sveikos mergaites,
kai paskaiciau kitu mamyciu komentarus, supratau, kad tikriausiai su keliomis gulejome trakuose vienu metu...
as irgi gimdziau trakuose, 12.15 susilaukem nuostabaus sunelio...man dare cezari, nes buvau su sulauzyta koja ir traumatologai neleido paciai gimdyti, tariausi su gydytoja A.Meskaite ir cezaris turejo buti planinis (12.21), taciau maziukas pats pasiprase anksciau, todel pajutusi saremius pasiskambinau gydytojai, ryte nuvaziavau i trakus, manes ten jau lauke, pagulde i palata, pradejo ruosti operacijai, atvyko mano gydytoja.nuslepsejau su ramentais i operacine, spinaline nejautra is karto nepavyko, nes kazkas pas mane ten stubure yra uzake ar pan...nepamenu...kai padare nejautra ir gydytoja pradejo mane ciupineti, as viska jauciau, todel man dare bendra narkoze...
pati operacija buvo su komplikacijomis (stipriai kraujavo gimda ir gydytoja vargo su manimi apie 2,5 val.), o ir pooperacinis periodas buvo sunkus (trecia diena po operacijos uzpuole toooooks galvos skausmas, kad galvojau is proto iseisiu, pasirodo cia tokia galima komplikacija po spinalines nejautros) ir mane paleido namo tik po 6 dienu:( - visomis priemonemis per 4 paras isvadave mane nuo to skausmo...
taciau negaliu apsakyti, kokia as esu dekinga personalui - akuserei Kristinai, Vydai, vyr. akuserei (atrodo reginai), ir kitoms akuserems, kuriu vardu nezinau, gydytojoms, skyriaus vedejai,
nuostabus personalas, manimi taip rupinosi, lakste, matavo spaudima kas 10 min., guode, kai negaledavau del galvos skausmo pakilti is lovos ir kai nebuvo vyro, rupinosi maziuku...tikrai esu labai dekinga ir laabai patenkinta....viska atliko super profesionaliai ir anesteziologe ir mano gygytoja meskaite super gydytojos,
antra leliuka gimdysiu tik ten...tikrai rekomenduoju ir abejoju, ar VGN buciau gavusi tokia kvalifikuota prieziura...
mergaites drasiai ten vaziuokit...tikrai super...

sekmes:)