Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(ruutka @ 2007 12 18, 19:51)
tai, kad man irgi nuotaika ne superinė ir visokios durnos mintys į galvą lenda  unsure.gif ...

Tai dalinkimes tom durnom nuotaikom 4u.gif kai su Jum kalbu, tai bent jau Jam nerasau, vat ir sedziu iki isnaktu forume, o siaip tai numirciau is ilgesio unsure.gif

QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 12 18, 19:52)
kartais pagalvoju, kaip gerai, kad maniskis ilindo i savo vezini kiauta ir nebendrauja, slapstos, nes jei ne, mazu ir mano durnas razumas parodytu taikytis unsure.gif  g.gif ypac kai kaledos, mazius vis tevelio rauda, jauciu suminkstetu mano sirdis unsure.gif  g.gif

Jooo...pries sventes ir man sirdele atsileido unsure.gif gerai, kad BMB nieko pats neraso, nes tikrai susileisciau... bet, kad ir taip jau susileidus sedziu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 18 gruodžio 2007 - 19:56
Aš ir džiaugiuos,kad mano tyli,nes jei pradėtų skambinėt,ar šiaip dar ką nors sumąstytų,man nuo to nebūtų lengviau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 18, 19:56)
Aš ir džiaugiuos,kad mano tyli,nes jei pradėtų skambinėt,ar šiaip dar ką nors sumąstytų,man nuo to nebūtų lengviau verysad.gif

O as vis neapsisprendziu kuri is blogybiu maziausia...

1. Matyti ji ir tyleti apie savo jausmus bei susitaikyti su ta padetim, kad as jam nereikalinga ir jis ziuri i mane tik kaip i drauge (sitas variantas begalo sunkus ir skaudus, bet bent jau buciau salia jo unsure.gif )

2. Visiskai nepalaikyti rysiu, tyleti ir kenteti nuo vienatves, nuo minciu apie Ji (na sis variantas man kazkaip dar neatrodo lengvesnis, nors kartais gal...Bet tik kartais...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 18 gruodžio 2007 - 20:00
QUOTE(sachar @ 2007 12 18, 21:58)
O as vis neapsisprendziu kuri is blogybiu maziausia...

1. Matyti ji ir tuleti apie savo jausmus bei susitaikyti su ta padetim, kad as jam nereikalinga (sitas variantas begalo sunkus ir skaudus, bet bent jau buciau salia jo  unsure.gif )

2. Visiskai nepalaikyti rysiu, tyleti ir kenteti nuo vienatves, nuo minciu apie Ji (na sis variantas man kazkaip neatrodo dar lengvesnis, nors kartais gal...Bet tik kartais...)

Užsiimti įdomia veikla,bendrauti kuo daugiau su draugais,pažįstamais,susipažinti su naujais žmonėmis,kad kuo mažiau liktų laisvo laiko galvojimui apie JĮ
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 18, 20:01)
Užsiimti įdomia veikla,bendrauti kuo daugiau su draugais,pažįstamais,susipažinti su naujais žmonėmis,kad kuo mažiau liktų laisvo laiko galvojimui apie JĮ

Patarimas idealus, bet stai, kad nesigauna unsure.gif Grazuoliukas pvz nuo sekmadienio neberase, tai kur ten susirasi tu nauju pazystamu unsure.gif o dar mokslai spaudzia, o kai sedziu viena prie kompo tai visokios mintys sukas galvoj unsure.gif
Atsakyti
http://www.glamurnen...flash/0size.swf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 18 gruodžio 2007 - 20:06
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 18, 20:55)
Tai dalinkimes tom durnom nuotaikom  4u.gif kai su Jum kalbu, tai bent jau Jam nerasau, vat ir sedziu iki isnaktu forume, o siaip tai numirciau is ilgesio unsure.gif

tai, kad net nežinau nuo ko pradėt dalintis unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 18, 20:17)
tai, kad net nežinau nuo ko pradėt dalintis  unsure.gif ...

As tai sakau viska kas ant lezuvio rolleyes.gif Negalvok ar is eiles ar ne, tiesiog isdek viska kas kankina o jau ten kam reikes tas atsirinks mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, sachar 4u.gif . Bandžiau taisyti vaiko pasaką, o tas prispaudinėjęs buvo. dabar galiu eiti taisyti jo pasaką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 18, 20:24)
Ačiū, sachar 4u.gif . Bandžiau taisyti vaiko pasaką, o tas prispaudinėjęs buvo. dabar galiu eiti taisyti jo pasaką ax.gif

Gerai kad suveike, o tai as savo klaviatura maigiau maigiau ir man nei isijungia nei issijungia, jau suabejojau savo ziniom lotuliukas.gif
Atsakyti
O iš manęs tokia profė, kaip karvė ant ledo lotuliukas.gif
Atsakyti