yra yra megeju namuose
nieko nesakau, man tai netrukdo. jei kam malonu-prasau! atrodyciau tik kaip beprote stovedama uz tualeto duru ir rekauciau "lisk lauk"
Nu jau nu jau... o ką jeigu žmogeliui ilgiau tenka pasėdėt kad atsipalaiduot, kad ramiai reikalą padaryt? Aišku nervuoja kai reik tą pusvalandį už durų su pilna pūsle laukt, bet dažniausiai prieš tai paklausia ar niekas nenori į wc?
Aš ir pati mėgstu reklamas perverst kol ten sėdžiu.. daugiau laiko skirt reklamom gaila
Aš ir pati mėgstu reklamas perverst kol ten sėdžiu.. daugiau laiko skirt reklamom gaila
Aš pvz., visada kai einu i wc pasiimu žurnalą,ramiai sau pavartau,vyras pyksta kartais,o man patinka
QUOTE(Sommerregen @ 2007 12 15, 14:36)
Tai va,mergaitės,maniškis irgi kjiekvieną mielą vakarą tualete su knyga sėdi,
Bet aš tai visai nepykstu,čia gi tokia gyvenimo smulkmenėlė...Aišku,būna kartais,kad kiti nori ten eiti ir-užimta,tai pabambam šiek tiek ,bet jeigu žmogui teikia tai malonumą-nu lai džiaugiasi žmogus.. 
Papildyta:
P.S.Knygų skaitymas-sveikintinas dalykas gi..
Papildyta:
P.S.Knygų skaitymas-sveikintinas dalykas gi..
as irgi taip manau
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 12, 10:02)
Aš pvz., visada kai einu i wc pasiimu žurnalą,ramiai sau pavartau
na nematau tame problemos.jei tik zmogui teikia tai malonuma,kodel gi ne
visur tik liakiam skubam,o cia sau sedi...skaitai....niekur neskubi
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 12, 10:02)
Aš pvz., visada kai einu i wc pasiimu žurnalą,ramiai sau pavartau,vyras pyksta kartais,o man patinka 
Ir aš pavartau, net ir knygą nusinešu
Na maniskis ir zurnalus pervercia ir net telefona pasiima, o jei per ta laika kas nors paskambins svarbiu reikalu
niekada to nedariau
bet vat MB tai darpo, ir knygos, ir zurnalai..kaskaip pripratau
jei yra poreikis, kodel ne?
bet vat MB tai darpo, ir knygos, ir zurnalai..kaskaip pripratau
jei yra poreikis, kodel ne?
Mes abu turime toalete savu skaityniu, megstame
Juk idomiau kakot tada
nei as ,nei vyras neskaitom tulike