QUOTE(Erdenė @ 2007 12 16, 02:16)
Sveikos mamytės!
Dažniausiai spaudimo jausmas atsiranda vakarais, pavargus ir stengiantis užmigti. Ant kairiojo šono apskritai negaliu gulėti, nes jausmas labai nemalonus: lyg kas širdį laikytų delne ir stipriai spaustų. Iki nėštumo jokių širdies problemų nesu turėjusi. Dabar vaikštau pas gydytojus, bet jie nieko konkretaus negali pasakyti: ritmas nėra sutrikęs, klausant taip pat nesigirdi jokių blogybių. Tad gal yra likimo draugių? Ir kaip jūs sprendžiate šią problemėlę?
AČIŪ
Na taip viskas tinka ir man

Tiek šeimos gyd., tiek ginekologė sakė, jog tai galėtų būti tarpšonkaulinio nervo
kažkas 
(neprisimenu tiksliai, todėl negaliu parašyti)Žodžiu, neuralginio tipo skausmas...Nieko čia nepadarysi.

Bet aš noriu pasidalinti savo patirtimi .Pirmiausia, tai dienos metu reikia pasirinkti labai patogią liemenėlę, kad jokiu būdu neerzintų po krūtine joks spaudimas. Antra, nakčiai pasitepiau tokiu tepalu , mažinančiu skausmą ( miralginu), tada pasikišau po pižama ant krūtinės natūralios vilnos pagalvėlę (be jokių užvalkaliukų-plika vilna) , apsikabinau ją ir...išmiegojau saldžiai , be skausmų, be ėjimų į tuoletą iki pat ryto.Atsibundu-pagalvėlė vis dar po pižama (reiškia tikrai kietai buvau įmigus), o krūtinės nebeskauda. Jei vėl suskaudės, darysiu taip pat