SuperDuper, as tikrai be pykcio
Tik man juokas ima,kai raso,kad per 1 ar 2 metus galima is tu 2 proc TIEK DAUG padaryti... Tai ir idomu, ar zmogus bent zino,kokia suma sudaro tie 2 procentai nuo jo atlyginimo? Nuo 10 ar 12 tevu atlyginimo?
As uzdirbu tikrai ne minimuma, bet man ta 2 procentu suma nuo pajamu mokescio yra juokinga, ypac kai zinau siuolaikines statybu kainas
deja, musu grupeje iki siol nieks nebuvo padaryta,kazkodel tik kitose ??ir kas is to reikalavimo kai to reikalauja tik keli teveliai 
tesingai, kadangi 2 procentai mazai ( kazkam, nors reik dziaugtis ir tuo) tai teveliai-dekite langus, keiskite grindis is savu pinigeliu-
ir dar projektus parasykite
tesingai, kadangi 2 procentai mazai ( kazkam, nors reik dziaugtis ir tuo) tai teveliai-dekite langus, keiskite grindis is savu pinigeliu-
QUOTE(ursule @ 2006 11 29, 11:57)
deja, musu grupeje iki siol nieks nebuvo padaryta,kazkodel tik kitose ??ir kas is to reikalavimo kai to reikalauja tik keli teveliai 
As kiek suprantu, tai jusu grupe siemet suformuota, tai matyt ir tu 2 proc dar beveik is jusu nesurinkt
Padaryta tose grupese,kuriose tuoletuose buvo antisanitarines salygos.
O jeigu jums nereikia langu, geri seni, tai ir tegul jie buna
sveiki, savo maze uzrasiau ir i Pusaite ir i Atzalele rugpjucio men.Ir ten ir ten is pirmo karto dirikes pasirode tikros karves ir babkiu laukiancios:vietu nera, tik nuo 2metu ir pan...Tai dar i Zvanguti Rinktines gatv uzrasiau, ten vyro dedes zmona aukletoja dirba.Maniau jau ten tai jau tikrai vieta bus kai man reikes, bet ie ta pati dainele
.ateikit pavasari jei bus vietu it bla bla bla...
P.S.gal kas zinot ka apie Zvanguti?
P.S.gal kas zinot ka apie Zvanguti?
NU NIEKO SAU KOKIE CIRKAI TEN VYKSTA!
QUOTE(hilin @ 2006 11 19, 22:31)
PVZ: mūsų darželį renkami parašai ar tėvai sutinka, kas už tuos pinigėlius bus perkama, o vėliau iškabinamos ataskaitos, kada, kas, už kiek, pirkimo data,buvo pirkta,ir kiek bendrai išleista.Va čia geležinė tvarka
Man patinka 
QUOTE(hilin @ 2006 11 22, 20:20)
kažkaip manau, kad čia tas pats darželis, apie kurį čia jau rašiau
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 11 14, 11:55)
vieną mūsų draugą išrinko vienam darželyje į tėvelių tarybą
, jie atsikėlę iš klaipėdos, matę ir kitokių darželių, jis kariškis, tai žinokit, kokia tvarka darželyje pasidarė
, visos ataskaitos daromos, tvarka, jokių pinigėlių prapuolimo, rinkliavos tik pateikus popierius, kam konkrečiai, ir t.t., oi buvo vadovams netikėta, kad juos taip kyšininkus sutvarkė, sėdi "uodegas pabrukę"
, jų dukra jau nemaža, tai ir nepaskriaus
, kad visur tokių energingų tėvų
, tai gal ir situacija pasikeistų....
QUOTE(Avita @ 2006 11 28, 16:09)
SuperDuper, as tikrai be pykcio
Tik man juokas ima,kai raso,kad per 1 ar 2 metus galima is tu 2 proc TIEK DAUG padaryti... Tai ir idomu, ar zmogus bent zino,kokia suma sudaro tie 2 procentai nuo jo atlyginimo? Nuo 10 ar 12 tevu atlyginimo?
As uzdirbu tikrai ne minimuma, bet man ta 2 procentu suma nuo pajamu mokescio yra juokinga, ypac kai zinau siuolaikines statybu kainas 
Vien nuo manęs ir nuo mano vyro gaunasi apie 900 Lt per metus, tai jei grupėje 18 vaikų, tai turėtų gautis visai normalūs tie 2 procentai
QUOTE(darsa @ 2006 12 06, 13:42)
Vien nuo manęs ir nuo mano vyro gaunasi apie 900 Lt per metus, tai jei grupėje 18 vaikų, tai turėtų gautis visai normalūs tie 2 procentai 
Na tai tada Jusu atlyginimai labai dideli
QUOTE(ursule @ 2006 12 06, 17:56)
reik tik iniciatyvos ir pastangu, be minties , kad teveliai "TURI" , kaip SAKE, VISADA TEVELIAI PIRKDAVO MOKYMO PRIEMONES, TIESIOG tai jau naturalu 
Taip, tai yra naturalu, nes teveliai turi savo darbu, problemu bei rupesciu, o ne mindzioti darzelio kilima.... todel ir duoda pinigus, kad jiems butu ramiau...
O kita tai kodel cia yra kalbama apie tas problemas, tai reikia jas darzelyje spresti kartu su aukletoja, vedeja ir t.t
QUOTE(ursule @ 2006 12 12, 16:17)
kiek dar suvokiu tai cia forumas, ir cia kalbam kas ka nori?
ir su kuo nori..
dalinamasi problemom, ir t.t.
dalinamasi problemom, ir t.t.
niekas nedraudzia kalbeti, rasyti