QUOTE(Fire @ 2008 02 28, 11:37)
Niu, tikesimes

beje, ar Tau kaip nors sake pasiruost? Skaiciau, kad pries tyrimus reikia but 2 men. nedazius plauku, 4 dienas neplovus

man tenka beveik kasdien plauti galva, tai kaip as 4 istempsiu

Bet kol kas tik i konsultcija einu (100 Lt, pakartotine 50 Lt), tyrimas 70Lt, gydymas - viena procedura 400Lt, o reikia triju maziausiai
As ne pati skambinaus, mano mama ten registravo, tai kiek as supratau, ji man isaiskino, kad anksciau taip ir reikedavo - galvos neplaut ar 5 dienas, ir kai ziuredavo, jie ten vos ne 100 plauku raudavo is skirtingu vietu galvos (priklausomai nuo to, kur tankesni, kur retesni)...

Bet kaip supratau, dabar GK klinika isigijo kazkoki pagerinta aparata, kuris kitokiu principu veikia ir nereikia tiek daug plauku raut ir riebaluota galva pasaulio gasdint 5 dienas pries tyrima nereikia
Zodziu, kai pati apsilankysiu, tiksliau viska papasakosiu
Papildyta:
QUOTE(Pikciurrnele @ 2008 02 28, 19:05)
aga, butinai lauksiu rezultatu...kaip fainiai butu jei taip lengvai plauku problemos issprendziamos butu...as su tuo jau 2,5 metu kovoju, vis turiu vilti, kad susitvarkys, bet jie tik prasteja ir viskas...na, gal sis gydymas pades...lauksiu ziniu apie dermatito tyrimus
o mano gydytoja lb faina, dziaugiasi kartu su manim naujais pridygusiais plaukiukais...

kita savaite jau ziures vel plauku sakneles, nes 2,5 men praeje bus, tei nekantrauju labai
Butinai, parasyk kokie tyrimu rezultatai bus! Visos dziaugsimes, jei tau pagerejo..ir mums tuo paciu daugiau vilties