Įkraunama...
Įkraunama...

Būkite Gerų Naujienų Pranešėjais !

QUOTE(norako @ 2008 01 23, 13:39)
Sakyčiau skonio reikalas...

Sese, tu žiūri į pridengtą krūtinę ir tavyje pirmiausia sukyla erotiniai jausmai. O kodėl jie nesukyla žiūrint į dailininko nutapytą Venerą? Juk pradinė moters krūtinės paskirtis yra maitinimas. Vaikai glaudžiasi prie krūtinės. Kačiukai. Šuniukai. Šildosi. Ai, sese, kur tavo mintys sklando unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 23, 13:46)
Sese, tu žiūri į pridengtą krūtinę ir tavyje pirmiausia sukyla erotiniai jausmai. O kodėl jie nesukyla žiūrint į dailininko nutapytą Venerą? Juk pradinė moters krūtinės paskirtis yra maitinimas. Vaikai glaudžiasi prie krūtinės. Kačiukai. Šuniukai. Šildosi. Ai, sese, kur tavo mintys sklando  unsure.gif ?

lotuliukas.gif Keisk požiūrį, norako mirksiukas.gif
Nors ir aš nesuprantu... Įtartina kažkas g.gif
Murki, skelbk kitą gerą naujieną, gana apie instinktus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 23 sausio 2008 - 12:54
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 23, 14:46)
  Juk pradinė moters krūtinės paskirtis yra maitinimas. Vaikai glaudžiasi prie krūtinės. Kačiukai. Šuniukai. Šildosi. Ai, sese, kur tavo mintys sklando  unsure.gif ?

niu tyyy pirminiai instinktai - rūšies išsaugojimas ir pratęsimas. viskas logiška.
Papildyta:
p,s Murkiau, pakeisk parašč - turėtų būti ne vaga o smegenų vingis. arba siūlas jungiantis ausis
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 23, 13:46)
Sese, tu žiūri į pridengtą krūtinę ir tavyje pirmiausia sukyla erotiniai jausmai. O kodėl jie nesukyla žiūrint į dailininko nutapytą Venerą? Juk pradinė moters krūtinės paskirtis yra maitinimas. Vaikai glaudžiasi prie krūtinės. Kačiukai. Šuniukai. Šildosi. Ai, sese, kur tavo mintys sklando  unsure.gif ?

O kodėl jūs taip galvojat? g.gif
Kur sklando... g.gif
O kodėl jūs pasirinkot tokį avatarą, čia kad pasitikrintumėm, kokie jausmai apima, kiek stereotipai veikia unsure.gif , kas erotizuoja, kam tas "iššūkis" ? g.gif Va mano vaikis šiandien paklausė, ar mano kraujas yra draugas ? Tad ir į kraujo balą galima kaip į draugą žiūrėti...aš galiu atvirai, bet kad man negražu ax.gif , o ne erotizuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 23 sausio 2008 - 13:08
QUOTE(barsukele @ 2008 01 23, 13:51)
Nors ir aš nesuprantu... Įtartina kažkas g.gif
Murki, skelbk kitą gerą naujieną, gana apie instinktus...

Pačios, sesės, apie tai pradėjot...
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 01 23, 13:51)

Ar man turėtų būti gražu, kas negražu? unsure.gif Aš juk sutinku, kad kitam tai gražu bigsmile.gif , man nelabai unsure.gif , bet tai gali būti, man įdomu, koks motyvas, būtent tokio pasirinkimo iš mln kitų...
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 01 23, 14:07)
O kodėl jūs taip galvojat?  g.gif
Kur sklando...  g.gif
O kodėl jūs pasirinkot tokį avatarą, čia kad pasitikrintumėm, kokie jausmai apima, kiek stereotipai veikia  unsure.gif , kas erotizuoja, kam tas "iššūkis" ?  g.gif  Va mano vaikis šiandien paklausė, ar mano kraujas yra draugas ? Tad ir į kraujo balą galima kaip į draugą žiūrėti...aš galiu atvirai, bet kad man negražu  ax.gif , o ne erotizuoja.

Man gražus šitas avataras. Šiltas. Mielas. Primenantis apie Motiną Gamtą. Juk primena? Kai kurios ir apie geismus užsiminė. Tai irgi Gamtos dalis. Bet žmogus yra bejėgiška būtybė prieš Gamtą. Kaip tas mažas katinėlis avatare. Kartais mes pasijuntame esantys Gamta, o artimą savo niurkom tarsi katinėlį.
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 23, 14:12)
Man gražus šitas avataras. Šiltas. Mielas. Primenantis apie Motiną Gamtą. Juk primena? Kai kurios ir apie geismus užsiminė. Tai irgi Gamtos dalis. Bet žmogus yra bejėgiška būtybė prieš Gamtą. Kaip tas mažas katinėlis avatare. Kartais mes pasijuntame esantys Gamta, o artimą savo niurkom tarsi katinėlį.

Kai matau grubų žodį tai man švelniai kalbėti gaunasi (gal kad iš šono matau... g.gif ), bet kai tokį geeerą, tai nu negaliu, visokios blogybės lenda doh.gif biggrin.gif aš tokia nesijaučiu (kaip avatare ) - kompleksai biggrin.gif (nors gi ne apimtys esmė, ar ne? rolleyes.gif ), o kad artimą niurkom, tai taip... unsure.gif
Tai...mes bejėgiai prieš geismus? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 23 sausio 2008 - 14:04
QUOTE(norako @ 2008 01 23, 14:43)
Kai matau grubų žodį tai man švelniai kalbėti gaunasi (gal kad iš šono matau...  g.gif ), bet kai tokį geeerą, tai nu negaliu, visokios blogybės lenda  doh.gif  biggrin.gif aš tokia nesijaučiu (kaip avatare ) - kompleksai  biggrin.gif (nors gi ne apimtys esmė, ar ne?  rolleyes.gif ), o kad artimą niurkom, tai taip...  unsure.gif
Tai...mes bejėgiai prieš geismus?  unsure.gif

Geismai yra prigimties dalis. PriGimties. Eiti prieš prigimtį reikštų kirsti šaką, ant kurios sėdi. Su prigimtim reikia susidraugauti. Su geismais reikia susidraugauti.
Atsakyti
Toks įspūdis, kad čia vanduo išsidirbinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
...Gerosios naujienos.... gathering.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chivaja @ 2008 01 23, 17:34)
...Gerosios naujienos.... gathering.gif  lotuliukas.gif

Skyriuje REILIGIJA IR EZITERIKA- nieko naujo. Kaip buvo chaosas, taip ir liko...
Atsakyti