Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

kad taip isbandzius ...tikrai ,kai susirasiu kita,pirmuciausia uzdegsiu ji kalbomis isigyti toki daikciuka ir su juo kartu pirma nakti isbandyti... lotuliukas.gif tikekimes,kad jis neuzgos tikrojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip juokiaus, manau kaimynai negirdėjo, ruutkos komentarą apie šį meistriuką lotuliukas.gif Įsivaizdavau, kaip tai turėtų atrodyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:57)
Baltimore, mūsų vaikai bendraamžiai, manau dar jiems tas nerūpi lotuliukas.gif

mano sunui jau dvylikti metai eina ir jis kompe daugiau nusimano nei as...
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 22:57)

Tokiem vaikams kaiptik smalsiau kas cia yra nei suaugusiam tongue.gif Bus "mama o kas cia?" "Ka su juo daro?" mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:57)

manau jūsų vaikai daugiau už jus šitu klausimu žino tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
isivaizduoju...mes visos sustojame i eile ir po viena prie sienos prieiname prie "apsilusio drauguzio"...draugiskai dalinames lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, mano vaikui taip pat eina dvylikti, bet jis nesigilina, o apie kompą taip pat daugiau nusimano. Bet aš rami, nes šią savaitę jo ir nėra mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, gal ką nors naujo sugalvojam, nes man jau skauda pilvą nuo juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:03)
Na, mano vaikui taip pat eina dvylikti, bet jis nesigilina, o apie kompą taip pat daugiau nusimano. Bet aš rami, nes šią savaitę jo ir nėra mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as vauku neturiu ir i mano kompa niekas nelenda tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:04)
Merginos, gal ką nors naujo sugalvojam, nes man jau skauda pilvą nuo juoko lotuliukas.gif

Presui gerai ir siaip gyvenima jokas ilgina, taigi tesiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano internetinis draugelis nuėjo miegoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:07)
Mano internetinis draugelis nuėjo miegoti verysad.gif

Kam tas internetinis draugelis, kai esam mes ir dar sis tas tarp musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 27, 23:59)
taip juokiaus, manau kaimynai negirdėjo, ruutkos komentarą apie šį meistriuką lotuliukas.gif Įsivaizdavau, kaip tai turėtų atrodyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kas unsure.gif ? bet žinokit, kuo toliau mąstau, tuo daugiau pliusų to daikčiuko randu:
1. visada pasiruošęs
2. visada gali būti tikra, kad jis neina pas kitas
3. neserga lytinėm ligom
4. nereikia sukt galvos dėl apsisaugojimo
5. dirba tiek kiek TU nori, ne kiek JIS gali
6. retai kada nuvils (jei apskritai nuvils)
7. ištikimas
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 27, 23:08)
kas  unsure.gif ? bet žinokit, kuo toliau mąstau, tuo daugiau pliusų to daikčiuko randu:
1. visada pasiruošęs
2. visada gali būti tikra, kad jis neina pas kitas
3. neserga lytinėm ligom
4. nereikia sukt galvos dėl apsisaugojimo
5. dirba tiek kiek TU nori, ne kiek JIS gali
6. retai kada nuvils (jei apskritai nuvils)
7. ištikimas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manau kad ir daugiau pliusu turi rolleyes.gif
Atsakyti