Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

yra yra megeju namuose lotuliukas.gif nieko nesakau, man tai netrukdo. jei kam malonu-prasau! atrodyciau tik kaip beprote stovedama uz tualeto duru ir rekauciau "lisk lauk" doh.gif
Atsakyti
Nu jau nu jau... o ką jeigu žmogeliui ilgiau tenka pasėdėt kad atsipalaiduot, kad ramiai reikalą padaryt? Aišku nervuoja kai reik tą pusvalandį už durų su pilna pūsle laukt, bet dažniausiai prieš tai paklausia ar niekas nenori į wc? biggrin.gif
Aš ir pati mėgstu reklamas perverst kol ten sėdžiu.. daugiau laiko skirt reklamom gaila hihihi.gif
Atsakyti
Aš pvz., visada kai einu i wc pasiimu žurnalą,ramiai sau pavartau,vyras pyksta kartais,o man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2007 12 15, 14:36)
Tai va,mergaitės,maniškis irgi kjiekvieną mielą vakarą tualete su knyga sėdi, biggrin.gif Bet aš tai visai nepykstu,čia gi tokia gyvenimo smulkmenėlė...Aišku,būna kartais,kad kiti nori ten eiti ir-užimta,tai pabambam šiek tiek ,bet jeigu žmogui teikia tai malonumą-nu lai džiaugiasi žmogus.. hihihi.gif
Papildyta:
P.S.Knygų skaitymas-sveikintinas dalykas gi..

as irgi taip manau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 12, 10:02)
Aš pvz., visada kai einu i wc pasiimu žurnalą,ramiai sau pavartau

drinks_cheers.gif aš irgi, ir MB tą pati daro, jokių problemų biggrin.gif
Atsakyti
na nematau tame problemos.jei tik zmogui teikia tai malonuma,kodel gi ne mirksiukas.gif visur tik liakiam skubam,o cia sau sedi...skaitai....niekur neskubi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 12, 10:02)
Aš pvz., visada kai einu i wc pasiimu žurnalą,ramiai sau pavartau,vyras pyksta kartais,o man patinka  biggrin.gif

Ir aš pavartau, net ir knygą nusinešu blush2.gif Mat tai ramiausia man vieta, kai namie vaikų krūva lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane "ramybes kambaryje" 2-ra biblioteka sukrauta, visiems skoniams ir gyvenimo atvejams biggrin.gif
Atsakyti
Na maniskis ir zurnalus pervercia ir net telefona pasiima, o jei per ta laika kas nors paskambins svarbiu reikalu lotuliukas.gif
Atsakyti
niekada to nedariau biggrin.gif
bet vat MB tai darpo, ir knygos, ir zurnalai..kaskaip pripratau smile.gif
jei yra poreikis, kodel ne? ax.gif
Atsakyti
Mes abu turime toalete savu skaityniu, megstame 4u.gif Juk idomiau kakot tada bigsmile.gif
Atsakyti
nei as ,nei vyras neskaitom tulike hihihi.gif
Atsakyti