Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

maniškis irgi skaito tualete, nematau reikalo dėl to pykti.. o be to, negali žinoti, gal daugelis vyrų tik tualete ir randa laisvą ramybės valabndėlę, todėl ir skaito atsipalaidavimui biggrin.gif
Atsakyti
Aš va mąstau - gerai būtų kokia knygų lentynėlė... Kartais juk smagu pasėdėt bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškis irgi visada eidamas į tualetą pasiima ar žurnalą, ar knygą... biggrin.gif Bet tegu, aš neprieštarauju, džiaugiuosi, kad kokio kompo nesineša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 01 21, 21:41)
nesuprantu kaip galima skaityti wc? kaip isvis galima ten speti kazka perskaityt? sorry bet i wc einu tik su vienu reikalu ir ji atlieku per 5 min ne ilgiau, o dazniausiai ir tumpiau. jei jau skaitoma tuolete gal vertetu isigyti vaistu nuo viduriu uzkietejimo?

Na tikrai biggrin.gif Žmonės gal rimtai nesusimąsto, kad reikia vaistų ar gydytojo konsultacijos, jei jau tualete užsibūna tiek laiko, kad knygą spėja paskaityt. Kažkaip net neįtikimai skamba. Bet kad žiūriu daug kas rašo, kad skaito, tai gal nemeluoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 vasario 2011 - 00:27
QUOTE(Partena! @ 2011 02 01, 14:53)
Maniškis irgi visada eidamas į tualetą pasiima ar žurnalą, ar knygą... biggrin.gif  Bet tegu, aš neprieštarauju, džiaugiuosi, kad kokio kompo nesineša lotuliukas.gif

O ma g.gif niskis nesasi...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 09, 15:04)
O ma g.gif niskis nesasi...

Kompiuteri i wc?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2011 03 09, 17:38)
Kompiuteri i wc??  lotuliukas.gif

na maniskis tik urnala i wc nesasi biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip mano aplinkoje tokiu "pasiskaitymu" nera, tai man keistokai visa tai skamba biggrin.gif
Pati einu visad trumpam, tai net nelabai isivaizduoju, kada ten ka galima paskaityti butu. Bet itariu, kad uztrunkama ilgiau kai skaitoma biggrin.gif O gal siaip zmones cia taip ilsisi nuo aplinkiniu biggrin.gif
Atsakyti
as pati megeja skaityti , tai kazkaip manes netrikdo smile.gif
Atsakyti
maniškis ir mėgsta su knyga pasėdėti tualete, man tai netrukdo.
Atsakyti
O ko cia pykti del tokiu dalyku smile.gif . Va pas mane kai gyvenau su vyru tai WC budavo visa biblioteka, tik periodikos. Tai kariaudavau tik del to, kad jis paskaites juos is ten isnestu. Bet veltui tas karas buvo doh.gif .
O dabar pati laikrasti skaitau tik WC. Ir ko gero kazkuri cia teisi buvo, cia niekaip nesusije su uzkietejusiais viduriais, tai tiesiog vienintelis budas ramiai paskaityti ir pailseti nuo aplinkiniu. Nes vaikui kaip ir aisku kad mama WC ant didelio reikalo, bet kad mama tiesiog sedes ant sofutes ir skaitys tai jau neimanoma doh.gif . Butina tuo metu atsiras neatideliotinu klausimu mamai lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hondute: 27 balandžio 2011 - 22:35
As tualete ziuriu TV tongue.gif
Atsakyti