Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

QUOTE(Bailiuke @ 2009 09 09, 16:27)
Stai, musu jau 4 mamytes smile.gif
Gal jau laikas atskira tema mums kurti?  mirksiukas.gif
Margaites, dar toks klausimas: mane vis Ala ikalbineja ilgiau vesti tik 2 val (turim tokia galimybe), bet bijau, kad uzsitestu pratinimas, kad paskui bus dar sunkiau... Jau norejau nuo kitos savaites palikti su pietu miegeliu, o dabar pasimetus. Ypac po siandienines isterikos...
O del susirinkimo mums dar nieko nesake... Tik sake, kad greitai bus...
O naktimis ir maniskis pradejo blaskitis ir verkti verysad.gif  Turetu praeiti...

Dėl temos net nžn, galime ir čia diskutuoti smile.gif Nžn kaip maniškė užmiega, bet Ala sakė, kad miega labai trumpai, nors namie tai stabilai 2 val pietų išmiegodavo.
Va, dėl to trumpo palikimo man irgi nepatiko auklėtojos nuomonė, toks jausmas, kad mėnesį tą vaiką reikia po kelias val vedžioti.. Smagu, kai gali, bet manau, kad daugumai tai prabanga. Aišku, auklėtojoms nuo to tik lengviau, bet ... Nuvedžiau vieną dieną ir pasakiau, kad paliksiu iki vakaro, tai dar bandė prieštarauti, bet neturim sakau kur jos palikinėti daugiau, tai ramu, nebesako kiekvieną kartą, kad oj, ateikite anksčiau doh.gif

Vakar aš dukrytę apie 17 h pasiėmiau, bet buvo Ala, tai nžn dėl Erikos.
Dėl susirinkimo nieko dar neminėjo ir man.
O naktį maniškė blaškosi irgi nerealiai, o kartais per miegus taip įsiverkia, kad labai sunku nuraminti, bet guodžiu save, kad viskas praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2009 09 09, 16:00)
Dėl temos net nžn, galime ir čia diskutuoti smile.gif Nžn kaip maniškė užmiega, bet Ala sakė, kad miega labai trumpai, nors namie tai stabilai 2 val pietų išmiegodavo.
Va, dėl to trumpo palikimo man irgi nepatiko auklėtojos nuomonė, toks jausmas, kad mėnesį tą vaiką reikia po kelias val vedžioti.. Smagu, kai gali, bet manau, kad daugumai tai prabanga. Aišku, auklėtojoms nuo to tik lengviau, bet ... Nuvedžiau vieną dieną ir pasakiau, kad paliksiu iki vakaro, tai dar bandė prieštarauti, bet neturim sakau kur jos palikinėti daugiau, tai ramu, nebesako kiekvieną kartą, kad oj, ateikite anksčiau doh.gif

Vakar aš dukrytę apie 17 h pasiėmiau, bet buvo Ala, tai nžn dėl Erikos.
Dėl susirinkimo nieko dar neminėjo ir man.
O naktį maniškė blaškosi irgi nerealiai, o kartais per miegus taip įsiverkia, kad labai sunku nuraminti, bet guodžiu save, kad viskas praeis 4u.gif

Mes pradejome vesti dukryte i Lakstingala jau nuo pavasario, taciau is pat pradziu, aukletoja Valerija kaip tik rekomendavo ilgai nepratinti, keleta dieneliu pabuvom po pora valandu, o paskui palikome visai dienai su mieguciu. Irgi verkdavo pora menesiu, labai sirdi skaudejo, naktimis blogai miegojo, taciau paskui staiga praejo ir susidraugavus su aukletoja dabar pati keliasi pas lialias, mes Ziogeliu grupeje pas aukletoja Dana, gal kas gali parasyti ka nors apie ja? Pas ja mes tik nuo rugsejo....
Atsakyti
QUOTE(Vidutele @ 2009 09 10, 08:52)
Irgi verkdavo pora menesiu, labai sirdi skaudejo, naktimis blogai miegojo, taciau paskui staiga praejo ir susidraugavus su aukletoja dabar pati keliasi pas lialias.

