Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

QUOTE(cameja @ 2008 01 18, 13:18)

ui, kokia erzinanti spalva schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 18, 15:32)
na, bet čia jau spalvų tema, o ne vaikų kambario.wink.gif

O man atrodo ,kad spalvos kaip tik ieina i vaiku kambario tema, juk neparasyta, kad kalbame tik apie baldus mirksiukas.gif

O Nerytes idetos foto su trafaretais wub.gif , bet cia turbut ir dazu faktura daug ka reikskia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 18, 14:40)
O Nerytes idetos foto su  trafaretais  wub.gif , bet cia turbut ir dazu faktura daug ka reikskia... doh.gif

manau, kad nelabai daug ka apsprendzia dazu faktura... tinkamai patinktos spalvos ir priderintas prie interjero trafaretas svarbiausia
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 18, 14:33)
ui, kokia erzinanti spalva  schmoll.gif

va va, man šita irgi schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na, šita žalia spalva šalta smile.gif Bet jei dykai duotų tokius baldus ir turėčiau ploto kur sustatyt, imčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 18, 15:57)
Na, šita žalia spalva šalta  smile.gif Bet jei dykai duotų tokius baldus ir turėčiau ploto kur sustatyt, imčiau  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 16, 23:16)

waw kaip gražu wub.gif thumbup.gif
šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 17, 16:07)
rašiau anksčiau, kad čiužinį buvom 170cm padarę, tai teko vežti trumpinti. na, bet aišku, blogiau būtų buvę, jei lova ilgesnė už čiužinį būtų - tai tuo ir pasidžiaugėm. biggrin.gif

lotuliukas.gif
man panašiai su virtuve buvo biggrin.gif keičiau nuomonę kelis kartus, kol galiausiai ir aš, ir meistras susipainiojom doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 01 18, 19:00)
waw kaip gražu  wub.gif  thumbup.gif
šaunuolė  4u.gif
lotuliukas.gif
man panašiai su virtuve buvo  biggrin.gif keičiau nuomonę kelis kartus, kol galiausiai ir aš, ir meistras susipainiojom  doh.gif

vat taip ir nutinka, kai 9 kartus matuoji, o tik 10 kerpi - tai ir atkerpi nelygiai
hihihi.gif

ačiū už mielus žodžius flirt.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 18 sausio 2008 - 21:02
O gal kas matėt pirkti baltą geležinę lovytę? Pamąstau apie tokią, tai būtų idomu apžiūrėti ir apsispręsti ar geležinę ar medinę pirkti. Man norėtųsi, kad būtų tokia su nugarėle, kad neatrodytų kaip ligoninėje smile.gif
Atsakyti
gal jau kas bandet "MOLL" sistema?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(xjurga @ 2008 01 18, 22:56)
O gal kas matėt pirkti baltą geležinę lovytę? Pamąstau apie tokią, tai būtų idomu apžiūrėti ir apsispręsti ar geležinę ar medinę pirkti. Man norėtųsi, kad būtų tokia su nugarėle, kad neatrodytų kaip ligoninėje  smile.gif

user posted image
http://www.ikea.com/...PE128050_S3.jpg
user posted image
prasom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 18 sausio 2008 - 22:17