Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

Kas veda pinigelius internetu?
As biski nusigrybavau, tai dabar vel bijau...
ten reikia per Imokas ir mokescius, po to i svietimo skyriaus imoka? (kur raso uz darzeli ir t.t.)?

Dekui, nes kazkur 2 mano mokejimai kabo... blush2.gif
Atsakyti
Issiaiskinau ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Esu VPU 4 kurso studentė. Vaikų darželyje mokau anglų kalbos (Lazdynuose), planuoju padirbėti dar viename darželyje, nes man toli važiuoti nuo namų ir universiteto.

Pamokėles vedu 2 k. per savaitę, 6 lt už pamokėlę, bet jei būtų didesnė grupė- 5lt/ pam.
Jei susidomėjote, lauksiu žiniųsmile.gif

Rašykite man į el.paštą 4u.gif

kaulakyte@gmail.com arba asmenine žinute

Atsakyti
Sveikos,

Gal kas galite man paaškinti tokį dalyką. Mes užrašėme savo dukrytę į šį darželį dar 2006 m pabaigoj. Užrašėm vesti nuo 2008 m. rudens. Tai kada man reikėtų vėl ateiti pas vedėją ir sužinoti ar priims. O gal dar kokį kyšį reik nešt? Ar jūs nešėt?
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 01, 19:56)
Sveikos,

Gal kas galite man paaškinti tokį dalyką. Mes užrašėme savo dukrytę į šį darželį dar 2006 m pabaigoj. Užrašėm vesti nuo 2008 m. rudens. Tai kada man reikėtų vėl ateiti pas vedėją ir sužinoti ar priims. O gal dar kokį kyšį reik nešt? Ar jūs nešėt?

Reikia pas direktore nueiti jos priemimo valandomis. Ir kuo dazniau pas ja lankysites, tuo geriau - tai reiskia, kad Jus tikrai lankysite darzeli ir jis Jums rupi. Mes pradejome lankyti nuo 2007 m. spalio, tai tikrai pas ja apsilankeme ir kovo men., ir geguzes, ir rugpjucio (nes nebuvo 100 proc. garantijos, kad gausime vieta, tai teiravomes vis kokios musu galimybes).
Jokiu kysiu neneseme. Kazkodel manau, kad direktore jo neimtu. Svarbiausia Jusu noras patekti butent i ta darzeli.
Atsakyti
Jurgitaz, ačiū už atsakymą. Reiks nueiti tada artimiausiu metu. Noras tai pas mus labai didelis lankyti tą darželį, nes jis prie pat mano darbo, bet direktorė jau tada kai rašėme prašymą pasakė, kad šansų patekti bus labai mažai, nes pagal gyvenamą vietą nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 02, 08:52)
Jurgitaz, ačiū už atsakymą.  Reiks nueiti tada artimiausiu metu. Noras tai pas mus labai didelis lankyti tą darželį, nes jis prie pat mano darbo, bet direktorė jau tada kai rašėme prašymą pasakė, kad šansų patekti bus labai mažai, nes pagal gyvenamą vietą nepriklauso.

Mums irgi nepriklause pagal gyvenamaja vieta. Mes priklausem "Atzalelems". Todel vis domejomes kokie musu sansai. Direktore irgi nieko nezadedavo, sake, kad yra labai daug vaiku, kuriems tas darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta. Todel mes ir nepradejome lankyti nuo rugsejo pradzios, o nuo pacios pabaigos - kai baigesi grupiu komplektacijos, laisvos likusios vietos buvo uzimtos tu vaikuciu, kuriu teveliai intensyviai domejosi darzeliu.
Kai Jus ateinate pas direktore pakalbeti ar skambinate, ji prasymu registracijos zurnale visada pasizymi, kad Jus vis domites.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 04 02, 14:53)
Mums irgi nepriklause pagal gyvenamaja vieta. Mes priklausem "Atzalelems". Todel vis domejomes kokie musu sansai. Direktore irgi nieko nezadedavo, sake, kad yra labai daug vaiku, kuriems tas darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta. Todel mes ir nepradejome lankyti nuo rugsejo pradzios, o nuo pacios pabaigos - kai baigesi grupiu komplektacijos, laisvos likusios vietos buvo uzimtos tu vaikuciu, kuriu teveliai intensyviai domejosi darzeliu.
Kai Jus ateinate pas direktore pakalbeti ar skambinate, ji prasymu registracijos zurnale visada pasizymi, kad Jus vis domites.

Gerai kad sugalvojau čia parašyti, dabar reiks bėgti į darželį ir domėtis. Ačiū dar kartą smile.gif
Atsakyti
O kiek lopselio grupiu yra siame darzely?
as kai siandien pamaciau net po 2 vaiku rubelius sugrustus i viena spinta zagtelejau
tiek naujoku priima, gal vyresnese grupese nebus tokios kaitos unsure.gif

Ir taip norisi paprotinti tevus, kad nevestu serganciu vaiku, sake aukletojos, kad jos praso, ale nedaeina jiems nors tu ka bash.gif
atseit tempos neturi ir neturi aukletojos teises nepriimti vaiko doh.gif
o kad liulis iki keliu ir kosti kaip seniokas, tevams dzin unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikutes

as taip pat patarciau dazniau lankytis pas vedeja,tik manau neikyriai,labai faina moteriske.Visi kazko verziasi i si darzeli,nors prirasyta apie ji nemazai baisiu dalyku:)).
kiek zinau yra tik 2 lopseliu grupes
Atsakyti
O man atrodo, kad yra 3 lopselinuku grupes - 2 normalios ir 1 savaitine. Mano dukryte kaip tik ir eina i savaitine grupe, nors ten nakciai pasilieka tik pora vaikuciu, visus pasiima normaliai kaip ir kitose.
Atsakyti
o kas siame darzely baisaus... g.gif
Atsakyti