QUOTE(hiusia1 @ 2008 05 28, 14:19)

Eglute,man 39metai,as jau nuo paauglystes kovoju su savo ,,kusplaukiais.Prisiskaciau forume apie cukraus pastas,apie elektrinius epiliatorius-viska isbandziau.Turiu tanku susikta plauka visose srityse,isivariau dag skausmu ir zaizdu. Vakar pabandziau bikinio depa pas kosm.Egle is Kauno,ji pradziai dave nuimt sonukus ,kad galeciau baseine,,vaidint,,sumokejau20lt ir nachui,pasakiau,daugiau jokiu pastu ior jokiu epiliatoriu nebandysiu,nes dabar jauciuos super gerai,vakare einu nardyt su dukra baseinan.Kiba,negalit rast tiek Lt,kad kosmetologe jus aptarkytu?
As bikini sriti visada tik pas kosmetologe tvarkausi, nes skausmo pati darydamasi neistverciau... tik vat kojas epiliatoriumi depiliuodavau ir prisidirbau. tai dabar jau pati ir koju nebesitvarkysiu, eisiu i grozio salona su vasku darytis, bet noriu siek tiek koju isvaizda pagerint, nes geda tokias kojas db kam nors ir rodyt

tai galbut yra cia tokiu, kurios buvo susidurusios su tokia problema ir sekmingai issprende
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2008 05 28, 15:47)
bet juk nusidepiliavus pas kosmetologę dar nereiškia, kad nebeįauginės tie plaukai... man tai nepriklausomai ar epiliatoriai ar vaškas, ar skutimas ar kremas, vistiek jautresnėse vietose vienodai įauginėja ir beria...
Bamba, o ka tepi, kad sumazetu tas berimas? man vienoj kosmetikos parduotuvej pasake pabandyti su vasku salinti, nes, matyt, netinka salinimas epiliatoriumi...