Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

QUOTE(ursule @ 2007 07 11, 20:02)
zinai, abejoju, nes pilna teveliu kuriem atrodo kad be ju pinigeliu darzas sugrius  lotuliukas.gif ,,o as visada gyvenime siekiu tik TO KAS MAN PRIKLAUSO PAGAL ISTATYMA,,gaila,,kad pas mus tokios nesamones,,liudna, kad pinigai ima virsu

nu zinokit ir as isikysiu su savo trigrasiu. Bet jauciu akmenim busiu uzmetyta... Jus bandet gimdyti be kysio? Grinai is gatves atejus ir pasiprasius kur i Vilniaus lygonine? O jus bandet savo pagyvenusius tevus/senelius guldyti i geresne lygonine su prieziura be vokelio? Ar vaikai jusu irgi gauna puiku med. aptarnavima valstybinei poliklinikoj? Nu nors viena pasisakykit kuri buvo susidirus su valstybibe istaiga ir be vokelio rado tiesos ir puiku aptarnavyma?? schmoll.gif g.gif
As cia neagituoju us vokelius, as uz tai kad nesmerktumet kitu teveliu, kurie palengvina sau gyvenima (yra gera rusiska patarle - "su vilkais gyventi - vilkiskai kaukti")! Ir reikia zinoti kur tu gyveni (biurokratinej Lietuvoj, "pazistamu" salyje) ir nevaidinti "nekaltos mergeles"... doh.gif
nu soriux jeigu as cia ne i tema ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif aš ir šneku apie tai kad tėveliai greičiau numoja ranka ir eina lengvesniu keliu, padidindami kyšenės turinį.Galiu pasakyti, kaip aš dariau be kyšių, tiesiog nuvedžiau vaiką į kitą darželį ir man tai pasirodė lengvesnis kelias, o pinigų principingai nedaviau.Taigi dar yra tikrai yra normalių įstaigų kur dirba normalūs žmonės.Tiesiog dabar galvoju gal ten valdžia irgi ne iš turtingų, todėl supranta ir užjaučia?
Atsakyti
cia jau ne labai i tema, bet as niekur nemoku i kisene, pati lankaus valstybineje poliklinikoje, ir vaikas taip pat ir ESU LABAI PATENKINTA,,
ir dar labaiu ne i tema, bet kai as norejau gydtojai duoti pinigeli uz tai kad mane prieme be eiles,,( kaip ir privaciai- CIA SANTARISKESE- JI NEPAEME-0, taigi nereik pagal save spresti apie kitus
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Norejau Jusu paklausti, ar neblogas lopselis darzelis Pusaite is pirmu lupu? Ar vedet ir i lopseli? nuo kokio laiko jau galima vest i lopseli?? Girdejau daug kalbu kad sunkiai vaikiukus priima trn..megsta kysius doh.gif niekada nedaviau tai pasidalinkit savo patirtim prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(onushkis @ 2007 08 15, 21:00)
Sveikos mamytes,

Norejau Jusu paklausti, ar neblogas lopselis darzelis Pusaite is pirmu lupu? Ar vedet ir i lopseli? nuo kokio laiko jau galima vest i lopseli?? Girdejau daug kalbu kad sunkiai vaikiukus priima trn..megsta kysius doh.gif   niekada nedaviau tai pasidalinkit savo patirtim prasau  4u.gif

mes rugseji ketinam startuot. sian uzrase, kad nuo rugsejo 27. mums, tiesa, darzas priklauso pagal vieta ir siaip jau pries metus buvau uzrasius, tai nesilauze direktore; be to vyra sian atsitempiau del solidumo biggrin.gif

bet man tai labai rupi kaip cia aukletojos tam darziuke - kazkaip nelabai ka radau tema perskaiciusi.

siemet sako 2-metinuku bus 2 grupes - kazin, gal kas zinot, kurios tuos maziulius priziuri?
nes man toks rupestis galvoj liko, jog sako, kad per rugseji formuos grupes, o mes ateinam pabaigoj, tai jei yra kokia nemegstama aukletoja, tai garantuotai i ta grupe kis. O as dar visai turiu upo pakovot del geresnes, jei tokiu yra ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika: 27 rugpjūčio 2007 - 12:02
keliu aukstyn tema smile.gif

