Labutis
Nusprendziau ir as kreiptis patarimo,nes nebezianu kaip elgtis...
Situacija tokia - su vyru vede 3 metai,turim beveik metuku dukryte.Santykiai iki vedybu(4 metai) ir pradzioj santuokos buvo galima sakyti idealus.Vyras svelnus,geras, rupestingas ir t.t.Aplinkiniai pazystami mus laike ir (vis dar laiko)idealia pora.Bet taip nera

Viskas eme keistis pamazu - is pradziu gryzimas namo velai,paskui is viso negryzimas per nakti(per menesi apie 1 karta).Paklausus kur buvo,jis atsako,kad uzbaliavojo su draugais

is pradziu bandziau pasneketi ramiai,be riksmu.Isdesciau,kad man nepriimtinas toks elgesys ir as nesiruosiu to toleruoti.Atsiprasymai,pasizadejimas,kad daugiau tai nepasikartos(iki kito karto).Tada bandziau ir riksmais,ir skandalais,bet poveikis tas pats

Gimus dukrytei,namuose prasidejo arba riksmai iki melynumo,arba saltasis karas...Man nepriimtina,kad jis per mazai laiko praleidzia su vaiku,man nepadeda visiskai,kai paprasau,kad palaikytu mazyle,jei buna labai irzli,atsauna - pati pripratinai ant ranku,dabar nesiok

Laisvalaikis jo su draugais,zodziu gyvena vyras atsiputes...Situacijai isaiskinti turbut neuztektu 100 lapu,todel stengiuosi trumpai.As apskritai nebejauciu is jo demesio ir man atrodo,kad pas mus nebeliko nieko bendro,draugai atskiri,laisvalaikis(kurio as beveik neturiu)taip pat,nebeliko apie ka kalbetis.Kai bandau uzvesti kalba apie musu santykius ir issiaiskinti kas vyksta,jis iseina is namu,arba i visus man klausimus atsako - nezinau.Ir verkiau,ir piktuoju kalbejau tas pats...Susipykus is jo puses isgirstu tokiu zodeliu,kuriu mylimam zmogui liezuvis neapsiverstu sakyti.
Paskutiniu metu jauciuosi taip sudinai,kad apsakyti sunku.Nebejauciu is jo puses nei meiles, nei pagarbos.O blogiausia,kad jam tai viskas atrodo normalu.Mazdaug,pinigu turi uztektinai,buitis sutvarkyta,ko dar nori.Jauciuosi,kad vyro kaip ir neturiu.O kalbetis jis nenori.Kodel visa tai vyksta,negi yra kita?
Ka man daryti???Palikti???Laukti kol atsitokes???Ar dar kokie variantai???