Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(agno @ 2007 12 17, 08:52)

bet......siendien prasidejo nauja savaite,tad is naujo ieskosiu gyvenimo  bigsmile.gif

saunu, kad jau geriau tau wub.gif

QUOTE(agno @ 2007 12 17, 09:20)
atvaziavo tykka prasiblaives ir issimiegojes debilas vaika mol i poliklinika vezti tyrimus priduoti  doh.gif  tai sakau "jo jo,visi tik ir laukia kol ponas teiksis prasiblaivyti ir atvaziuoti..",kai laboratorija iki 11 val dirba  lotuliukas.gif  zodziu,masina lieka cia pas mus (nors as vairuot bijau  lotuliukas.gif ),o del Kuciu tuoj issiaiskinsiu  g.gif

as dar ne taip bijojau, 8 metus teises dulkejo blush2.gif prireike tik vyra isspirti, vairuoju sau kaip profe biggrin.gif nu aisku pas mane automatine pavaru deze, jug sau pirkau blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 12 17, 20:00)
as dar ne taip bijojau, 8 metus teises dulkejo blush2.gif prireike tik vyra isspirti, vairuoju sau kaip profe biggrin.gif nu aisku pas mane automatine pavaru deze, jug sau pirkau blush2.gif  cool.gif

Vat kokios mes savarankiskos galime buti lotuliukas.gif Nors as gal geriau pasiieskosiu kas mane pavezios blush2.gif Lengvesnis variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai planuoju eiti mokytis vairuoti blush2.gif , bet jaučiu bus kaip tai karvei ant ledo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 17, 20:08)
Aš tai planuoju eiti mokytis vairuoti blush2.gif , bet jaučiu bus kaip tai karvei ant ledo lotuliukas.gif

As tai kolkas net neplanuoju, zmonija saugau lotuliukas.gif Gal jei kada gera vyra turesiu ir jis tures kantrybes su manim ir ismokins, tai gal, bet kolkas tikimybe maza blush2.gif
Atsakyti
Trumpam dingstu, einu kavytės ir prie kavytės ax.gif
Atsakyti
Ech...mergytes ir vel melanholija... unsure.gif

Vel norisi parasyti BMB ka nors verysad.gif siaubingai knieti verysad.gif Dar meginu save tvardyt, bet kuo toliau tuo labiau noriu verysad.gif Va tau ir po 5 tylos dienu pratrukau unsure.gif nors imk ir zliumbk kokia nuotaika verysad.gif
Atsakyti
Sachar, nebandyk sulaužyti tylėjimo įžadų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 17, 21:56)
Sachar, nebandyk sulaužyti tylėjimo įžadų schmoll.gif

Tai nebandysiu, dar trupinelis isdidumo yra, bet teks atkenteti db visa sita savijauta verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 17 gruodžio 2007 - 22:00
Tai ir šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 17, 22:03)
Tai ir šaunuolė 4u.gif

bet nuo to negeriau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Kokie mieli nauji namučiai wub.gif
Atsakyti
Nu ką reikia šliaužti į lovą rolleyes.gif