Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 15, 14:53)
gražus smile.gif ir man asmeniškai tai ta žalia laabai wub.gif

o dėl apsaugos, kad neiškristų: paprašyk, kad meistras tokį uždedamą bortelį padarytų, kurį paskui būtų galima nuimti. esu mačius SBA balduose prie vaikiškos lovos, ten tas bortelis net atskirai parduodamas, ir IKEA balduose irgi.

va, radau tą SBA lovą:
user posted image

tik gal reikėtų tą apsaugą ilgesnę daryti g.gif

as del tos zalios jauciu ir pastebejau ji ... nes MinBald. puslapyje Nemo visai neisvaizdus ... man zalia cia labai grazi, bet prie visu spalvu esamu mum netinka ...
Dekui uz foto , apie toki varianta ir galvojau ... tik reikia sugalvoti, kad kai nebereiks nuemus neliktu zimiu, kad buvo uzdeta.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 15, 16:17)

Ir man šitie labai jaukūs drinks_cheers.gif
ta sienų spalva wub.gif

cameja, tokių grožių pridėjai 4u.gif

user posted image

čia mažoms erdvėms turiu tokį, bet man tos dviaukštės lovos schmoll.gif , nes mažajai nupirkom prieš 2m ir atsibodo ax.gif

dabar norėčiau metalinės baltos, bet tokių kaip reikia ( su patalynės dėžėm )metalinių nebūna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė: 15 sausio 2008 - 18:21
QUOTE(Jolė @ 2008 01 15, 18:21)
cameja, tokių grožių pridėjai  4u.gif
dabar norėčiau metalinės baltos, bet tokių kaip reikia ( su patalynės dėžėm )metalinių nebūna  lotuliukas.gif

4u.gif mes dukrytei esam nupirke metaline balta lova,tai po lovos apacia padarem 2 baltas dezutes ant ratuku , viena-patalynei ,kita-zaislams susideti..labai patogu thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 01 15, 19:37)
4u.gif mes  dukrytei esam nupirke metaline balta lova,tai po lovos apacia padarem 2 baltas dezutes ant  ratuku , viena-patalynei ,kita-zaislams susideti..labai patogu  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

man tai kilimeliai labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 01 15, 20:37)
4u.gif mes  dukrytei esam nupirke metaline balta lova,tai po lovos apacia padarem 2 baltas dezutes ant  ratuku , viena-patalynei ,kita-zaislams susideti..labai patogu  thumbup.gif

bigsmile.gif
kur pirkot? kaip tada kitus baldelius derinai? turbūt balto medžio, nes vizija man tik tokia rolleyes.gif Gal gali foto parodyti ax.gif
Atsakyti
Sitas labai patiko
user posted image
Atsakyti
Ar žinot mergaitės, kad Kaune atidarė Monoidėjos parduotuvę, Aleksote. Kai mes buvom nuvažiavę, tai dar nedirbo, bet mačiau per langą, kad salė didelė labai ir baldų vaikiškų daug. Gal kas buvot? Kokios kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 16, 15:41)
Ar žinot mergaitės, kad Kaune atidarė Monoidėjos parduotuvę, Aleksote. Kai mes buvom nuvažiavę, tai dar  nedirbo, bet mačiau  per langą, kad salė didelė labai ir baldų vaikiškų daug. Gal kas buvot? Kokios kainos?  g.gif

o tiksliau g.gif kokiu adresu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 16, 15:41)
Ar žinot mergaitės, kad Kaune atidarė Monoidėjos parduotuvę, Aleksote. Kai mes buvom nuvažiavę, tai dar  nedirbo, bet mačiau  per langą, kad salė didelė labai ir baldų vaikiškų daug. Gal kas buvot? Kokios kainos?  g.gif

negirdejau bigsmile.gif ! Kurioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 16, 19:57)
negirdejau bigsmile.gif ! Kurioj vietoj?

jau radau thumbup.gif
Veiverių g. 134, Kaune

Tel.:865560059

kaunas@monoideja.lt

Atsakyti