Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

SuperDuper, as tikrai be pykcio 4u.gif Tik man juokas ima,kai raso,kad per 1 ar 2 metus galima is tu 2 proc TIEK DAUG padaryti... Tai ir idomu, ar zmogus bent zino,kokia suma sudaro tie 2 procentai nuo jo atlyginimo? Nuo 10 ar 12 tevu atlyginimo? ax.gif As uzdirbu tikrai ne minimuma, bet man ta 2 procentu suma nuo pajamu mokescio yra juokinga, ypac kai zinau siuolaikines statybu kainas blush2.gif
Atsakyti
deja, musu grupeje iki siol nieks nebuvo padaryta,kazkodel tik kitose ??ir kas is to reikalavimo kai to reikalauja tik keli teveliai smile.gif

tesingai, kadangi 2 procentai mazai ( kazkam, nors reik dziaugtis ir tuo) tai teveliai-dekite langus, keiskite grindis is savu pinigeliu- lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir dar projektus parasykite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ursule: 29 lapkričio 2006 - 12:02
QUOTE(ursule @ 2006 11 29, 11:57)
deja,  musu grupeje iki siol nieks nebuvo padaryta,kazkodel tik kitose ??ir kas is to reikalavimo kai to reikalauja tik keli teveliai smile.gif

tesingai, kadangi 2 procentai mazai ( kazkam, nors reik dziaugtis ir tuo) tai teveliai-dekite langus, keiskite grindis is savu pinigeliu- lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir dar projektus parasykite

As kiek suprantu, tai jusu grupe siemet suformuota, tai matyt ir tu 2 proc dar beveik is jusu nesurinkt ax.gif tai ko norite?
Padaryta tose grupese,kuriose tuoletuose buvo antisanitarines salygos.
O jeigu jums nereikia langu, geri seni, tai ir tegul jie buna g.gif Kam juos tada keisti g.gif g.gif Mums negeri,tai mes ieskome ivairiu budu, kad jie butu pakeisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 29 lapkričio 2006 - 13:23
sveiki, savo maze uzrasiau ir i Pusaite ir i Atzalele rugpjucio men.Ir ten ir ten is pirmo karto dirikes pasirode tikros karves ir babkiu laukiancios:vietu nera, tik nuo 2metu ir pan...Tai dar i Zvanguti Rinktines gatv uzrasiau, ten vyro dedes zmona aukletoja dirba.Maniau jau ten tai jau tikrai vieta bus kai man reikes, bet ie ta pati dainele doh.gif.ateikit pavasari jei bus vietu it bla bla bla...

P.S.gal kas zinot ka apie Zvanguti?
Atsakyti
blink.gif PRAVALAS! NU IR NUSIGYVENO PUSAITE!
NU NIEKO SAU KOKIE CIRKAI TEN VYKSTA! doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti

QUOTE(hilin @ 2006 11 19, 22:31)
  PVZ: mūsų darželį renkami parašai ar tėvai sutinka, kas už tuos pinigėlius bus perkama, o vėliau iškabinamos ataskaitos, kada, kas, už kiek, pirkimo data,buvo pirkta,ir kiek bendrai išleista.Va čia geležinė tvarka bigsmile.gif Man patinka thumbup.gif

QUOTE(hilin @ 2006 11 22, 20:20)
biggrin.gif Žirmūnų darželį, bent jau nesuku galvos kur tie pinigai, nes jau prieš tai informuota esu. mirksiukas.gif

kažkaip manau, kad čia tas pats darželis, apie kurį čia jau rašiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 11 14, 11:55)
vieną mūsų draugą išrinko vienam darželyje į tėvelių tarybą  ax.gif , jie atsikėlę iš klaipėdos, matę ir kitokių darželių, jis kariškis, tai žinokit, kokia tvarka darželyje pasidarė  bigsmile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif , visos ataskaitos daromos, tvarka, jokių pinigėlių prapuolimo, rinkliavos tik pateikus popierius, kam konkrečiai, ir t.t., oi buvo vadovams netikėta, kad juos taip kyšininkus sutvarkė, sėdi "uodegas pabrukę"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , jų dukra jau nemaža, tai ir nepaskriaus  ax.gif , kad visur tokių energingų tėvų  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif , tai gal ir situacija pasikeistų....

Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2006 11 28, 16:09)
SuperDuper, as tikrai be pykcio 4u.gif Tik man juokas ima,kai raso,kad per 1 ar 2 metus galima is tu 2 proc TIEK DAUG padaryti... Tai ir idomu, ar zmogus bent zino,kokia suma sudaro tie 2 procentai nuo jo atlyginimo? Nuo 10 ar 12 tevu atlyginimo? ax.gif As uzdirbu tikrai ne minimuma, bet man ta 2 procentu suma nuo pajamu mokescio yra juokinga, ypac kai zinau siuolaikines statybu kainas blush2.gif

Vien nuo manęs ir nuo mano vyro gaunasi apie 900 Lt per metus, tai jei grupėje 18 vaikų, tai turėtų gautis visai normalūs tie 2 procentai g.gif
Atsakyti
QUOTE(darsa @ 2006 12 06, 13:42)
Vien nuo manęs ir nuo mano vyro gaunasi apie 900 Lt per metus, tai jei grupėje 18 vaikų, tai turėtų gautis visai normalūs tie 2 procentai g.gif

Na tai tada Jusu atlyginimai labai dideli ax.gif ax.gif Bet realybe tokia,kad tiek uzdirbanciu teveliu nedaug, nes vidutiniskai uzdirbancio zmogaus (3000 lt) tie 2 procentai apie 220 Lt blush2.gif
Atsakyti
reik tik iniciatyvos ir pastangu, be minties , kad teveliai "TURI" , kaip SAKE, VISADA TEVELIAI PIRKDAVO MOKYMO PRIEMONES, TIESIOG tai jau naturalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 12 06, 17:56)
reik tik iniciatyvos ir pastangu, be minties , kad  teveliai "TURI" , kaip SAKE, VISADA TEVELIAI PIRKDAVO MOKYMO PRIEMONES, TIESIOG tai jau naturalu doh.gif

Taip, tai yra naturalu, nes teveliai turi savo darbu, problemu bei rupesciu, o ne mindzioti darzelio kilima.... todel ir duoda pinigus, kad jiems butu ramiau...
O kita tai kodel cia yra kalbama apie tas problemas, tai reikia jas darzelyje spresti kartu su aukletoja, vedeja ir t.t blink.gif
Atsakyti
kiek dar suvokiu tai cia forumas, ir cia kalbam kas ka nori? smile.gif ir su kuo nori..
dalinamasi problemom, ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ursule: 12 gruodžio 2006 - 15:21
QUOTE(ursule @ 2006 12 12, 16:17)
kiek dar suvokiu tai cia forumas, ir cia kalbam kas ka nori? smile.gif ir su kuo nori..
dalinamasi problemom, ir t.t. ax.gif

niekas nedraudzia kalbeti, rasyti cool.gif bet problemas reikia spresti wacko.gif
Atsakyti