pradejom vesti dukryte i peliuku grupe ir dukryte labai pasikeite, sako, kad jai nepatinka, kad aukletoja negera ir t.t. Ar kitu mamyciu vaikai nesiskundzia, labai noretusi suzinoti, ar cia tik musu mergytei nepatinka? Labai lauksiu atsakymo.
[/quote]
Kas tuos vaikus supaisys, mano Aidas, kai į daržą nenori, tai ir kojytės nepaneša ir kosėt pradeda, atseit serga. Su Angele Aidui puikiai, o Alma tik pamatęs dūdas paleidžia. Alma gal kiek šaltoka, nes kai pradžioj Aidas streikavo, žliumbė ir nenorėjo valgyti, tai ji rėmėsi politika nekreipti dėmesio, tuo tarpu, kai grupėje buvusi naujoko mama, jį pakalbino sėst valgyt, Aidas nusiramino ir sėdo valgyt.
Svarbiausia, kad draugų būtų. Aidas kreizėja Enriku (Henriku), Smilte. Ir kai reik įkalbėt jį kelt į daržą, sakai, kad jo gi draugai laukia.
Nereikia norėt, kad darže būtų kaip namie, kaip mano draugė sako, vaikui darže gerai ir jis pasiims tai ko jam reikia. Nesu aš naminukų šalininkė. Viliuosi, kad dabar ne sovietiniai laikai ir smurto daržuose nėra, nes pačiai iki šiol prasukant pro vaikystės lopšelį pilvo apačią sutraukia, nepamenu kas ten blogo buvo, bet tikrai kažkas labai ne mielo.
QUOTE(Lamborgini @ 2008 06 06, 13:14)
Kas tuos vaikus supaisys, mano Aidas, kai į daržą nenori, tai ir kojytės nepaneša ir kosėt pradeda, atseit serga. Su Angele Aidui puikiai, o Alma tik pamatęs dūdas paleidžia. Alma gal kiek šaltoka, nes kai pradžioj Aidas streikavo, žliumbė ir nenorėjo valgyti, tai ji rėmėsi politika nekreipti dėmesio, tuo tarpu, kai grupėje buvusi naujoko mama, jį pakalbino sėst valgyt, Aidas nusiramino ir sėdo valgyt.
Svarbiausia, kad draugų būtų. Aidas kreizėja Enriku (Henriku), Smilte. Ir kai reik įkalbėt jį kelt į daržą, sakai, kad jo gi draugai laukia.
Nereikia norėt, kad darže būtų kaip namie, kaip mano draugė sako, vaikui darže gerai ir jis pasiims tai ko jam reikia. Nesu aš naminukų šalininkė. Viliuosi, kad dabar ne sovietiniai laikai ir smurto daržuose nėra, nes pačiai iki šiol prasukant pro vaikystės lopšelį pilvo apačią sutraukia, nepamenu kas ten blogo buvo, bet tikrai kažkas labai ne mielo.
Mat kaip panasiai viskas. Jo, jie ten chebra. maniske dar tik is moterisko solidarumo Leja itraukia i chebra; o pastaruoju metu kaip suprantu aiskinasi santykius su Rugile...
Mano Smilciuke Angele labai pamilusi, mes kazkaip pagal ja ir pasiprasem i peliukus, nes is pirmo zvilgsnio buvo aisku, kad bus liuks. O Alma tai jo, visko buna tom dienom - viena karta radau neperrengta, nors aiskiai tulike nevisai merginai apsitvarkyt pavyke; viena karta siaip viena sedincia rubinej radau apie 17 val, kai kitu vaiku nebebuvo - taip ir issivedziau niekam neatsiskaiciusi:oh Mano uosvis isvis buvo susiruoses eit skust to Almos, nes kai ateidavo paimt mazkes, tai vis pataikydavo i jos darbo diena, (o jis pats pedagogas, tai amziais priekaistu jai turi - tai jos israiska jam nemeili, tai dar kas

Siaip atrodytu aukletoja kaip aukletoja, bet vis islenda kas nors.
Vakar Angele pasakojo, kad jos nuo liepos iseina atostogu ir po to jau viskas - atostogines aukletojos, nuo rudens kita grupe, kitos aukletojos... Gal kas daugiau ziniu turit - kaip tuos lopseliokus rūšiuos, ar jau paskirtos aukletojos? Galvoju, gal kokia pazinti galima butu rugpjuti susiorganizuot?..
Aidą, jei teisingai pamenu, kažkur kitur ketinot nuo rudens leisti? Ar vistik liksit?
kadangi mes keliaujam nuo rugsėjo, tai įdomu dabar dėl lopšelinukų auklėtojų
Kaip supratau Angelė yra gerai, o Alma truputį blogiau
ar kaip? ar jos abi dirba?
kiek maždaug vaikučių būdavo grupėj ir kiek auklėtojų būna?
ačiū
aš ir pati ten eidavau, tai kiek pamenu man visai smagu buvo

