Sveikos mamytes, o gal kas zinot ar imanoma koki prasyma parasyti, kad iki tokio ir tokio laiko vaikas nelankys darzelio? ta prasme, kad nereiketu uz ji moketi...
ar reikia nurodyti priezasti kokia del ko nealnkys ir pan. ?
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 10 14, 16:28)
Sveikos mamytes, o gal kas zinot ar imanoma koki prasyma parasyti, kad iki tokio ir tokio laiko vaikas nelankys darzelio? ta prasme, kad nereiketu uz ji moketi...
Tai jei serga, gydytoja išrašo pažymą.
Dėl maitinimo, esu girdėjus, kad galima atsisakyti pusryčių ir/ar vakarienės. Nežinau, ar šiam daržely galioja ta pati tvarka
Darželio valdžia nesuinteresuota informuoti apie tėvams suteikiamas lengvatas, nes į darželio biudžetą surenkama mažiau lėšų.
O dėl atostogų nežinau, paklauskit direktorės ar auklėtojos, kad ir telefonu.

O dėl atostogų nežinau, paklauskit direktorės ar auklėtojos, kad ir telefonu.
QUOTE(spurgius @ 2009 10 21, 12:21)
Sveikos mamytes
aciu uz atsakymus:)
klausykite, dabar noriu sumoketi uz darzeli, o saskitoje jokiu duomenu nera. gal kuri turite sask nr, banka ir t.t
dekoju
klausykite, dabar noriu sumoketi uz darzeli, o saskitoje jokiu duomenu nera. gal kuri turite sask nr, banka ir t.t
dekoju
Del apmokejimo, paprasykite arba pas aukletojas, arba pas sekretore, kad paaiskintu, kaip moketi.
Tiesa, is kokios grupes busite? Mes taip pat lopseli lankom...
QUOTE(spurgius @ 2009 10 21, 13:21)
Sveikos mamytes
dekoju
dekoju
Mokant internetu, pasirink imokos ir mokesciai, tada suvesk imokos koda ir viskas bus aisku

Sveikos,
panasu, kad spinduliukuose is tikro kazkoks virusiukas prasisuko... Suduzo mano viltys, kad darzeli palankys nors karta ilgiau nei 1 sav
Sia nakti dukryte apsiveme... Pagalvojau, gal del to, kad labai daug valgo is darzelio grizusi. Gal ir skrandukas sustreikavo, bet va, atsigule pietu jau tokia neaiski, dabar miega jau 3h, bet kakta karsta, tempa sukilusi
.Kaip Urtes sveikata? Kitu?
panasu, kad spinduliukuose is tikro kazkoks virusiukas prasisuko... Suduzo mano viltys, kad darzeli palankys nors karta ilgiau nei 1 sav

QUOTE(mst @ 2009 10 24, 17:32)
Sveikos,
Sia nakti dukryte apsiveme... Pagalvojau, gal del to, kad labai daug valgo is darzelio grizusi. Gal ir skrandukas sustreikavo, bet va, atsigule pietu jau tokia neaiski, dabar miega jau 3h, bet kakta karsta, tempa sukilusi

Na, temperatura nesukilo, daugiau nevemia, tik siaip irzlesne ir beveik nevalgo 2 diena

QUOTE(mst @ 2009 10 24, 16:32)
Sveikos,

Sveika,
Urte vėl kaip agurkėlis, net nesupratau, kas buvo. Tada, kai auklėtoja paskambino, kad vemia, išsivežiau į namus, ilgai pietų pamiegojo ir viskas, nei temperatūros, nieko. Aš taip pat maniau, kad apisivėmė, nes po darželio grįžusi viską kemša ir tiesiog nebesuvirškino. Bet kad ir jums taip pat...

Ir mes neturim apetito jau kokias 5 dienas. 3 is vis tragedija buvo, dabar jau pradeda valgyt... Bet nei tempos, nei vemimo, nei viduriavimo, nei jokiu kitu negalavimu... Zvalus, linksmas...
Kas cia galejo buti?

QUOTE(Bailiuke @ 2009 10 26, 20:59)
Ir mes neturim apetito jau kokias 5 dienas. 3 is vis tragedija buvo, dabar jau pradeda valgyt... Bet nei tempos, nei vemimo, nei viduriavimo, nei jokiu kitu negalavimu... Zvalus, linksmas...
Kas cia galejo buti?

Nzn, medikai gal ka pasakytu. Saviske snd paemiau is darzelio, po valandeles sukilo temperatura, dar veliau apsiveme fontanu