Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Sierra @ 2008 05 27, 19:49)
Cia Akropolyje Kns ar Vln?

Vilniuj
Atsakyti
Turiu toki klausimeli: gal zinote koki gera kremuka, kuris padetu atstatyti koju oda po depiliavimo??? Mat nuo depiliavimo elektriniu epiliatoriumi man iauginejo plaukai, susidare visokiu spuogeliu ir kojos tapo labai negrazios... pradesiu depiliuoti vasku, bet kaip dabar pagerinti koju bukle? juk vis delto vasara ant nosies... ax.gif
Siuo metu tepu medetku tepaliuka ir panthenol purskiaama krema...
Atsakyti
QUOTE(Egluciuke_ @ 2008 05 28, 13:23)
Turiu toki klausimeli: gal zinote koki gera kremuka, kuris padetu atstatyti koju oda po depiliavimo??? Mat nuo depiliavimo elektriniu epiliatoriumi man iauginejo plaukai, susidare visokiu spuogeliu ir kojos tapo labai negrazios... pradesiu depiliuoti vasku, bet kaip dabar pagerinti koju bukle? juk vis delto vasara ant nosies...  ax.gif
Siuo metu tepu medetku tepaliuka ir panthenol purskiaama krema...

4u.gif Eglute,man 39metai,as jau nuo paauglystes kovoju su savo ,,kusplaukiais.Prisiskaciau forume apie cukraus pastas,apie elektrinius epiliatorius-viska isbandziau.Turiu tanku susikta plauka visose srityse,isivariau dag skausmu ir zaizdu. Vakar pabandziau bikinio depa pas kosm.Egle is Kauno,ji pradziai dave nuimt sonukus ,kad galeciau baseine,,vaidint,,sumokejau20lt ir nachui,pasakiau,daugiau jokiu pastu ior jokiu epiliatoriu nebandysiu,nes dabar jauciuos super gerai,vakare einu nardyt su dukra baseinan.Kiba,negalit rast tiek Lt,kad kosmetologe jus aptarkytu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hiusia1 @ 2008 05 28, 13:19)
4u.gif Eglute,man 39metai,as jau nuo paauglystes kovoju su savo ,,kusplaukiais.Prisiskaciau forume apie cukraus pastas,apie elektrinius epiliatorius-viska isbandziau.Turiu tanku susikta plauka visose srityse,isivariau dag skausmu ir zaizdu. Vakar pabandziau bikinio depa pas kosm.Egle is Kauno,ji pradziai dave nuimt sonukus ,kad galeciau baseine,,vaidint,,sumokejau20lt ir nachui,pasakiau,daugiau jokiu pastu ior jokiu epiliatoriu nebandysiu,nes dabar jauciuos super gerai,vakare einu nardyt su dukra baseinan.Kiba,negalit rast tiek Lt,kad kosmetologe jus aptarkytu? rolleyes.gif

bet juk nusidepiliavus pas kosmetologę dar nereiškia, kad nebeįauginės tie plaukai... man tai nepriklausomai ar epiliatoriai ar vaškas, ar skutimas ar kremas, vistiek jautresnėse vietose vienodai įauginėja ir beria... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(hiusia1 @ 2008 05 28, 14:19)

As bikini sriti visada tik pas kosmetologe tvarkausi, nes skausmo pati darydamasi neistverciau... tik vat kojas epiliatoriumi depiliuodavau ir prisidirbau. tai dabar jau pati ir koju nebesitvarkysiu, eisiu i grozio salona su vasku darytis, bet noriu siek tiek koju isvaizda pagerint, nes geda tokias kojas db kam nors ir rodyt g.gif tai galbut yra cia tokiu, kurios buvo susidurusios su tokia problema ir sekmingai issprende mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2008 05 28, 15:47)
bet juk nusidepiliavus pas kosmetologę dar nereiškia, kad nebeįauginės tie plaukai... man tai nepriklausomai ar epiliatoriai ar vaškas, ar skutimas ar kremas, vistiek jautresnėse vietose vienodai įauginėja ir beria... sad.gif

