Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

greitu metu planuoju įsigyti ir išbandyti kažkurį iš šių vaškų
http://www.nagavita....s_id=58&lang=lt
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa2 @ 2008 01 03, 12:07)
Toms, kas gabesnes ir jau yra salone dariusios vasku, taupant pinigus galima namuose isbandyti depiliacijas vasku nusipirkus aparaciuka. Va as tai kojas taip depiliuoju, net bikini pavyksta indelyje islydzius specialu vaska. Nes kainos salonuose - siaubas. Zinoma, ne taip puikiai gal pavyksta kaip kosmetologei, bet igudus, visai normaliai. Eiti i salonus - nebent bikini dailiai is visu pusiu padaryti, kitaip tik turtuolems arba toms, pas kurias plaukeliai kas menesi atauga gal dar imanoma.

Taip, tos proceduros tikrai nepigios. Bet ka daryt? Mano oda jautri - skust negaliu, pati sau tokio skausmo sukelt vasku depiliuodama nesugebu, tad tenka keliaut pas kosmetologe ir moket brangiai doh.gif Galeciau pati, tikrai pati viska daryciau..
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 01 04, 09:42)
ax.gif

as turiu sita INTIMATE FILM ROSIN vaškas bikini, tiesa, kitu nesu bandziusi namuose, tai negaliu nieko patarti
Papildyta:
QUOTE(applebee @ 2008 01 04, 11:25)
Taip, tos proceduros tikrai nepigios. Bet ka daryt? Mano oda jautri - skust negaliu, pati sau tokio skausmo sukelt vasku depiliuodama nesugebu, tad tenka keliaut pas kosmetologe ir moket brangiai doh.gif Galeciau pati, tikrai pati viska daryciau..

man tai keista, jei jau eini pas kosmetologe, tai kuo skiriasi, kai pati tai darai? Nu bet matyt visos esam ne vienodai pakeliancios skausma arba nevienodai skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 01 04, 09:42)
ax.gif

o kokios mazdaug siu vasku kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa2 @ 2008 01 04, 12:40)
as turiu sita INTIMATE FILM ROSIN vaškas bikini, tiesa, kitu nesu bandziusi namuose, tai negaliu nieko patarti

nu taip kaip šis vaškas?

QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 04, 12:53)
o kokios mazdaug siu vasku kainos?  ax.gif

vidurinis berods 500 ml 36 Lt
bent jau taip SM buvo rašyta
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2007 07 16, 17:53)
500 g 36 litai ax.gif Pirkau Nagavitoj cool.gif

va radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 04 sausio 2008 - 13:06
QUOTE(Liepa2 @ 2008 01 04, 12:40)
man tai keista, jei jau eini pas kosmetologe, tai kuo skiriasi, kai pati tai darai? Nu bet matyt visos esam ne vienodai pakeliancios skausma arba nevienodai skauda smile.gif

Skausmas tai gal ir panašus, tik kad pačiai savęs gaila, tai ir nedaryčiau pati... O kosmetologė ir įgudus labiau: viens du, porą sykių cypteliu, o jinai jau baigė darbą biggrin.gif O kai greitai, tai ir skauda mažiau.
Be to, nesu akrobatė, bikinio viso pati sau niekaip gražiai nesusitvarkyčiau, ir pažastis būtų nepatogu... Kojas tik pati depiliuoju.
Atsakyti
Aš apie pusę metų vaikštau pas kosmetologę. Ji man vašku nurėžia pažastis ir veido plaukelius (ūsiukai, antakiai ir t.t.) ir no problems bent 3 sav. skustukai ir kremai yra kažkoks siaubas. Neturiu kantrybės kas dvi savaites skųstis. Žinoma, skausmingas būdas. Nors čia skirtingai visoms. Vienoms tik pirmas kartas skausmingas, kitos išvis nepripranta. Aš tai kantri, nors mano oda jautroka, pažastis netgi truputį paberia, o veido dalys, kurias depiliuoju ir gi jautresnės pasidarė. Kita vertus, plaukeliai šviesėja ir jų mažėja. Dėl to labai džiugu.

O toms, kurios baiminasi eiti pas kosmetologę, tai be reikalo. Jūs gi joms pinigus mokat. Apšokinės, apglostys. Visos reikalingos priemonės naudojamos. Pačiai tai vargas būtų ir su ta vaško mašinėle ir šiaip su visom kitom priemonėm... Va dėl bikini tai ir aš dar nedrįstu. Nors ir poreikio nėra, ką čia žiemą draskysi... blush2.gif

Tik kojas norėčiau pati su vašku sutvarkyt. Ką jūs naudojat? Vaško juosteles? Kokias?
Atsakyti
As visgi manau, kad pati taip nepasidaryciau bikini depiliacijos, kaip padaro kosmetologe. Paprasciausiai ji igudusi, staigiais judesiais viska atlieka.. As bandziau kelis kartus doh.gif Po to kelias dienas dar oda visa net kraujosruvom buvo nuejus nuo "plesimo" daugkartinio doh.gif Aisku, noretus, kad viskas pigiau iseitu, bet nesiruosiu miskais apaugt lotuliukas.gif
Atsakyti
o tos vaskas (juostelem)kur parduotuvese (pvz drogas ar pan.) parduodamas yra niekam tikes? g.gif smile.gif
Atsakyti
as turiu tu juosteliu, bet taip ir neprisiruosiu isbandyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2008 01 07, 19:19)
o tos vaskas (juostelem)kur parduotuvese (pvz drogas ar pan.) parduodamas yra niekam tikes? g.gif  smile.gif

turiu byly. visai nieko. tik kartais per stipriai prikimbi prie odos ir lieka puse to vasko ant kojos biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip sildyti vaska? Na ta, kur be juosteliu smile.gif Skaitineju as ta Nagavitos puslapi, yra specialiu sildytuvu, bet, itariu, kaina jo neprasta, o savam naudojimui norisi kazko paprastesnio ax.gif Gal galima sildyti ant dujines, bet juk nelakstysi marsrutu virtuve-vonia-virtuve biggrin.gif
Atsakyti