Įkraunama...
Įkraunama...

Nesiklosto santykiai su vyru

QUOTE(endora @ 2007 12 15, 13:08)
Pasiseke tavo zmonai mirksiukas.gif

Kai neturi su kuo palyginti, gali ivertinti tik tada, kai prarandi. Na yra daug geresniu, kiekvienai savo mirksiukas.gif Kiekvienas turi skirtingus vertinimo kriterijus. As ir siuo metu nesiskundziu zmona, nors vertinimo nelabai sulaukiu, gal tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 15, 10:59)
Nu tau  gi Maideana siūlo,kai jis grįš nusišypsoti ir paklausti meiliai,kaip jam sekėsi...,ar nepavargo ?  Stresas jam gi nuo kūdikio gimimo lotuliukas.gif

o tu pabandyk pradzhiai... kai tavasis negrish naktimis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
daugiau nekomentuosiu - nedashils vistiek. kazin, kodel vyrai nenesioja aukstakulniu? g.gif
Atsakyti
aš tai 100 proc tikra, kad jis cturi kitą. visas jo elgesys byloja apie tai. ir į kalnus jis su jokiais draugais nevažiuos, o važiuos su kita kažkur (na gal kartu dar ir draugai važiuos).
o tu pasiknauisiok jo telefone, pasek. bent jau būsi tikrai dėl savo sprendimo, jei nuspręsi išsiskirt.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 12 15, 15:43)
o tu pabandyk pradzhiai... kai tavasis negrish naktimis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
daugiau nekomentuosiu - nedashils vistiek.

Visi zino apie stresa vyru gimus pirmagimiui.Bet as suprasciau,jei jis butu nustumtas i sona,negautu svelnumo ir t.t ir pan.
Bet viskas yra priesingai - tai jis mus stumia i sona...
Atsakyti
ach,endora verysad.gif atėjau nepaguost tavęs,ne patarimų dalint-bet pati paskaitinėt...pas mane panaši situacija,bet ir skirtinga,bet vis tiek baisi....mūsų mažylių amžius panašus,bet aš ir vėl nestuke.gif ...nesigailiu ir ne dėl to liūdžiu,priešingai-džiaugiuosi,bet kaip gyvent su tokiu vyru(o pasakot neužtektų visos dienos,kitas dalykas-neturiu jėgų,nors norėtųsi pasidalint savo jausmais)...
laikykimės,likimo draugės...
Atsakyti
Na, as nemanau, kad yra kazkokia kita. Gal atsiranda kitu moteru tokiu seliojanciu ir legvabudziu vyru kompanijoje, bet jai butu kazkokia kita MEILE, tai, manau, jis butu susimastes, sazines grauzatis kankintu. O dabar tos visos seliones per naktis su draugais. Gal vyriskis neissilakstes ir tik dabar tai suprato, beto, gal isigyjo nelabai kokiu draugu, nes draugai didele itaka daro, o gal pvz.; kazino, aisku, neduokdie, bet niekam nepaslaptis, kad dabar daugelis seimu isskiria butent si istaiga.
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 15, 10:59)
Negaliu tokių nesąmonių skaityti..Koks stresas????Džiaugsmas jam didžiulis turi būti,o ne stresas.O tau ką,streso nėra su mažyliu per dienas? Čia jau jokios šypsenos tikrai nepadės,arba turi statyti klausimą ant kortos,arba ir apsiprasti būti Pelenės vietoj.

pritariu ir aš tau,kisiuk mirksiukas.gif
nekaltinkim stresų ar hormonų audrų ,ar dar kažko...normalioj šeimoj to nebūna,tie stresai,depresijos prasideda nuo debilų vyrų(būna ir moterų,bet...)
Papildyta:
QUOTE(endora @ 2007 12 15, 11:35)
Na,jam pas tevus gryzti nereiktu,butas jo.As mastau apie pargryzima pas tevus,bet jiems tai bus kaip perkunas is giedro dangaus,nes kaip minejau visi mano kad mes sutariam puikiausiai.

o pas mus-viskas mano uždirbta ir mano tėvų dovanota...jis čia svečias,bet nesiruošia taip palikt,nes jau 2 kartus buvo pasiūlymas jam išvykti iš šių namų...o jei būčiau aš pas jį-seniai manęs jis nematytų ir turbūt būčiau 100kartų laimingesnė...
o mus aplinkui irgi laiko vos neidealia pora,vaikas,žmona nestuke.gif ,o kad ji viena kryžių neša ir pinigus dar į namus-niekas beveik nežino.... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 15, 14:18)
Suprantu tave,kad nesisakei saviškiams,kad turi problemų.Kažkada aš irgi tą klaidą dariau.Tylėjau,nes gėdijausi pasakyti,kad tokį vyrą turiu. Kelis metus tylėjau.Kol trūko kantrybė.

tyliu ir aš,niekas nieko nežino ir nedrįstu pasakotis verysad.gif
parašyk ,endora,AŽ iš kur tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvitė*****: 15 gruodžio 2007 - 15:13
QUOTE(endora @ 2007 12 14, 23:47)
Gerbiu tavo nuomone,su kai kuo is dalies sutinku,bet apskritai...Na negaliu as sedet kaip pele po sluota ir laukt kol jis "atsiduks".Nereguliuoju jam gyvenimo,tiesiog noriu normalaus seimyninio gyvenimo.Ir taip, gal ir bunu kartais pikta ir susiraukusi,bet to priezastis yra jo elgesys.Kai jis para laiko namo negryzta - ka man galvot?Skrajot po namus issisiepusiai kaip saulutei blink.gif
Pavyzdys - vakar man paskambina ir sako - tu turbut dar nezinojai,bet as i kalnus su draugais isvaziuoju paslidinet 2 savaitem...O siandien vakare pasuko ir sako as siandien namo negrysiu,pasakau kad nesinervintum,nes isjungsiu telefona.Ir padejo rageli...Tai ka tokiam padaryt?Man toks vaizdas,kad jis specialiai taip daro.

