Įkraunama...
Įkraunama...

Spaudžia širdį nėštumo metu

ir mane sita skaudi problema kankina nuo pat nestumo pradzios schmoll.gif ir sian suzinojau kad taip pasireiskia magnio trukumas g.gif tai vat nusipirkau iskart pakuote magne B 6 ir dabar jau lauksiu rezultatu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdenė @ 2007 12 16, 02:16)
Sveikos mamytės!

Dažniausiai spaudimo jausmas atsiranda vakarais, pavargus ir stengiantis užmigti. Ant kairiojo šono apskritai negaliu gulėti, nes jausmas labai nemalonus: lyg kas širdį laikytų delne ir stipriai spaustų. Iki nėštumo jokių širdies problemų nesu turėjusi. Dabar vaikštau pas gydytojus, bet jie nieko konkretaus negali pasakyti: ritmas nėra sutrikęs, klausant taip pat nesigirdi jokių blogybių. Tad gal yra likimo draugių? Ir kaip jūs sprendžiate šią problemėlę?

AČIŪ  4u.gif

Na taip viskas tinka ir man g.gif Tiek šeimos gyd., tiek ginekologė sakė, jog tai galėtų būti tarpšonkaulinio nervo kažkas doh.gif (neprisimenu tiksliai, todėl negaliu parašyti)Žodžiu, neuralginio tipo skausmas...Nieko čia nepadarysi.
mirksiukas.gif Bet aš noriu pasidalinti savo patirtimi .Pirmiausia, tai dienos metu reikia pasirinkti labai patogią liemenėlę, kad jokiu būdu neerzintų po krūtine joks spaudimas. Antra, nakčiai pasitepiau tokiu tepalu , mažinančiu skausmą ( miralginu), tada pasikišau po pižama ant krūtinės natūralios vilnos pagalvėlę (be jokių užvalkaliukų-plika vilna) , apsikabinau ją ir...išmiegojau saldžiai , be skausmų, be ėjimų į tuoletą iki pat ryto.Atsibundu-pagalvėlė vis dar po pižama (reiškia tikrai kietai buvau įmigus), o krūtinės nebeskauda. Jei vėl suskaudės, darysiu taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi neseniai vakare pradejo skaudeti krutine - tarsi akmeni kas uzdejes buvo...
Atsakyti
Man irgi spausdavo, kai miegodavau ant kairio sono. Toks jausmas, kad tirpsta. Tai pasakiau terapeutei. Ji mane nusiunte pasidaryti kardiograma, Bet viskas thumbup.gif
Tai manau, kad cia auganti gimda pakelia organus ir jie spaudzia, kol organizmas adaptuojasi, nes man per pora savaiteliu praejo.
Atsakyti
Labas rytas, siryt budama darbe as taip pat pajutau durima sirdies srityje, nors su sidimi niekada nebuvo problemu, o vakar buvo spaudimas nukrites, truputi baisoka, nes tik nestumo pradzia....
Atsakyti
Sveikutes,man 27 sav nestuke.gif buna irgi kartas nuo karto kad dusina ir sirdi spaudzia g.gif bet siaip nemanau kad kas blogo ba niekada neturejau su sirdimo problemu ir siaip echoskopija ir visus kitus tyrimus del sirdies dariausi pries pusantru metu tai viskas ciki buvo.Bet va su nugara turiu problemu o ir anksciau budavo kad atrodo sirdi duria o istyre kad cia nuo nugaros skausmas.Tai ir dabar galvoju kad nieko baisaus o beto pilvuzas pas mane nemazas tai irgi spaudzia.Tai kai jau labai blogai buna paprasau vyro pamasazuoti nugaryte tai man padeda. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, as galvojau man vienai cia tikios bedos o pasirodo dauk kas kankinas akarais su ta beda. as irgy vyro prasau pamasazot nugara, ****** masazas atpalaidoja ir palengveja nestuke.gif
Atsakyti
man jau nuo vakar vakaro skauda sirdi, tai paskaicius jusu komentarus pradesiu gerti magni smile.gif
tikiiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
man irgi paduria sirdi kart nuo karto..na ir gydytoja pasake, kad yra tachikardija, ir tyrimai parode, kad truksta kalio, o magnio netruksta, bet sake pagert magni ir kali..bet kazkaip paskaicius apie kali nusprendziau geriau pakenteti, nes jis kenkia vaisiui, juo labiau kad ne taip daznai duria ir kentet galiu, o magni pageriu ir manau kad isties geriau..
Atsakyti
Ir man karts nuo karto spaudzia sirdi ir kaire ranka tokia sunki pasidaro doh.gif Geriu Panagina gine israse tai gal pades ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,ir as daktarei sakeu kad sirdis lyg tirpsta lyg dure,tai nusisaipe,sake dar netiek durs ir netik sirdy..o va pakalbejau su kita liux daktare tai man paaiskino,kad leliuko nugaryte greiceusei desinej pusej,tad kai guliu ant kairio sono lelius guli ant pilvelio,o jam tai greiceusei nepatinka,todel spiria,reme kojytem y kaires puses organus,is to ir tas tirpimas su skausmu
Atsakyti
Na as ir paskutinem naktim negaliu miegot ant kairio sono, spaudzia, lyg durtu kas doh.gif ir sunku kvepuot, toks jausmas kad ant krutines koks akmuo butu uzdetas...
Atsakyti