Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(sachar @ 2007 12 24, 14:48)
Kuo labiau arteja Kuciu vakaras prie stalo, tuo liudniau daros  verysad.gif jauciu kad apsiverksiu  unsure.gif Nusiunciau BMB sveikinima, gavau tik trumpa "Aciu smile.gif "... Kaip istverti si vakara ir kitus, kad apie Ji negalvoti...  unsure.gif

sachar, neerzink manes schmoll.gif mes ne tik istversim, mes netgi apsispresim, kad kaledu senis padovanos mums nauja meile ir laime wub.gif ir mes taip stipriai apsispresim, kad jis tiesiog privales ja padeti po eglut biggrin.gif uzverciam situ metu puslapi ir pradedam viska is naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Atvažiavo mama, pakalbėjau apie savo planus skirtis... Ne pirmą kartą jai apie tai sakau, bet reakcija tokia neaiški... verysad.gif Tikiuosi, kad per kitas Kalėdas bus viskas kitaip...Tik nežinia su kuo ir kur prie stalo sėdėsiu...Bet tikiu, kad bus tikrai geriau nei šiandien...Kūčių dieną mes visada su vyru susibaram...Tai ir vakare prie stalo sėstis nesinori...Kai nėra santarvės, nėra gražių santykių, Kūčios praranda savo prasmę...
Atsakyti
labas vakaras smile.gif. kaip jaučiatės po vakarienės smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 12 24, 17:04)
sachar, neerzink manes schmoll.gif mes ne tik istversim, mes netgi apsispresim, kad kaledu senis padovanos mums nauja meile ir laime wub.gif ir mes taip stipriai apsispresim, kad jis tiesiog privales ja padeti po eglut biggrin.gif uzverciam situ metu puslapi ir pradedam viska is naujo mirksiukas.gif

As tai jau net nora susigalvojau blush2.gif Sakiau uzsirasysiu ant lapuko, pasidesiu po pagalve, o ryt ta lapeli su noru sudeginsiu blush2.gif Tikekimes tada tikrai viskas issipildys, reikia tik tiketi 4u.gif

QUOTE(ruutka @ 2007 12 24, 20:56)
labas vakaras smile.gif. kaip jaučiatės po vakarienės smile.gif?

As tai visai nieko biggrin.gif Eisiu dar arbacike gurksnoti su teveliais rolleyes.gif

Grazaus rytoj ryto visoms 4u.gif
Atsakyti

Kalėdos apkabina širdis taip karštai,
Kad nori ar nenori sutrupa ledai
Ir tarsi pumpurai išsilukštena žodžiai, meilės sklidini, –
Būkim kaip saulė viens kitam geri..
Šiltų ir šviesių Kalėdų.

4u.gif 4u.gif 4u.gif cia jums visoms mergaitems smile.gif
Atsakyti
SOS! prie visu mano dziaugsmu ir prisidejo dar vienas...siandien mane informavo,kad iki sausio 15 d turim issinesdinti,nes kitaip isgrus i gatve ir tiek blink.gif doh.gif

gal kas zino kas isnuomoja 1 kambario buta VILNIUJE????????????
Atsakyti
agno laikykis, gaila, kad as Vilniuje jokiu pazystamu neturiu ir niekuo pagelbeti negaliu siuo atveju unsure.gif bet laikyki...Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 25, 15:40)
SOS! prie visu mano dziaugsmu ir prisidejo dar vienas...siandien mane informavo,kad iki sausio 15 d turim issinesdinti,nes kitaip isgrus i gatve ir tiek    blink.gif  doh.gif 

gal kas zino kas isnuomoja 1 kambario buta VILNIUJE????????????

Žiūrint, kiek pinigėlių gali mokėti... Pati domiuosi butų nuoma, nes ir man to prireiks. Jei pinigėlių turi, butų yra daug...
Atsakyti
su šventėm 4u.gif .
agno, 1kambario buto neapsimoka nuomuotis, nes brangu. mano pažįstama neseniai išsikraustė iš barako tipo buto. ji gyveno tam žirmūnų bendrabuty, kuris degė. laiptinė baisi, bet butukas jaukus ir tvarkingas. paklausiu ar jis dar laisvas.
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 25, 18:12)
su šventėm  4u.gif .
agno, 1kambario buto neapsimoka nuomuotis, nes brangu. mano pažįstama neseniai išsikraustė iš barako tipo buto. ji gyveno tam žirmūnų bendrabuty, kuris degė. laiptinė baisi, bet butukas jaukus ir tvarkingas. paklausiu ar jis dar laisvas.

Mano draugė nuomojasi N.Vilnioje už 700 Lt. Reikia tik gerai paieškoti...Aš dairausi dviejų kambarių buto. Planuoju kokį kovą ar balandį kraustytis iš dabartinių namų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 25, 19:16)
Mano draugė nuomojasi N.Vilnioje už 700 Lt. Reikia tik gerai paieškoti...Aš dairausi dviejų kambarių buto. Planuoju kokį kovą ar balandį kraustytis iš dabartinių namų...

daug 700lt už 1 kambario butą ir dar N.Vilnioje. pažįstama už tą butuką 4 ar 500 mokėjo.
Atsakyti
Pažvelk pro langą,
Į žvaigždėtą dangų-
Naktis pilna Kalėdų paslapčių.
Atrask ten grožio, meilės ir stebūklo
Tuomet, kai trūks labiausiai jų.. su sventem brangiosios wub.gif
Atsakyti