)
Bet kaip su tais ne maziau 1 cm vaiksciot? g.gif  doh.gif

Irgi iškilo tas pats klausimas.

Perskaičiau visą temą, jau labai labai gundžiausi išmėginti cukraus delipiaciją, nes lyg šiol skutima+epiliatorių naudoju, jau kalendoriu žiūrinėjau kada čia laisvesnė ... Na, bet kai perskaičiau, kad reika plaukelio ilgio 1 cm blink.gif , tai net i liniuotę pažiūrėjau kokias kasas čia reikia užsiauginti...Jau 0,2 - 0,3 cm ilgio plaukelių pakęst negaliu, o čia.... unsure.gif
Sakot po depiliacijos galvos nereikia sukti kokias 3 sav... O tai reiškia, kad jau į pabaigą trečios savaitės vaikštot su 1 cm plaukeliais- ar aš teisingai supratau??? Na, man kažkaip žiauriai skamba, o ypač vasara. doh.gif

Matyt, teks likti prie skutimo ir epiliatoriaus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 04 09, 21:50)
vasko nebandziau, tai nezinau ar cukrus geriau, ar blogiau. o siaip vertinu pakankamai gerai. po pirmo karto buvau labiau patenkinta, bet ir dabar visai gerai, tik tiek, kad kai dariausi depiliacija, dar ne visi plaukeliai buvo islinde, tai todel jie pradeda islyst dabar  doh.gif o dariausi Saulėjoj.
Papildyta:

jau atsakiau siek tiek auksciau  smile.gif  4u.gif
Papildyta:

As dariausi Saulėjoj. Kainos taip pat yra jų internetiniame puslapyje. Tai labai priklauso nuo to, kiek bus depiliuojama.
Papildyta:

nu gabalais tai tikrai, man nuo cukraus,  nesilupo  blink.gif

Gal kas zino kur isigyti to depiliacinio cukraus, man taip pat saulejoj dare, labai patenkinta, su vasku net sutindavo oda porai dienu, o jau po trecios dienos pradedavo pulinukai darytis, taip iki kitpos depiliacijos... o su cukrum nieko, net neiaugo nei vienas plaukelis, bet kad pas mane plaukuotumas nemazas ir atauga jau po pusantros savaites, tai per menesi bikini depiliacijai skirti triju simtu litu kazkaip gaila... Ziurejau cekiskam puslapy kad ta cukraus pasta ten kainuoja 1600kr, tai litais kazkur 230, bet jos 850 gramu... tikrai ne dviem kartam... bet nzn ar saulejoj pardavineja atskirai, kazkaip abejoju....
Papildyta:
QUOTE(Brainwave @ 2008 05 26, 11:21)
Irgi iškilo tas pats klausimas.

Perskaičiau visą temą, jau labai labai gundžiausi išmėginti cukraus delipiaciją, nes lyg šiol skutima+epiliatorių naudoju, jau kalendoriu žiūrinėjau kada čia laisvesnė  ... Na, bet kai perskaičiau, kad reika plaukelio ilgio 1 cm blink.gif , tai net i liniuotę pažiūrėjau kokias kasas čia reikia užsiauginti...Jau 0,2 - 0,3 cm ilgio plaukelių pakęst negaliu, o čia....  unsure.gif 
Sakot po depiliacijos galvos nereikia sukti kokias 3 sav... O tai reiškia, kad jau į pabaigą trečios savaitės vaikštot su 1 cm plaukeliais-  ar aš teisingai supratau??? Na, man kažkaip žiauriai skamba, o ypač vasara. doh.gif

Matyt, teks likti prie skutimo ir epiliatoriaus. unsure.gif

Man su cukrum sekmiungai kokiu dvieju mm iosrove, net iaugusius, nes technika tinkama, pirmiausia traukia pasta pries plauka, o rauna palei plauka, tai pakelia plaukeli, jis automatiskai pailgeja... pirma karta kai buvau truputi ta kosmetologe purkstavo kad mazdaug paaugink, bet tai liepiau bandyt, sumokesiu kad ir nepavyks, viskas isejo, tik gal ilgiau uztruko...
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 05 26, 10:06)
Merginos, sakykit ar tikrai neverta eiti depialicijai i salona pries menesines? girdejau kad labiau skauda... g.gif

man tai lygiai tas pat ar prieš ar po... sakyčiau nelabai čia tiesa...
QUOTE(Brainwave @ 2008 05 26, 11:21)
kad jau į pabaigą trečios savaitės vaikštot su 1 cm plaukeliais-  ar aš teisingai supratau???

nėra taip baisu kaip atrodo biggrin.gif šonus galima apsitvarkyt pačiai jei jau labai maišo...
Atsakyti
Sveikos merginos!

Norėjau paklausti, gal kuri darėtės depiliaciją vašku High Care grožio ir sveikatos centre Kaune? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti