Sveikos,
Situacija štai tokia:
nuo 2007.01.18 Esu IĮ savininkė, veiklos nebevykdau nuo 2007.11.01,
2007.08.01 - 2008.05.21 buvau dirbanti vienoje kitoje įmonėje,
neseniai sužinojau, kad man išėjus t.y. iš ten išsidarbinus - vėl pati turėčiau mokėtis SD - t.y. įmokas už savininką...
Aš realiai tikrai nežinojau, mat galvojau veikla nevykdoma ir sodrai nieko neturiu mokėti..
Ko pasekoje - dabar praėjus šitiek daug laiko - man sąskaitoje padaroma - maždaug -750lt.
Šiandien nuvykau į sodrą, kur man buvo paaiškinta, kad kadangi tėtis yra išėjęs "tėvystės atostogų" (nuo 2008.05.20) - o aš esu nedirbanti, tai galiu parašyti prašymą ir būsiu draudžiama socialiniu draudimu valstybės lėšomis.

Bet tą prašymą liepė parašyti šios dienos data.
Tagi kaip ir viskas būtų tvarkoje, bet kaip man susigrąžinti tuos 750Lt. - juk realiai nuo pat tos 2008.05.21 dienos mane turėtų valstybės lėšomis drausti, o ne nuo dabar...
Natūraliai man kyla daug klausimų - tai kodėl manęs niekas neieškojo anksčiau, kol dar nebuvo tokia didelė skola
Kodėl negalima parašyti, kad nuo 2008-05-21 prašau mane apdrausti valstybės lėšomis... Tai kaip čia gaunasi - viena ranka duoda Sodra - kita atima...
Man buvo pasakyta - reikia sekti įstatymus .. Na, sorry - bet augindama mažą vaiką tikrai nesėdžiu ir per dienas neskaitinėju įstatymų ...
Nežinau ar supratot ko aš čia noriu ir ko man čia reik, bet gal kas nors patarsit kaip man elgtis toliau, ar nuleist rankas ir nieko aš nelaimėsiu ieškodama ko nepametus...
Ar yra kokia nors galimybė - susigrąžinti tuos 750Lt.
Kaip bebūtų , bet man šiuo metu - tai yra tikrai nemaži pinigiukai
gal stipriai nesupyksit, kad ne į temą rašau, bet neradau čia SM niekur kitur, kur galėčiau parašyt ir paklausti apie tai..
ir labai tikiuosi sulaukti kokio nors komentaro...