Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Twiggy @ 2008 01 24, 19:42)
O kokios mazdaug kainos bikini zonos depiliavimo?  ax.gif

Priklausomai nuo to, kur depiliuosies, svyruoja nuo kažkur 30 iki 100 litų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 01 24, 11:48)
na aš irgi kai pradėjau depiliuotis (ne pati aišku  rolleyes.gif ) su vašku, tai net negalvoju gryžti prie skūtimo, na nebent kai būsiu  nestuke.gif

as ir budama nestuke.gif bikini tik vasku depiliuodavausi thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti patirtim ir papasakoti apie fotoepiliaciją ir lazerinę? Labai jau noriu atsikratyti plaukelių ilgesniam laikui, bet bijau...
Atsakyti
zinokit kaip man pradejo patikt depiliacijos laugh.gif nu rimtai, vis laukiu kito karto kada vel reikes eiti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnie @ 2008 01 25, 13:33)
Gal kas gali pasidalinti patirtim ir papasakoti apie fotoepiliaciją ir lazerinę? Labai jau noriu atsikratyti plaukelių ilgesniam laikui, bet bijau...

apie tai yra atskiros temos forume sukurtos. rasi ten pasisakymus ir is tu, kurios jau isbande, ir is tu, kurios vis dar nesiryzta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(soske @ 2008 01 25, 18:24)
zinokit kaip man pradejo patikt depiliacijos laugh.gif nu rimtai, vis laukiu kito karto kada vel reikes eiti laugh.gif

lotuliukas.gif kad man taip... negaliu net pirma karta prisiverst nueit... vis atidelioju ir sakau sau, kad isbandysiu sita "malonuma" pries vasara. bet pas ginekologe tai anskciau reiketu eit, o tokia plaukuota rodytis ir ten nenoriu... g.gif dilema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 28, 16:42)
kad man taip... negaliu net pirma karta prisiverst nueit... vis atidelioju ir sakau sau, kad isbandysiu sita "malonuma" pries vasara. bet pas ginekologe tai anskciau reiketu eit, o tokia plaukuota rodytis ir ten nenoriu...  g.gif  dilema  lotuliukas.gif

Geriaus ne pries vasara, o dabar, kad vasara jau susilpneja ir isreteja plaukeliai butu mirksiukas.gif Susikaupk ir varyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 01 28, 15:52)
Geriaus ne pries vasara, o dabar, kad vasara jau susilpneja ir isreteja plaukeliai butu  mirksiukas.gif  Susikaupk ir varyk  biggrin.gif

Teisybę sakai! drinks_cheers.gif
Aš po praeitos vasaros pasakiau sau - viskas, metu peiliukus, reikia pradėti depiliuotis normaliai, kad kitą vasarą nebereikėtų sukti galvos, o ką daryt į kaimą nuvažiavus ilgiau nei savaitgaliui, kur nei peiliukais normaliai nepasidarbuosi. Ir pradėjau nuo rugpjūčio, labai tikėdamasi, kad kitą vasarą viskas bus kur kas geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 01 28, 17:14)
Teisybę sakai! drinks_cheers.gif
Aš po praeitos vasaros pasakiau sau - viskas, metu peiliukus, reikia pradėti depiliuotis normaliai, kad kitą vasarą nebereikėtų sukti galvos, o ką daryt į kaimą nuvažiavus ilgiau nei savaitgaliui, kur nei peiliukais normaliai nepasidarbuosi. Ir pradėjau nuo rugpjūčio, labai tikėdamasi, kad kitą vasarą viskas bus kur kas geriau tongue.gif

tai vat, as irgi ta pati galvoju, ka reiks daryt, kai i kaima ilgesniam laikui isvaziuosiu g.gif ten juk laiko tokiom procedurom tikrai nera, o ir siaip kazkaip nesuprastu manes turbut niekas, jei uzsidaryciau visai valandai i vonia ir is ten sklistu epiliatoriaus burzgimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 28, 17:51)
tai vat, as irgi ta pati galvoju, ka reiks daryt, kai i kaima ilgesniam laikui isvaziuosiu  g.gif  ten juk laiko tokiom procedurom tikrai nera, o ir siaip kazkaip nesuprastu manes turbut niekas, jei uzsidaryciau visai valandai i vonia ir is ten sklistu epiliatoriaus burzgimas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Tai čia dar nieko, o mano kaimas - be jokių patogumų, vonia - tai ežeras, nu tai būtų vietinei chebrai vaizdų, jei ant ežero kranto su peiliukais įsitaisyčiau gražintis... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 01 28, 21:01)
lotuliukas.gif
Tai čia dar nieko, o mano kaimas - be jokių patogumų, vonia - tai ežeras, nu tai būtų vietinei chebrai vaizdų, jei ant ežero kranto su peiliukais įsitaisyčiau gražintis... doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaimo gyventoju susirinkimas garantuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile4theworld: 28 sausio 2008 - 20:11
merginos, o tos kurios vasku salone tvarkotes bikini zona, ar pirma karta nebuvo nesmagu... blush2.gif as bandau ruostis tam zygiui, bet kazkaip nejauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 01 30, 12:42)
merginos, o  tos kurios vasku salone tvarkotes bikini zona, ar pirma karta nebuvo nesmagu...  blush2.gif  as bandau ruostis tam zygiui, bet kazkaip nejauku  doh.gif

Pirmą kartą buvo nelabai smagu, bet kadangi davė tas vienkartines kelnaites, tai kažkaip jaukiau buvo truputį mirksiukas.gif
Atsakyti