ačiū

QUOTE(gėliukas @ 2008 07 05, 19:38)
kadangi mes keliaujam nuo rugsėjo, tai įdomu dabar dėl lopšelinukų auklėtojų
Kaip supratau Angelė yra gerai, o Alma truputį blogiau
ar kaip? ar jos abi dirba?
ačiū

ačiū

lopselioku yra dvi grupes. kiekvienoj grupej po dvi aukletojas

peliuku grupej iki pavasario budavo 6-9 vaikai, o nuo pavasario tai nezinau - sarasiniu tikrai padaugejo, bet lankanciu - kaip kada.
QUOTE(gaika @ 2008 07 09, 15:09)
lopselioku yra dvi grupes. kiekvienoj grupej po dvi aukletojas
Angele+Alma yra is "Peliuku" aukletoju komplektacijos
, kuri vyko mazdaug taip - 2 dienos su Angele 1 diena su Alma ir t.t. O kaip kitoje grupeje as nezinau. Maciau, kad viena is aukletoju ten jauna tokia, visai miela.
peliuku grupej iki pavasario budavo 6-9 vaikai, o nuo pavasario tai nezinau - sarasiniu tikrai padaugejo, bet lankanciu - kaip kada.

O kai as savo vaika uzrasinejau tai man direktore aiskina kad grupes nezmoniskai perpildytos ir t.t...

sveikos
kaip matau, čia yra mamyčių, kurių vaikučiai eis į darželį nuo rugsėjo mėn. O , kaip jūs rinkotės grupes? pagal ką? ar tiesiog paskirsto vedėja kas kur? kokio amžiaus jūsų mažiai žygiuos pirmą katrą rugsėjį į daržą? maniškė tai 2006m. lapkritį gimus. aš vis dar abejoju ar leisti.....

kaip matau, čia yra mamyčių, kurių vaikučiai eis į darželį nuo rugsėjo mėn. O , kaip jūs rinkotės grupes? pagal ką? ar tiesiog paskirsto vedėja kas kur? kokio amžiaus jūsų mažiai žygiuos pirmą katrą rugsėjį į daržą? maniškė tai 2006m. lapkritį gimus. aš vis dar abejoju ar leisti.....
QUOTE(jungle @ 2008 07 17, 23:07)
sveikos

Sveika, maniskis planuoja taipat eiti nuo rugsejo. Amzius musu atrodo beveik taspats. Nieko dar nesake rinktis, cia greiciausiai rugseji..? Jei priklausai siam darzeliui uzrasei kada? tai turetumete tikrai pakliuti i ji. o jei ne tai skambutis i svietimo skyriu ir viska ciki

QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 18, 09:44)
Sveika, maniskis planuoja taipat eiti nuo rugsejo. Amzius musu atrodo beveik taspats. Nieko dar nesake rinktis, cia greiciausiai rugseji..? Jei priklausai siam darzeliui uzrasei kada? tai turetumete tikrai pakliuti i ji. o jei ne tai skambutis i svietimo skyriu ir viska ciki 

Na taip, priklausom mes šitam darželiui ir užsirašę seniausiai. Tik vat vis išgirstu laaaabai prastų atsiliepimų ir ne pirmą kartą. Tai abejoti pradedu. niekaip negaliu nuspręsti--leisti jau ar dar ne????ar ieškotis kažkur kitur?
QUOTE(jungle @ 2008 07 19, 22:10)
Na taip, priklausom mes šitam darželiui ir užsirašę seniausiai. Tik vat vis išgirstu laaaabai prastų atsiliepimų ir ne pirmą kartą. Tai abejoti pradedu. niekaip negaliu nuspręsti--leisti jau ar dar ne????ar ieškotis kažkur kitur?
na as taipat nieko gero negirdejau, bet reikia nepamirsti, kad mes visos skirtingos ir tikimes vienaip kitos mamytes kitaip. Pabandyti galima. Bandykite dar i voveraite jurates gatveja ten geras darzelis, labai geri atsiliepimai. As saviski ir ten uzrasiau. Tai ziuresim kaip bus. Rugpjucio gale eisiu i viena ir kita ir tada spresim..
mes tai dar į Naminuką užsirašę, bet ten nuo 3 metų tik, tai bandysim čia rudenį, o jei blogai bus - nebeleisiu, visvien su mažium dar namie kol kas
rugpjūčios gale žadu keliaut pas vedėją išsiaiškint kaip ir kas su aukklėtojom ir grupėm

rugpjūčios gale žadu keliaut pas vedėją išsiaiškint kaip ir kas su aukklėtojom ir grupėm

QUOTE(gėliukas @ 2008 07 21, 18:02)
mes tai dar į Naminuką užsirašę, bet ten nuo 3 metų tik, tai bandysim čia rudenį, o jei blogai bus - nebeleisiu, visvien su mažium dar namie kol kas

Girdejau kad tikrai geras tas naminukas darzelis, tik kad nuo triju metu.