Mano mazgė dar tik 4 dienos pilną dieną lieka, tačiau rytais jau beveik be ašarų atsisveikiname, tik kai pasiimu vakare, tada ašarėles braukia, kaip auklėtoja sako: laimės ir džiaugsmo ašaros wub.gif .
Bet šią naktį košmariškai jau miegojo, per miegus pradeda žviegti doh.gif (net neverkia, o klykia verysad.gif ), spardosi ir tt, bandai nuraminti, tai trenkia, spiria, vienžo, širdis plyšta, toks jausmas ir vaizdas, kad vaikiukas sužvėrėjo blink.gif . Bet po to užmiega kaip niekur nieko, tik ryte sakė, kad nori dar miegoti... Įtariu, kad pervargsta, nes darželį vos pusvalandį pietų pamiega, beveik nieko nevalgo, tik vakare namie, ech, griaučiau ta adaptacija praeitų, nes širdis plyšta tiek man, tiek MB.
Papildyta:
QUOTE(agni07 @ 2009 09 09, 11:57)
Sveikos, mamytes,

mano dukrelė Urtė taip pat lanko Spinduliukų grupę.

O Urtė tokia tiesiais plaukučiais su kirpčiukais, nes šnd vieną mergytę (be ašarų thumbup.gif ) tik mačiau tarp keleto verkiančių berniukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2009 09 10, 09:38)
Mano mazgė dar tik 4 dienos pilną dieną lieka, tačiau rytais jau beveik be ašarų atsisveikiname, tik kai pasiimu vakare, tada ašarėles braukia, kaip auklėtoja sako: laimės ir džiaugsmo ašaros wub.gif .
Bet šią naktį košmariškai jau miegojo, per miegus pradeda žviegti doh.gif (net neverkia, o klykia verysad.gif ), spardosi ir tt, bandai nuraminti, tai trenkia, spiria, vienžo, širdis plyšta, toks jausmas ir vaizdas, kad vaikiukas sužvėrėjo blink.gif . Bet po to užmiega kaip niekur nieko, tik ryte sakė, kad nori dar miegoti... Įtariu, kad pervargsta, nes darželį vos pusvalandį pietų pamiega, beveik nieko nevalgo, tik vakare namie, ech, griaučiau ta adaptacija praeitų, nes širdis plyšta tiek man, tiek MB.
Papildyta:
O Urtė tokia tiesiais plaukučiais su kirpčiukais, nes šnd vieną mergytę (be ašarų thumbup.gif ) tik mačiau tarp keleto verkiančių berniukų 4u.gif

Taip, tai Urtyte! smile.gif Oi, kaip gera girdėti, kad kai nematau - neverkia. thumbup.gif, ir aukletoja sako, kad jau ilgiau vakar miegojo, ir valgyti jau geriau pradeda, nes labai nevalgė, net suplonėjo. sad.gif Grįžusi vis pasakoja kaip visi verkia "nori mamos" smile.gif Gaila tų mažuliukų...
Atsakyti
kasnors iš spinduliukiečių, jei pataikot tarp 8,20 ir 15,30, gal galit papasakot, kaip ten Marius baltapūkis dryžuotu megztiniu jaučias. nes man jau nervai nelaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 09 10, 18:33)
kasnors iš spinduliukiečių, jei pataikot tarp 8,20 ir 15,30, gal galit papasakot, kaip ten Marius baltapūkis dryžuotu megztiniu jaučias. nes man jau nervai nelaiko verysad.gif

Busim likimo drauges verysad.gif Man jau irgi sirdis plista. Vis dar palieku 2-2,5 val, bet isterikos to-o-o-o-okios, kai palieku doh.gif Aukletoja sako, kad nurimsta tik lauke. Is lauko ir pasiimu. Net nezinau, kada pasirysiu palikti su pietuciais ir pietu miegeliu. Aukletoja vis kartoja: "Neskubekit, neskubekit"...
Atsakyti
QUOTE(riuta @ 2009 09 03, 15:42)
sveikos, mamytes,
na mes irgi bandysime po truputi eiti i Katineliu grupe. Tik kiek girdejau si grupe vienintele visame darzelyje neremontuota liko sad.gif Berods rugsejo 15 planuojamas teveliu susirinkimas ir pinigeliu ar pan.klausimas bus keliamas  g.gif

Sveiki, mes jau lankome Katineliu gr, taip ji be remonto verysad.gif ,kiek pamenu ten budavo savaitine grupe g.gif . Lankome nuo rugsejo 1d. tai jau 3dienos kaip liekame pietu miegui,pasilikti nelabai nori, taciau kai ateinu buna patenkintas biggrin.gif ,linksmas. O as taip supanikavau,kad vaikas pradejo oziuotis, ko seniau nebuvo g.gif ir irzlus,pasirodo normalu smile.gif,tikiuosi viskas tik i gera thumbup.gif .Tikrai reikes kelti si klausima g.gif g.gif Smagu kad atsiranda dar lankanciu katinelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2009 09 10, 23:04)
Busim likimo drauges  verysad.gif  Man jau irgi sirdis plista. Vis dar palieku 2-2,5 val, bet isterikos to-o-o-o-okios, kai palieku  doh.gif  Aukletoja sako, kad nurimsta tik lauke. Is lauko ir pasiimu. Net nezinau, kada pasirysiu palikti su pietuciais ir pietu miegeliu. Aukletoja vis kartoja: "Neskubekit, neskubekit"...

