Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

QUOTE(Kerė @ 2008 01 21, 12:56)
Jooo, atrodo aš čia būsiu vienintelė bebandanti sukišti 2 vaikus į tokį mažą plotą  ax.gif O dar ir baldų normaliai noriu - kad iškart ir rašomas stalas, ir spinta, ir komoda, ir knygų spinta būtų  rolleyes.gif Kai pasimatavau, tai lieka tarp baldų apie 69 cm. juosta praeiti  doh.gif Išmatavimai kažkur 220x340  cool.gif
Papildyta:
Galvoju, ką daryt su lova  smile.gif Vyras buvo Rimi vakar ir įlindo į Jyską - tai sakė, kad vieną normalią lovą matė  rolleyes.gif Visos kitos - siūbuoja  blink.gif Bet man kliūva tai, kad nėra po apačia stalčių  g.gif

tai darykit lovą wink.gif ir čiužinį juk galima reikiamų išmatavimų užsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 21, 13:05)
tai darykit lovą wink.gif ir čiužinį juk galima reikiamų išmatavimų užsisakyti smile.gif

Tai geriausia išeitis, bet bijau, kad ilgai truks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 21, 12:56)
Jooo, atrodo aš čia būsiu vienintelė bebandanti sukišti 2 vaikus į tokį mažą plotą  ax.gif O dar ir baldų normaliai noriu - kad iškart ir rašomas stalas, ir spinta, ir komoda, ir knygų spinta būtų  rolleyes.gif Kai pasimatavau, tai lieka tarp baldų apie 69 cm. juosta praeiti  doh.gif Išmatavimai kažkur 220x340  cool.gif
Papildyta:
Galvoju, ką daryt su lova  smile.gif Vyras buvo Rimi vakar ir įlindo į Jyską - tai sakė, kad vieną normalią lovą matė  rolleyes.gif Visos kitos - siūbuoja  blink.gif Bet man kliūva tai, kad nėra po apačia stalčių  g.gif

Idealiausia būtų aišku pasigamint lovą pagal savo poreikius rolleyes.gif Bet jei tik stalčiukų nebuvimas kliūva, tai juos galima ir pačiam pasigamint - tokias mini dėžutes su ratukais. Pastumi po lova ir thumbup.gif ir bus puiki vieta laikyt žaisliukams ar kt.
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 21, 13:10)
Idealiausia būtų aišku pasigamint lovą pagal savo poreikius  rolleyes.gif Bet jei tik stalčiukų nebuvimas kliūva, tai juos galima ir pačiam pasigamint - tokias mini dėžutes su ratukais. Pastumi po lova ir  thumbup.gif ir bus puiki vieta laikyt žaisliukams ar kt.

gera mintis thumbup.gif
kažkas buvo prašęs foto mūsų lovos stalčių, tai tuoj įmesiu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 21 sausio 2008 - 13:24
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 21, 13:11)
gera mintis  thumbup.gif

Laukiam thumbup.gif
Atsakyti
O man labai patiko šitas variantas. Manau, kad tiks ir bernam paaugus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 21, 13:11)
gera mintis  thumbup.gif

user posted image

user posted image

Vat aš irgi tokių noriu thumbup.gif Bet pasidaryti gatavoj lovoj turbūt gana sudėtinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 21, 13:46)
Vat aš irgi tokių noriu  thumbup.gif Bet pasidaryti gatavoj lovoj turbūt gana sudėtinga g.gif

Nemanau schmoll.gif Išsimatuoji pagal lovą ir kokio maždaug dydžio nori, matmenis nuveži į Senukus (ar kur kitur, kur pjausto), iširenki plokštę, laminatą - išpjauna ir pats namie susirenki tuos stalčiukus. Ratukų ir kt pasirinkimas didžiausias. Daug kas taip gaminasi ir rimtesnius baldus. O tokie stalčiukai - vienas juokas mirksiukas.gif ir tikrai kainuos nebrangiai
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 21, 13:46)
Vat aš irgi tokių noriu  thumbup.gif Bet pasidaryti gatavoj lovoj turbūt gana sudėtinga g.gif

nu apžiūrėjau aš tuos stalčius - ten tikrai nieko sudėtingo schmoll.gif prie pačios lovos šonų reikia tik bėgelius stalčiams pritaisyti, o toliau - kaip oregano rašė wink.gif
Atsakyti
na ir kaip? gal realia foto but galima? ax.gif
[/quote]
kad nemoku ykelt, gal kas padėtų blush2.gif
Atsakyti
[quote=ostė,2008 01 21, 14:25]
na ir kaip? gal realia foto but galima? ax.gif
[/quote]
kad nemoku ykelt, gal kas padėtų blush2.gif
[/quote]

atsiųsk mirktmirkt@yahoo.com, pabandysiu smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif , ir aš dabar pastoviai sprendžiu galvosukį kaip įrengti vaikų kambarį, tai vis skaitinėju aš čia jūsų pasisakymus tongue.gif vis ieškau minčių, ir gal galite patarti kokioje Vilniaus parduotuvėje didesnis pasirinkimas vaikiškų baldų, na domintų labiau lentynos, komodos, stalas, t.y. korpusiniai baldai. Nes kitą šeštadienį turiu reikalų Vilniuje, tai tikiuosi gal ką rasiu ax.gif
Atsakyti