Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

QUOTE(anafi @ 2008 12 18, 21:12)
neseniai žiūrėjau agentą 007, patiko patiko.. gal labiau bondas nei filmas, bet vis tiek filmu patenkinta  biggrin.gif
o dabar būtiniausiai reiks eiti į tą lietuvišką komediją, turėtų nebloga būti.. bigsmile.gif

nu sis visai nuvyle, net viso filmo nepaziurejau, nieko nuo kitu eiliniu filmu nesiskiriantis schmoll.gif kaip is bondo tai tikejausi daugiau
QUOTE(eglincia @ 2008 12 28, 11:22)
butinai paziurekit "twilight""(saulelydis)

sitas labai itraukiantis wub.gif labai fainas filmas net knygos pradejau ieskoti bet turbut jau niekur nebegausiu verysad.gif
Atsakyti
aš čia nesenai žiūrėjau kine filmą, nesveikai patiko,norėčiau antrąkart pažiūrėt,bet neatsimenu pavadinimo. padėsit įmint mįslę? siužetas - vyras apgaudinėja žmoną ir pasako,kad savaitgaliui varo pas bosą į sodybą (o iš tikro pas meilužę). žodžiu žmona paprašo pamesti ją iki parduotuvės. ir kai jie važiuoja, į jų mašina įsėda kažkoks vyras-teroristas. ir tai,ką jie abu patiria,priverčia naujai pažvelgt į santykius. pabaigoj paasirodo,kad tas pagrobėjas yra tos meilužės vyras, o žmona visą laiką viską žinojo.
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2008 12 29, 02:18)

sitas labai itraukiantis  wub.gif labai fainas filmas net knygos pradejau ieskoti bet turbut jau niekur nebegausiu  verysad.gif

jaja ,pas mane tas pats lotuliukas.gif jau prasau supermamu,kad uzsakytu is anglijos,nes lietuviski vertimai kazkaip baugoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 12 30, 01:42)
jaja ,pas mane tas pats  lotuliukas.gif  jau prasau supermamu,kad uzsakytu is anglijos,nes lietuviski vertimai kazkaip baugoka  ax.gif

As turiu Worde visas tris pirmas knygas anglu kalba ir viena elektronini varianta apskutines ketvirtos knygos, jei kam reikia parasykite man i AZ. Galeciau atsiusti smile.gif
Atsakyti
ai man pats malonumas skaityti is knygos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2008 12 30, 01:34)
aš čia nesenai žiūrėjau kine filmą, nesveikai patiko,norėčiau antrąkart pažiūrėt,bet neatsimenu pavadinimo. padėsit įmint mįslę? siužetas - vyras apgaudinėja žmoną ir pasako,kad savaitgaliui varo pas bosą į sodybą (o iš tikro pas meilužę). žodžiu žmona paprašo pamesti ją iki parduotuvės. ir kai jie važiuoja, į jų mašina įsėda kažkoks vyras-teroristas. ir tai,ką jie abu patiria,priverčia naujai pažvelgt į santykius. pabaigoj paasirodo,kad tas pagrobėjas yra tos meilužės vyras, o žmona visą laiką viską žinojo.

buterfly on the wheels, atrodo toks pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(dalia @ 2008 12 30, 14:07)
buterfly on the wheels, atrodo toks pavadinimas

omg.. neįsivaizduoju net kaip atsidėkot.. ačiū ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 12 18, 20:53)
Labai patiko HERCOGIENĖ  drinks_cheers.gif

Man irgi , tik pabaigo stikejaus kazkokios idomesnes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 12 18, 20:53)
Labai patiko HERCOGIENĖ  drinks_cheers.gif

Man irgi , tik pabaigos as tikejaus kazkokios ispudingesnes .. ax.gif
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie naują lietuvišką filmą 5 dienų avantiūra? ax.gif
Atsakyti
"5 dienų avantiūra" man buvo thumbup.gif thumbup.gif neištemptas, juokingas, šmaikštus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 02 vasario 2009 - 13:02
Paskutiniai matyti mane suzaveja filmai wub.gif 10/10 thumbup.gif

Seven Pounds
user posted image

Changeling
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 02 vasario 2009 - 18:24