Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

Na maniskiai irgi Palangoj, bet jauciu kai gris, saziningai reikia eiti, o tai ateis ruduo, da busim nepripratusios doh.gif , o nauju vaiku bus daug unsure.gif

Jauciu pirmadieni iduosiu mazaja visai naujai aukletojai, nes Erika zadejo nuo treciadienio atostogauti... verysad.gif
Atsakyti
Na mamytes ar neprotejat nuo kasdien besikeicianciu aukletoju? verysad.gif
Atsakyti
O kodel cia taip aukletojos keiciasi? Del to kad vasara, ar nuolat taip?

Mes lyg ir noretume i ta darzeli kitiems metams. Kadangi vietu nelabai yra, tai mastau, ar verta per galva verstis, kysius nest ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2007 08 22, 15:30)
O kodel cia taip aukletojos keiciasi? Del to kad vasara, ar nuolat taip?

Mes lyg ir noretume i ta darzeli kitiems metams. Kadangi vietu nelabai yra, tai mastau, ar verta per galva verstis, kysius nest ir t.t.

Musyte, nepazinai manes? lotuliukas.gif geras, gal ir vaikus salia vesim?
Na aukletojos keiciasi nes vasara (as pvz vasara norejau vesti, nes ligu maziau), bet kas liecia del kaitos tai... doh.gif
Siaip niekur nerasi vietu, jei neuzrasei maziuku visai g.gif
Atsakyti
Na jo vasara aukletojos tai keiciasi, maniskis jau 2 vasaras neina, bet kai reikejo eit, o aukletojos keitesi, tai asaru buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2007 08 22, 16:25)
Na jo vasara aukletojos tai keiciasi, maniskis jau 2 vasaras neina, bet kai reikejo eit, o aukletojos keitesi, tai asaru buvo verysad.gif

Jo, lauki tos vasaros, kad maziau ligu, ale del tokios aukletoju kaitos ir vel nekas doh.gif
Atsakyti
Agnele????? Tureciau pazinoti tave?

Uzrasiau Zveryne prie darbo, tai priima kitiems metams be problemu, bet "Lakstingaloje" man graziau ir jaukiau, nors tik siek tiek buvom uzeje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 23 rugpjūčio 2007 - 09:08
QUOTE(Muse @ 2007 08 23, 10:02)
Agnele????? Tureciau pazinoti tave?

Uzrasiau Zveryne prie darbo, tai priima kitiems metams be problemu, bet "Lakstingaloje" man graziau ir jaukiau, nors tik siek tiek buvom uzeje...

Nu tikrai pazisti, ainu priminti tau lotuliukas.gif
O lakstingala man patiko tokia ramia aplinka, grynas oras... biggrin.gif sanatorija biggrin.gif , supyniu fainu apsirupino bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Uzrasiau vakar saviskius i si darza, nuo kitu metu rugsejo. Siaip tai sake, kad greiciausiai nebus vietu, nes jis mums visai nepriklauso. Bet prasyma paeme, i registracijos knyga irase, tai ka as zinau...

Kas lankot ten -kiek yra maziuku grupiu? Paskaiciau kad is viso yra 12 gruppiu, tai gal zinote kokiu amziu ir kaip ten tos grupes skirstomos? maniskiams bus 2.2 metu, tai idomu, kiek tokiu maziuku grupiu jie formuoja...

Direktore tai nieko nepasakojo, tik kad i grupe priima 25 vaikiukus. Tai galvoju jei bent dvi grupes yra -tai is kur ten 50 vaiku bus. Tai gal ir peteksim...

Papasakokit kas zinot apie tas grupes. Aciu.
Atsakyti
Ko tai man atrodo, kad yra 2 lopselinuku grupes, iki 3 metu, mums dabar 2, tai mes metelius lopsely pabusim
Atsakyti
Agnele, nuo kada tu vesti pradejai.

na, jei 2 grupes, o grupej po 25 vaikus (kiek pas jus grupeje vaiku ir aukletoju), tai 50 vaiku viso, tai gal ir pakliusim...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2007 08 24, 09:37)
Agnele, nuo kada tu vesti pradejai.

na, jei 2 grupes, o grupej po 25 vaikus (kiek pas jus grupeje vaiku ir aukletoju), tai 50 vaiku viso, tai gal ir pakliusim...

Nuo birzelio galo...
Juk nebutinai visi eis i si darzeli, pvz as i du uzrasiusi buvau, tai vieno ir atsisakiau, nors nuo rugsejo atejo eile, taip kad gi ir tu uzrasei berods ne i viena?
Na 25 vaikai nemazai? g.gif
Atsakyti