Bamba, o ka tepi, kad sumazetu tas berimas? man vienoj kosmetikos parduotuvej pasake pabandyti su vasku salinti, nes, matyt, netinka salinimas epiliatoriumi... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluciuke_ @ 2008 05 28, 14:52)
Bamba, o ka tepi, kad sumazetu tas berimas? man vienoj kosmetikos parduotuvej pasake pabandyti su vasku salinti, nes, matyt, netinka salinimas epiliatoriumi... schmoll.gif

aj aš jau viską išbandžiau, bet man niekas nepadeda taip kaip norėtųsi doh.gif
dabar tepu bepanthen tepalu (čia forume kažkas labai gyrė, tai nusipirkau), tai gal kiek mažiau beria, bet vistiek beria ir įauginėja plaukeliai... gal reikia ilgiau panaudot, nes aš tik savaitę kokią tepuos.
o šiaip šveičiu odą šiukščiom kempinėm, pylingais, bet 0 poveikio biggrin.gif
dabar mastau, kad reiks naminį lazerį pirkt, nes jau praradau viltį turėt lygią odą raunant ar skutant

Atsakyti
Jo,iauge plaukeliai baisu,bet ka daryt ir as neismanau.Nupirkau is Avon
krema po depiliacijos,gal tas pades? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 16:09)

gal padės, bet aš jau nebetikiu tais kremais unsure.gif
nors prieš kelis metus buvau norfoj nusipirkus kažkokį rusišką už 3lt gal ir žinokit tikrai mažiau bėrė ir mažiau įauginėjo blink.gif bet daugiau jo niekad nemačiau pirkti...
o daugiau, tai tik pinigai į balą... jau ko tik nebandžiau.
parašyk jei Avon padės... bandysiu ir aš tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 17:09)

Nepadės irnesakyk.gif hihihi.gif Naudoju jau keletą metų vien jį, bet tik todėl, kas super gerai drėkina kaip niekas kitas. Tepuosi tik sykį iš karto po depiliacijos.

Įaugusių plaukelių niekas nepadeda atsikratyti, iš pradžių labiau įauginėdavo, bet kai įgudau šveitiklius naudoti, problema pasitaisė, tai vienas kitas vis įauga, bet ne masiškai ax.gif Užtat turiu daugybę mažų tamsių dėmelių, likusių po įaugusių plaukelių verysad.gif verysad.gif Ir nežinau, kaip jas panaikinti... truputį įdegus jos tampa mažiau matomos, bet vistiek labai nesmagu blauzdas apnuoginti schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 28, 22:30)
Nepadės irnesakyk.gif  hihihi.gif Naudoju jau keletą metų vien jį, bet tik todėl, kas super gerai drėkina kaip niekas kitas. Tepuosi tik sykį iš karto po depiliacijos.

Įaugusių plaukelių niekas nepadeda atsikratyti, iš pradžių labiau įauginėdavo, bet kai įgudau šveitiklius naudoti, problema pasitaisė, tai vienas kitas vis įauga, bet ne masiškai ax.gif

Pas mane viskas identiškai: ir Avon kremą naudoju keletą metų, bet irgi tik dėl gero drėkinimo, ir šveitikliais naudojuosi, kurie vieninteliai kažkiek gelbėja. Kai prieš kokius 5 metus pamačiau nuotraukoje save su šortais ir rudai taškuotomis kojomis, tai man užteko to vaizdo... Tai ir brūžinu šiurkščia pirštine, drėkinu kremu, pasisoliarinu, kad parusvėtų ir nebūtų taip baisu kojas apnuoginti vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 28, 22:30)
Nepadės irnesakyk.gif  hihihi.gif Naudoju jau keletą metų vien jį, bet tik todėl, kas super gerai drėkina kaip niekas kitas. Tepuosi tik sykį iš karto po depiliacijos.

Įaugusių plaukelių niekas nepadeda atsikratyti, iš pradžių labiau įauginėdavo, bet kai įgudau šveitiklius naudoti, problema pasitaisė, tai vienas kitas vis įauga, bet ne masiškai ax.gif Užtat turiu daugybę mažų tamsių dėmelių, likusių po įaugusių plaukelių verysad.gif  verysad.gif Ir nežinau, kaip jas panaikinti... truputį įdegus jos tampa mažiau matomos, bet vistiek labai nesmagu blauzdas apnuoginti schmoll.gif  verysad.gif

kad po depiliacijos iskart negalima losjonu naudoti.... g.gif
Atsakyti
Po dušu kaskart su šiurkščia kempine pabraukau iš širdies per kojas, bikinį ir neturiu bėdų su įauginėjimais.
Vienas kitas kartais įauga tik...
Atsakyti