QUOTE(smile4theworld @ 2008 04 09, 21:50)
vasko nebandziau, tai nezinau ar cukrus geriau, ar blogiau. o siaip vertinu pakankamai gerai. po pirmo karto buvau labiau patenkinta, bet ir dabar visai gerai, tik tiek, kad kai dariausi depiliacija, dar ne visi plaukeliai buvo islinde, tai todel jie pradeda islyst dabar

o dariausi Saulėjoj.
Papildyta:
jau atsakiau siek tiek auksciau
Papildyta:
As dariausi Saulėjoj. Kainos taip pat yra jų internetiniame puslapyje. Tai labai priklauso nuo to, kiek bus depiliuojama.
Papildyta:
nu gabalais tai tikrai, man nuo cukraus, nesilupo
Gal kas zino kur isigyti to depiliacinio cukraus, man taip pat saulejoj dare, labai patenkinta, su vasku net sutindavo oda porai dienu, o jau po trecios dienos pradedavo pulinukai darytis, taip iki kitpos depiliacijos... o su cukrum nieko, net neiaugo nei vienas plaukelis, bet kad pas mane plaukuotumas nemazas ir atauga jau po pusantros savaites, tai per menesi bikini depiliacijai skirti triju simtu litu kazkaip gaila... Ziurejau cekiskam puslapy kad ta cukraus pasta ten kainuoja 1600kr, tai litais kazkur 230, bet jos 850 gramu... tikrai ne dviem kartam... bet nzn ar saulejoj pardavineja atskirai, kazkaip abejoju....
Papildyta:
QUOTE(Brainwave @ 2008 05 26, 11:21)
Irgi iškilo tas pats klausimas.
Perskaičiau visą temą, jau labai labai gundžiausi išmėginti cukraus delipiaciją, nes lyg šiol skutima+epiliatorių naudoju, jau kalendoriu žiūrinėjau kada čia laisvesnė ... Na, bet kai perskaičiau, kad reika plaukelio ilgio 1 cm

, tai net i liniuotę pažiūrėjau kokias kasas čia reikia užsiauginti...Jau 0,2 - 0,3 cm ilgio plaukelių pakęst negaliu, o čia....
Sakot po depiliacijos galvos nereikia sukti kokias 3 sav... O tai reiškia, kad jau į pabaigą trečios savaitės vaikštot su 1 cm plaukeliais- ar aš teisingai supratau??? Na, man kažkaip žiauriai skamba, o ypač vasara.
Matyt, teks likti prie skutimo ir epiliatoriaus.
Man su cukrum sekmiungai kokiu dvieju mm iosrove, net iaugusius, nes technika tinkama, pirmiausia traukia pasta pries plauka, o rauna palei plauka, tai pakelia plaukeli, jis automatiskai pailgeja... pirma karta kai buvau truputi ta kosmetologe purkstavo kad mazdaug paaugink, bet tai liepiau bandyt, sumokesiu kad ir nepavyks, viskas isejo, tik gal ilgiau uztruko...