žiauroka čia...man tai toks jausmas , kad jokiasi jis iš tavęs..negalima taip žmogui, su kuriuo gyveni apie savo planus telefonu pranešinėti, su kuo leis atostogas, nesamone
ir šiaip labai daug telefonu viskas vyksta, o namie normaliai kaip du žmonės pabendraujat dar kada?
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2007 12 15, 08:29)

Po tokių vyro bajerių pirmiausia informuočiau jo tėvus, taip pat ir saviškius...jo tam, kad nusiteiktų sūnaus palaidūno grįžimui pas juos, saviškius, tam, kad man  ir dukrytei galbūt bus reikalinga pagalba...ir gal jau gana galvoti "ką pasakys žmonės", gana vaidint idealią šeimą, jei pačiai nuo to jau bloga darosi, parodyk  vyrui, kad negalima manipuliuoti tavo jausmais ir valytis į juos kojų...

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tik taip ir ne kitaip.
Ir dar Simpl labai teisingai sake.
Labai sunku kazka patart. Cia tik tu viena gali nusprest. As visada sprendziu taip: Turi dvi iseitis:
Pirma, palikt ji ir isvaziuot pas savo tevus gyvent. Kitaip tariant Mamytuko siulytas variantas.Taciau turi is karto susiprasti su mintimi, kad labai didele tikimybe isvyksti visam laikui, nesiek bereikalingu vilciu kad ateis maldaut grist, tai bereikalinga. jei turi kita, ta pasistengs kad jis negristu pas tave.Taciau ar tau to reikia kad kankitumeisi visa gyvenima, kai gali pakentet dabar, o paskui bus lengviau. Na o jei jau ateis maldaudamas, tada ir galvosi(1 proc)
Antra: gyventi kaip gyveni dabar, ir nieko nekeisti. Jis visada lakstys kur jam patogu, be viso kito dar ir negerbdamas taves, nes pats nujaucia, kad jei butum stipri moteris, ji paliktum. Taciau turesi sutvarkyta buiti, finansiskai busi aprupinta. Cia aisku jei neatsiras kita, kuri padarys taip, kad jis tave paliktu.
Spresti tau. Skamba ziauriai, bet tokia realybe. Stiprybes tau.
Jei nenori nieko sprest, bent jau pasnekek su savo mama, jei esat artimos. Turi kazkur issiverkti ant peties. O gal dar ir naudingesniu patarimu gausi. Kitaip nuprotesi. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Dieve brangus tai kai paskaitai, tai ir kyla klausimas, kam dar ta šeimą kurt, jei tokie trapūs tie vyrai. Matote jiems stresas nuo vaiko gimimo. o moteriai išnešiot, pagimdyt ir t.t. tai jau kaip ir nieko. unsure.gif Ir dar nuskriaustąjį sutraumuotąjį guosti. Kiek šeimų negali susilaukt vaikų ir kažin ką atiduotų už tą galėjimą turėt, o čia nelaimingi. Įvardinkim tiksliau: be jokio pareigos jausmo.
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Visiskai pritariu.
Atsakyti
Labai panasi istorija i mano pirmaja santuoka, as irgi kentejau kentejau ir paskui skyrybu gasdindama padaviau, aciu dievui (dabar suprantu) neissigando lotuliukas.gif po keliu menesiu tik susirupino kaip cia dabar toki ereli palieka doh.gif staiga prisimine, kad sunu turi, staiga juo rupintis pradejo, nors iki tol net prasomas ant ranku neeme, vaikai ir namai - bobu reikalas blink.gif vaikui buvo 1.5 metu kai pareiskima teisman nunesiau. zodziu, finale po beveik 2 metu vilkinimo mes issiskyreme, jis siuo metu turi kita moteri ir nesenai jiems gime sunus, musu bendru rupinasi be proto aktyviai doh.gif kai pradejau gyventi su savo dabartiniu vyru, pirmasis net nuleke i vaiku teisiu apsaugos tarnyba skustis lotuliukas.gif zodziu, bando pasikt kiekviename zingsnyje, nelaimingas jis, kad man gerai biggrin.gif kai skyremes sauke, atsliausi ant keliu pinigu prasyt blink.gif o nesliauziau, taip neslepsiu buvo sunkiu momentu, juk ir studijuot pradejau jau po skyrybu, nes iki tol vyras aiskiai pasake, kad mokslas nereikalingas doh.gif zodziu, mano patarimas toks, bek tu nuo tokio, jei negali gyvent taip kaip jis tau siulo, tik galbut pasirodysiu materialiste, pasitaupyk kazkiek pries tai, nes bus sunku pradzioje, vaikas vistiek valgyt nores, o jei neturit kur eit, gi nuomotis reiks ir t.t. o del issiverkimo ant kito peties, paverkti sveika, pasikalbeti su artimais zmonemis butina, bet pasielgti turi taip kaip TU pati nuspresi, kad paskui nekaltintum kitu del papirstos nuomones ir pakeisto likimo smile.gif aisku tik vienas - graziai nebegyvensit niekada, net jei burtu lazdele ji kas pakeistu, nuoskaudos liks. Linkiu stiprybes tau bet koki sprendima priemus smile.gif
Atsakyti