Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(rr @ 2007 12 27, 19:11)
Baik, sachar, užmiršk tu jį (lengva čia man kalbėti), bet nors nesidomėk, geriau dar iš ko nors pažviegiam mirksiukas.gif

Tai kad uzeina silpnumo akimirkos blush2.gif Zinau kad neparasysiu jam tiesiogisi, bet vistiek galvoju kartas nuo karto unsure.gif

PS tai kokia cia tu istorija suzinojai? rolleyes.gif

PS matau ruutka biggrin.gif

ruutka, girdejai rr 33 metukai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 27 gruodžio 2007 - 19:18
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 19:11)
Baik, sachar, užmiršk tu jį (lengva čia man kalbėti), bet nors nesidomėk, geriau dar iš ko nors pažviegiam mirksiukas.gif

Galiu kuriai savo briedį paskolinti. Nenaudotas jau metai laiko. Gerai išsilaikęs. Prekinė būklė gera. lotuliukas.gif Tik jau ožiu smirdėti pradeda- 42 m.
Atsakyti
Vaižgante, norėtumėm jaunesnio lotuliukas.gif

Na, tas vyrukas pasirodo gyvena su drauge, kuri varo į kairę, turi dukrytę, nori skirtis, bet gaila mergaitės. Tai dabar pasiguodėm vienas kitam rolleyes.gif , jis man sako. gal kada susitinkam, o aš jam - bus matyt. Negaliu juk su juo susitikti, turi draugę ir metukų dukrytę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 27, 19:21)
Galiu kuriai savo briedį paskolinti. Nenaudotas jau metai laiko. Gerai išsilaikęs. Prekinė būklė gera.  lotuliukas.gif Tik jau ožiu smirdėti pradeda- 42 m.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O gal turi kur nors ka nors neraguoto pasislepus ir dar jaunesnio? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos. ruutka serga. ruutkai nuotaikos nėr. o rr amžių aš seniai žinojau tongue.gif. ji kaip sugedus plokštelė vis kartoja "aš sena, aš sena, aš kristaus amžiaus, aš kristaus amžiaus" doh.gif . pats gazas tokiuose metuose, o ji į antikvarą save nurašo
Atsakyti
Sachar, baik reklaminius triukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 19:24)
Na, tas vyrukas pasirodo gyvena su drauge, kuri varo į kairę, turi dukrytę, nori skirtis, bet gaila mergaitės. Tai dabar pasiguodėm vienas kitam rolleyes.gif , jis man sako. gal kada susitinkam, o aš jam - bus matyt. Negaliu juk su juo susitikti, turi draugę ir metukų dukrytę schmoll.gif

taigi niekas nesako kad cia is karto kazkas rinto, o tai tiesiog draugais negalite buti? ax.gif
Atsakyti
Ruutka, antikvarus geriau perka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 27, 19:25)
sveikos visos. ruutka serga. ruutkai nuotaikos nėr. o rr amžių aš seniai žinojau tongue.gif. ji kaip sugedus plokštelė vis kartoja "aš sena, aš sena, aš kristaus amžiaus, aš kristaus amžiaus"  doh.gif . pats gazas tokiuose metuose, o ji į antikvarą save nurašo

ruutka sveik 4u.gif

Tai kad antikvaras ilgiau zinokit laiko ir kas met vis didesne verte igauna rolleyes.gif As ir noriu buti ANTIKVARAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rr @ 2007 12 27, 19:25)
Sachar, baik reklaminius triukus lotuliukas.gif

blush2.gif nepazadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 20:26)

bet ir elgiasi su jais kaip su antikvarais unsure.gif
Atsakyti
Sachar, manau pradžioj užteks ir susirašinėti.

O kas tau, ruutka, yra, kad sergi, gal galim pagydyti?
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 19:26)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Pasikartosiu - noriu buti ANTIKVARAS lotuliukas.gif
Atsakyti