aš tai jau nežinau kaip elgtis verysad.gif kiekvieną kartą atėjus, išklausau, kaip buvo blogai... o šiandien atėjus buvo auklėtoja Erika, tai iš karto pasitiko žodžiais: "sakė, labai verkia, nepripranta..." nu kaip peiliu į širdį...

nors kol nueinam iki grupės ir iš karto pasiėmus būna normaliai netgi linksmas, namie gerai miega, gerai valgo...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 09 11, 10:09)
aš tai jau nežinau kaip elgtis verysad.gif kiekvieną kartą atėjus, išklausau, kaip buvo blogai... o šiandien atėjus buvo auklėtoja Erika, tai iš karto pasitiko žodžiais: "sakė, labai verkia, nepripranta..." nu kaip peiliu į širdį...

nors kol nueinam iki grupės ir iš karto pasiėmus būna normaliai netgi linksmas, namie gerai miega, gerai valgo...

4u.gif Bet kodėl tos auklėtojos taip kalba mad.gif Tai natūralu, kad vaikams tai kitas pasaulėlis ir mazgiai stresuoja, o jų darbas, kad vaikams būtų kuo smagiau, kai nėra tėvelių šalia. Man jau toks jausmas, kad jos specialiai taip kalba, kuo mažiau vaikų, tuo joms ramiau cool.gif
Vakar MB nuėjo paimti, Viltė prirengta lauke, visa sukaitus doh.gif Ala sako: aš norėjau nurengti, bet ji neleido blink.gif Protu nesuvokiama... Kažkaip pedagogai turėtų būti pasiruošę, kad susitartų su vaiku. Ir irgi: nieko nevalgo, nemiega ir ttt.

Ir dar klausimas - ar jiems vyksta kokie užsiėmimai, ty dainuoja, šoka, piešia ar?? Išėjimas į lauką nemanau, kad tai lavinimas g.gif Nes kiek ateidavau pasiimti, auklėtoja sėdi sau ant suolo, jokio užsiėmimo su vaikais, kas bliauna, kas žaidžia...

Šnd abi sėdėjom namie, nevedžiau į daržą, nes truputį pati apsirgus, tai vaikas pietų 3 val namie išmiegojo, kai darželyje 20 min doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mst: 11 rugsėjo 2009 - 16:37
QUOTE(mst @ 2009 09 10, 09:38)
Bet šią naktį košmariškai jau miegojo, per miegus pradeda žviegti doh.gif (net neverkia, o klykia verysad.gif ), spardosi ir tt, bandai nuraminti, tai trenkia, spiria, vienžo

Zinok, mums toks laikotarpis buvo, kai nakti vaikas klykdavo ir nesileisdavo raminamas. Ir tai buvo vasara, kai darzelio a nei kvapo nebuvo... Ir dar 2 pazistamu panasaus amziaus vaikams apie 2m. taip buvo... Todel dristu daryti isvada, kad tai ne del darzelio... Gal jis ispravokavo, gal sutapo. Mums kazkur per nepilna menesi ir praejo...
QUOTE(mst @ 2009 09 11, 17:31)
Ir dar klausimas - ar jiems vyksta kokie užsiėmimai, ty dainuoja, šoka, piešia ar?? Išėjimas į lauką nemanau, kad tai lavinimas g.gif Nes kiek ateidavau pasiimti, auklėtoja sėdi sau ant suolo, jokio užsiėmimo su vaikais, kas bliauna, kas žaidžia...

Del veiklos sake viena pazistama, kuri 15m. dirbo darzelyje: dazniausiai rugsejis skiriamas pripratimui darzelyje, o veikla prasideda nuo spalio...
Atsakyti

QUOTE(Bailiuke @ 2009 09 11, 21:03)

Del veiklos sake viena pazistama, kuri 15m. dirbo darzelyje: dazniausiai rugsejis skiriamas pripratimui darzelyje, o veikla prasideda nuo spalio...

tikrai taip. paskui turėtų būti 2 kart per savaitę "salė" (šoka-dainuoja ir pn.), na ir paskui jau ir šiaip grupėj piešia ir pn.
Atsakyti
Na, mes nuo šio šešt su temaperatūra cool.gif Darželį kuriam laikui pamiršim, ot ilgai palankėm doh.gif Buvo sloga savaitę gerą, matyt tie sukaitimai darže davė savo, įtaria sinusitą, šnd dar pas Lor'ą keliausim.
Atsakyti