Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

QUOTE(Danta @ 2008 01 23, 18:49)
ACIU,bet jus merginos ir  zinot  smile.gif beveik kaip pagalbos telefonas. biggrin.gif
Gal isduosit paslapti kur baldakimu ( lyg taip vadinasi) galima rasti?

O kokio jums reikia? g.gif Jei tokio, kur dedasi ant paprastų standartinių grotuotų lovelių mažiukams, tai galima nesunkiai rasti vaikiškų prekių pardėse. O jei reikia baldakimo didesnio vaiko lovai, tai vargu ar atskirai tokį rasite kur pirkt (juk visos lovos skirtingos) ir visur parduodama kartu su lova. Tokių yra ir tam pačiam ''Gudruty''. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2007 12 22, 13:35)

Cia labiai jaukiai viskas atrodo, smile.gif kazka panasaus savo dukrytei noreciau "sukurti"
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 21, 18:07)
Mano vyras tikrai neužsiims  schmoll.gif  rolleyes.gif Žiūrėsim...  mirksiukas.gif

Kere, va apie tokias dėžutes ant ratukų po dviaukšte lova rašiau aš ax.gif
user posted image
Tikrai nesudėtinga pasidaryt pačiam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 23, 20:33)
O kokio jums reikia?  g.gif  Jei tokio, kur dedasi ant paprastų standartinių grotuotų lovelių mažiukams, tai galima nesunkiai rasti vaikiškų prekių pardėse. O jei reikia baldakimo didesnio vaiko lovai, tai vargu ar atskirai tokį rasite kur pirkt (juk visos lovos skirtingos) ir visur parduodama kartu su lova. Tokių yra ir tam pačiam ''Gudruty''.  mirksiukas.gif

Mums ir reikia didesnio vaiko lovai.
Gudruti jie atskirai ju neturi , o prie musu zadamos pirkti lovos ji nepriklauso smile.gif
Net susinervijau,nes mano mazoji jau kitaip savo kambario nemato tik su baldakimu cool.gif , tai bus bedos.
Atsakyti
QUOTE(Danta @ 2008 01 23, 20:14)
Mums ir reikia didesnio vaiko lovai.
Gudruti jie atskirai ju neturi , o prie musu zadamos pirkti lovos ji nepriklauso smile.gif
Net susinervijau,nes mano mazoji jau kitaip savo kambario nemato tik su baldakimu cool.gif , tai bus bedos.

Ai doh.gif tik dabar pamačiau, kokio amžiaus jūsų dukrytė, tai viskas aišku apie kokį baldakimą kalbat rolleyes.gif
Tai teks įtariu ieškot lovos su baldakimu, nes atskirai vargu ar rasit, o jei rasit, tai neaišku, ar tiks jūsų nusižiūrėtai mastau.gif Daug vargo ir gaišaties schmoll.gif na, bet kas ieško - tas randa mirksiukas.gif Dar galima pačiam susimeistraut, arba kokį meistrelį- jurgelį pasisamdyt, sukals biggrin.gif O užuolaidą galima pasisiūt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 23 sausio 2008 - 20:51
QUOTE(oregano @ 2008 01 23, 21:39)
Ai  doh.gif tik dabar pamačiau, kokio amžiaus jūsų dukrytė, tai viskas aišku apie kokį baldakimą kalbat  rolleyes.gif
Tai teks įtariu ieškot lovos su baldakimu, nes atskirai vargu ar rasit, o jei rasit, tai neaišku, ar tiks jūsų nusižiūrėtai  mastau.gif Daug vargo ir gaišaties  schmoll.gif na, bet kas ieško - tas randa  mirksiukas.gif Dar galima pačiam susimeistraut, arba kokį meistrelį- jurgelį pasisamdyt, sukals  biggrin.gif

As gal truputi suklaidinau smile.gif.
Jis gal ne baldakimu vadinasi, tokia ant apvalaus lanko kabinasi uzuolaidele ji kabo tik virs galvos, nezinau ar paaiskinau apie ka as cia cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danta @ 2008 01 23, 21:51)
As gal truputi suklaidinau  smile.gif.
Jis gal ne baldakimu vadinasi, tokia ant apvalaus lanko kabinasi uzuolaidele ji kabo tik virs galvos, nezinau ar paaiskinau apie ka as cia cool.gif .

Tai tokių Jyske yra (bent jau vasara tai tikrai buvo).
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2008 01 23, 21:56)
Tai tokių Jyske yra (bent jau vasara tai tikrai buvo).

Net akys nusvito biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aciu.
Butinai leksiu tikrinti.

Atsiprasau oregano, kad suklaidinau.
Atsakyti
QUOTE(Danta @ 2008 01 23, 18:24)
Mes irgi bandom suplanuoti vaiku kambarius smile.gif
Vakar buvom Gudrucio parduotuvei,visai patiko man ju baldai .
Gal kuri jau isbandziusi, kazin kaip ju kokybe?
Merginos kur reiktu ieskoti fototapetu ir trafaretu smile.gif ?

Jei ne paslaptis, tai ką išsirinkai iš Gudručio? Aš tai irgi nusižiurėjau vieną lovytę iš jų tinklalapio, bet problema iškilo su spinta - iš tos serijos spintos labai mažos (berods 160 aukščio). Ir dar dvejoju, nes tie baldai balti. Ką jūs merginos galvojate apie baltus baldus? Pastebėjau, kad užsienio nuotraukose dažnai tokie būna, nors man pačiai kažkaip nepraktiška atrodė. Vyras sako, kad iš karto matysis kai apipaišys. Bet kad nesimatytų tai turbūt juodų baldų reikia smile.gif Tai vat visai pradėjau svarstyti apie baltus baldelius. Tik va bėda, kad spintos nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danta @ 2008 01 23, 20:51)
As gal truputi suklaidinau  smile.gif.

Maniau, kad apie tokį kalbat
user posted image
Tai jūsiškis ''baldakimas'' paprastesnis, gal kokiam jyske paieškot, ar thomas philips pardėse g.gif
Bet greičiau čia atsiras, kas tiksliai žino mirksiukas.gif

Atsiprasau oregano, kad suklaidinau.

Tai nieko tokio irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 23 sausio 2008 - 21:11
Radau clap.gif

Štai čia galima nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 23 sausio 2008 - 21:28
QUOTE(oregano @ 2008 01 23, 22:28)
Radau clap.gif

Štai čia galima nusipirkt  mirksiukas.gif