Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(Agniska @ 2007 12 27, 13:25)
Sachar,tai gerai,kad laisvė gerai veikia.Aš matau,kad Tu jau atsigauni,šaunuolė,sveikintina 4u.gif  4u.gif

As tai pasakyciau kad negerai veikia lotuliukas.gif pasidariau kandi kartais, ir lepteliu ne tai ka reikia, na nekontroliuojama kitaip pasakius blush2.gif O del atsigavimo - viskas po truputi biggrin.gif mazais zingsniai i prieki, kartais buna liudna, bet stengiuos vyti tas mintis lauk blush2.gif O dar stengiuos negalvoti tiek daug (sunkiai man tai sekas) rolleyes.gif Bet kolkas jauciuosi gerai ir liudesys neslegia mirksiukas.gif Tik sokti labai norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 15:40)
As tai pasakyciau kad negerai veikia  lotuliukas.gif pasidariau kandi kartais, ir lepteliu ne tai ka reikia, na nekontroliuojama kitaip pasakius  blush2.gif O del atsigavimo - viskas po truputi  biggrin.gif mazais zingsniai i prieki, kartais buna liudna, bet stengiuos vyti tas mintis lauk  blush2.gif O dar stengiuos negalvoti tiek daug (sunkiai man tai sekas)  rolleyes.gif Bet kolkas jauciuosi gerai ir liudesys neslegia  mirksiukas.gif Tik sokti labai norisi  lotuliukas.gif

Žinok,aš irgi žiauriai kandi pasidariau,sakau viską ką galvoju,o kartais dar specialiai įkandu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Darbe pašok,galvos,kad susirgai išleis namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 27, 13:42)
Žinok,aš irgi žiauriai kandi pasidariau,sakau viską ką galvoju,o kartais dar specialiai įkandu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Darbe pašok,galvos,kad susirgai išleis namo biggrin.gif

Del kandumo, tai man cia tarsi pramoga blush2.gif kaip lepteliu tai ir juokias visi is karto, sako nu tu kaip pasakai doh.gif lotuliukas.gif O man ka, kas galvoje tas ir ant lezuvio lotuliukas.gif

O darbe sokti negerai...geriau gatvei lotuliukas.gif ka kartais irgi propoguoju blush2.gif Einu galte ir 'staugiu' kartu su MP3 klubais judindama i takta doh.gif lotuliukas.gif Na is sono neblogas vaizdelis manau turetu buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 15:45)
Del kandumo, tai man cia tarsi pramoga  blush2.gif kaip lepteliu tai ir juokias visi is karto, sako nu tu kaip pasakai  doh.gif  lotuliukas.gif O man ka, kas galvoje tas ir ant lezuvio  lotuliukas.gif

O darbe sokti negerai...geriau gatvei  lotuliukas.gif ka kartais irgi propoguoju  blush2.gif Einu galte ir 'staugiu' kartu su MP3 klubais judindama i takta  doh.gif  lotuliukas.gif Na is sono neblogas vaizdelis manau turetu buti  blush2.gif

Aš,kai esu geros nuotaikos tai namie dažnai garsiai dainuoju,o vonioj tai aplamai nusinešu telefoną ir ant viso garso lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaifas man tada
Atsakyti

Kiek matau mergyciu i musu tema uzsukusiu biggrin.gif Nagi junkites i diskusija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2007 12 27, 13:51)
Aš,kai esu geros nuotaikos tai namie dažnai garsiai dainuoju,o vonioj tai aplamai nusinešu telefoną ir ant viso garso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaifas man tada

Na vonioj neteko man dainuoti dar blush2.gif Reik kada pameginti, kai namiskiu nebus, o tai dar gelbeti atleks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha,daug labai mūsų čia.Matyt mūsų diskusiją stebi,kaip dainuojam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kas dėl vonios,tai pamėgink,tikrai smagu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 27 gruodžio 2007 - 13:56
Labukas 4u.gif

Niu va ir ems po svenciu jau,kazkaip jau kitu svenciu nebelaukiu....Kucia ramiai atsventem su saviskiais,o kaledas jau isvaziavom kad neligtumem vienos namuose su dukryte.tai daug kur pabuvojom,sveikatos vakar nebuvo,siandien jau gyva .Neseniai parejau is kirpyklos atsinaujinau biggrin.gif

Nepamenu ar jau sakiau dukrytes tetis jau issikrauste issinuomavo buta metams,o paskui galvoja gal grys i savo miesta,nes cia jis per daugiau nei 6 metus nepriprato.....Skambina daznai,del vaiko daug kalbames.Ir dabar tikrai jau zinau kad viskas baigta,kad paskutine viltis kokia turejau amen.....Na su laiku tikrai isbrauksiu is sirdeles ji,nes pati kitaip isprotesiu.jau asaros taip nerieda pastoviai,aisku buna vakaru kai sedi viena,dukryte miega ir issiverkiu.....Po nauju tvarkomes dokumentus del paskolu,alimentu.Na manau jei ir toliau viskas ,neprapulsiu atsigausiu,grazinsiuos ir va paskui ateis dienele kai jis gailesis oj gailesis smile.gif smile.gif smile.gif

ieskau internete,knygynuose kaip reikia elgtis su vaiku,kaip kalbetis,bijau kad ko ne taip nepasakyciau.Pastebejau kad jau keleta dieneliu viena nebeuzmiega,o sitas pas mus nuo mazens nebuvo problema.Gal reiks kokiu arbateliu duot jai....
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 27, 13:55)
Aha,daug labai mūsų čia.Matyt mūsų diskusiją stebi,kaip dainuojam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O kas dėl vonios,tai pamėgink,tikrai smagu biggrin.gif

Sakai akustika vonioj geresne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vonioj dainuoti tai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 27, 16:01)
Sakai akustika vonioj geresne?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žiauriai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 27, 14:05)
Žiauriai thumbup.gif  thumbup.gif

As ir siaip skardziabalse, o jei dar ir vonioj uzdainuosiu, tai idomu ar kaimynai i radiatoriu baladosis, kad per garsiai muzika leidziam g.gif
Atsakyti
Labas leilam biggrin.gif Kaip sekas? biggrin.gif
Atsakyti