Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

MB kartais nusinesa ten zurnala ar laikrasti, bet man tai nelabai patina schmoll.gif pati niekada nieko neskaitau tulike bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tūlike laikau rūbų katalogą biggrin.gif Nu labai netgi, pasakyčiau, pati ta vieta biggrin.gif Maniškis, girdėjau, lapus pačežina, pačežina, išnešęs parodo, ką gero užmatė biggrin.gif
Atsakyti
Mano brolis kai i svecius uzsuka visad i tulika zurnalu prisinesa. Mane tik juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
Nu as nesuprantu koks malonumas sedeti tualete ir skaityti, ir uostyti negerus kvapus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2008 04 05, 21:06)
Normaliai reaguoju. Stovi specialus žurnalų stovas, kad popiergalių krūva ant grindų nesivoliotų  doh.gif

Va jei pas mus vietos daugiau butu, turbut ir mes toki isigytume blush2.gif
kartais uzeini i WC ir jaucia sirdis - ilgam... tada net ir oro gaivikliu visos etiketes buna nuskaitytos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 15, 12:18)
kadangi pati to niekad nepraktikuoju, tai labai nervuoja kai taip daro kitas žmogus.
o v kai kur nuėjus į svečius galima rast tualete prikrauta žurnalų, knygų...
kaip jums tai?

pas svecius?pas mus namie tualete vyro knygos guli,nes jis tik šik*damas(atsiprasant) skaito doh.gif doh.gif nervina...o ka daryt,jei zmogui taip geriau ten sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti
man kazkaip netrukdo. vis nunesu viena kita zxurnala ar laikrasti i wc, nes ir pati paskaitau ax.gif siuo metu pas mus guli keliu eismo taisykliu knygute, nes draugas teises laikosi lotuliukas.gif tai ir as i baudas uz nusizengimus aki uzmetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 09, 11:38)
nu mano brolismegsta paskaityti ,bt tikrai tai nenervina,nes pries eidamas i tulika visad atsiklausia ar kolkas niekas nenori skubaus reikalo,nes jis gali uztrukti tulike apie valanda lotuliukas.gif bet problemos nematau kai namie yra du tulikai thumbup.gif

jauciu kad ta iproti is broliu "pagavau" ir as lotuliukas.gif
Atsakyti
as is to problemos nedarau biggrin.gif vaikystej net dainuodavau tualete lotuliukas.gif pas mama nuvaziavus bent du zurnalai guli, o pas mane tai koks maximos katalogas tai dar kas, nes skalbimo milteliu ir tualetinio popieriaus etiketes atmintinai zinomos lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus vienu metu lietuviu-anglu zodynas voliojosi. O kam veltui laika gaist, gal geriau kelis zodzius pramokt? lotuliukas.gif
Atsakyti
cia tik vyrai supras,kas ten fainaus?as irgi nesuprantu?
Atsakyti
o jei da eilej reik laukt,tai isvis.
Atsakyti