gal pries rugseji kas ikis nosi...
Atsakyti
vis neprarandu vilties gaut atsakyma:D
Atsakyti
Na mums sake ateit tik kita geguzi, pasakys ar prieme, tai as uzrasiau i sita darzeli ir dar Jurates gatvej- Voveraite. Tik kad kiek skaitau as apie ja nieko gero ten neparasyta.. Nezinau ka daryt.. Norisi kuo geresni surast. Bet nepabandzius nesuzinosi...Kiekvienas priima darzeli savaip..
Atsakyti
As buvau uzrasiusi savo vaika i si darzeli 2005 metais ir rasiau prasyma, kad priimtu nuo triju metu, t.y. nuo 2007 m. rugsejo ax.gif Direktore mums pasake ateiti 2007 m. rugpjucio pabaigoje ir pasakyti ar mes tikrai lankysime rolleyes.gif Taip ir padareme ax.gif Atejome siemet rugpjucio pabaigoje, o ji mums sako, kad 2004 metu vaikai jau vaiksto muo praeitu metu ir cia jusu problemos, kad jus norite vaikscioti i darzeli nuo 3 metu - vietu jau nera blink.gif Tai kodel, ji negalejo pacioj pradzioj pasakyti, kad taip gali buti? g.gif Mes su ramia sazine laukiame 2007 m. rugsejo, o cia tokia staigmena blink.gif Dar pasake, kad mes vieni is pirmuju uzsiraseme, bet ji nieko negali padeti. Gali tik priimti i 2005 m gimusiu vaiku grupe doh.gif Na, mano vaikiukas gime gruodzio viduryj, tai teks lankyti ta grupe, bet direktore galetu perspeti unsure.gif
Atsakyti
Jukka, nieko naujo neparasei smile.gif,,to ir reikejo tiketis, nes net neabejoju kad papuole i 2004m. grupe tik ka parase prasymus,???????????????? kaip manai kaip smile.gif,siaip tai turjo jum paskambinti ir pasiklausti, ar jus lankysit, taip kituose darzuose daro
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 09 04, 16:45)
As buvau uzrasiusi savo vaika i si darzeli 2005 metais ir rasiau prasyma, kad priimtu nuo triju metu, t.y. nuo 2007 m. rugsejo  ax.gif Direktore mums pasake ateiti  2007 m. rugpjucio pabaigoje ir pasakyti ar mes tikrai lankysime  rolleyes.gif Taip ir padareme  ax.gif Atejome siemet rugpjucio pabaigoje, o ji mums sako, kad 2004 metu vaikai jau vaiksto muo praeitu metu ir cia jusu problemos, kad jus norite vaikscioti i darzeli nuo 3 metu - vietu jau nera  blink.gif Tai kodel, ji negalejo pacioj pradzioj pasakyti, kad taip gali buti?  g.gif Mes su ramia sazine laukiame 2007 m. rugsejo, o cia tokia staigmena  blink.gif Dar pasake, kad mes vieni is pirmuju uzsiraseme, bet ji nieko negali padeti. Gali tik priimti i 2005 m gimusiu vaiku grupe  doh.gif Na, mano vaikiukas gime gruodzio viduryj, tai teks lankyti ta grupe, bet direktore galetu perspeti  unsure.gif

Pas vedeja yra savos sugalvotos taisykles doh.gif , pas mus 2004m. gimimo grupej i kuria jus ir norejot pakliuti, yra vaiku 2005m. gimimo ir ne vienas cool.gif , siais metais sarasuose 23 vaikai, preitais metais apie 16 buvo ax.gif .Priima kada nori, ka nori ir kiek nori bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(aurila @ 2007 09 05, 21:21)
Jukka, nieko naujo neparasei smile.gif,,to ir reikejo tiketis, nes net neabejoju kad papuole i 2004m. grupe tik ka parase prasymus,???????????????? kaip manai kaip smile.gif,siaip tai turjo jum paskambinti ir pasiklausti, ar jus lankysit, taip kituose darzuose daro

Na as taip supratau ax.gif Bet tam, kad pakliuti i darzeli tikrai nieko neduosiu is principo, nes mums tas darzas priklauso ir seniausiai uzsirasem i eile doh.gif Be to, ji tikrai turejo paskambinti ar kaip nors kitaip perspeti, kad 2004 m. grupe jau renkasi schmoll.gif O dabar ji sako, kad mes isvis galime nepakliuti i 2004m grupe, ir tipo ji mums daro paslauga, kad uzraso i 2005m grupe blink.gif

Papildyta:
QUOTE(matomama @ 2007 09 06, 09:11)
Pas vedeja yra savos sugalvotos taisykles  doh.gif , pas mus 2004m. gimimo grupej i kuria jus ir norejot pakliuti, yra vaiku 2005m. gimimo ir ne vienas  cool.gif , siais metais sarasuose 23 vaikai, preitais metais apie 16 buvo  ax.gif .Priima kada nori, ka nori ir kiek nori  bigsmile.gif .

As taip supratau, kad jos pagrindine taisykle - vokelis g.gif
23 vaikai grupeje taigi labai daug doh.gif
O kaip jums ten patinka? Kaip aukletojos? Kaip sergamumas? Nes mums tai labai aktualu blush2.gif Kadangi greitai laukiame dar vieno vaikelio, tai bijau tu visu ligu ax.gif
Atsakyti